Sari la conținut

Postări Recomandate

• Oras:Lost in the wind
Postat

asta e hater veche fata de ceilalti nu stii tu de-astea si eu m-am trezit destul de usor si voiasa straniu pt ca facusem febra si aseara .  astazi trebuie sa ma organizez si eu cu curatenia printre sesiuni bag repede acu o tura de rufe sa fie spalate dupa ce termin sesiunea

Pai de ce nu-ti pui clientii sa faca curatenie ?
  • Oras:offline
  • Oras:offline
Postat

Eu urasc rasismul, ma dezgusta, numai negri si tiganii ma dezgusta mai tare ! :)

Care este motivul din spatele dezgustului ?

• Oras:UK
Postat

prietenia e pentru mine nun cuvant mare  in rest am amici si persoane cu care ma inteleg bine aici, o  cerere reala de casatorie, inca o persoana care ma iubeste si pe Pisicuts care imi da dedicatii fara numar mie imi este destul  :laugh2

Now you`re just trying to be rude... Well, tough luck, cutie! I still find you adorable :D

• Like 1
  • Minus 3
Postat

Care este motivul din spatele dezgustului ?

Stay chill, glumesc, la mine din trei vorbe doua-s gluma, urasc doar neoamenii si oricum dau la toata lumea prezumtia de nevinovatie, daca insa m-ai convins de neomenie nu-mi mai schimb parerea niciodata !
  • Like 1
  • Oras:worldwide
Postat

Pai de ce nu-ti pui clientii sa faca curatenie ?

chiar trist sa faci doar dominare online si sa nu ii primesti fizic iti dai seama ca toate treburile gospodaresti le-ar face un sub plus cumparaturi si altele. din fericire riscul e minim de a nu primi in spatiul personal tot felul de ciudati , avandu-i doar online in fata :) cateodata parca imi vine sa imi iau totusi un submisiv roman :) poate un fetishist nothing to kinky, discutam asta cu amada odata

Postat

chiar trist sa faci doar dominare online si sa nu ii primesti fizic iti dai seama ca toate treburile gospodaresti le-ar face un sub plus cumparaturi si altele. din fericire riscul e minim de a nu primi in spatiul personal tot felul de ciudati , avandu-i doar online in fata :) cateodata parca imi vine sa imi iau totusi un submisiv roman :) poate un fetishist nothing to kinky, discutam asta cu amada odata

Bine, iti ramane varianta cu menajera, si daca arata bine vin eu sa ti-o babardesc din cand in cand ! :)
Vizitator
Reputație: 0
Postat

neata tie , ia-l pe labizdinho ca e cel mai indicat si vad ca face si loby pa la tine.

eventual da-i un mop sa-si staerga balele  care-i curg pe jos asa de proba ca sa vezi cum presteaza "gasca"

Postat

Bine, iti ramane varianta cu menajera, si daca arata bine vin eu sa ti-o babardesc din cand in cand ! :)

nici cu submisivu nu merge, adevaru e ca nu as putea avea niciodata una mi se pare jenant sa fiu femeie in casa mea si sa imi faca menajul alta femeie .... iubitul cand eram impreuna inainte sa se despartim mi-a oferit sa o trimita pe a lui la mine de multe ori , mereu am refuzat acu impacati nici nu imi mai propune ca stie ca refuz nu ma incanta deloc dar tb facut gatitul imi place, curatenia fac in sila asa, si detest spalatul vaselor aoleu crima si pedepsa

Postat

neata tie , ia-l pe labizdinho ca e cel mai indicat si vad ca face si loby pa la tine.

eventual da-i un mop sa-si staerga balele  care-i curg pe jos asa de proba ca sa vezi cum presteaza "gasca"

play nice :P aveti spatiu de bullying si inghesuiala toti pe unu in alta parte ce fa' ? 

Postat

Dar dupa aia daca vrea sa scape de el numa cu scorpionii rosii reuseste !
Postat

nici cu submisivu nu merge, adevaru e ca nu as putea avea niciodata una mi se pare jenant sa fiu femeie in casa mea si sa imi faca menajul alta femeie .... iubitul cand eram impreuna inainte sa se despartim mi-a oferit sa o trimita pe a lui la mine de multe ori , mereu am refuzat acu impacati nici nu imi mai propune ca stie ca refuz nu ma incanta deloc dar tb facut gatitul imi place, curatenia fac in sila asa, si detest spalatul vaselor aoleu crima si pedepsa

Munca innobileaza , dar, nici de lene n-a crapat nimeni !
Postat

As fi onorat sa`i fac cumparaturile si treburile gospodaresti, adorabilei ^_^

Insa, n`as avea ce bale sa sterg... Nu salivez, cum faci tu.

Postat

Munca innobileaza , dar, nici de lene n-a crapat nimeni !

unii submisvi ai mei sunt tacaniti drq de tot  dau de unu care imi scrie sa ma intrebe daca -s libera si eu gen ce e cu tine la ora asta si el woooow u've noticed cum drq sa nu observ cand el disperat de vreo 2 ani de cand il cunosc sa ma prinda si imi scrie pe la 1 21,22 intr-o ora , doua inca esti adic numa in jur de miezu noptii acu nu suport submisivii care au impresia ca doar cu ei lucrez dr dupa 2 ani cred ca nu-s atat de retardata sa nu stiu programu unuia care vine maxim la 2,3 zile

• Like 1
Postat

As fi onorat sa`i fac cumparaturile si treburile gospodaresti, adorabilei ^_^

Insa, n`as avea ce bale sa sterg... Nu salivez, cum faci tu.

ce dragut :)

Postat

Nici nu se putea altfel. Eu sunt un dulce :P

poate iti trimit si nota de la dentist :)))

Postat

Eu merg numa la dentiste, is singurele femei care zic deschide gura !
Postat

Eu merg numa la dentiste, is singurele femei care zic deschide gura !

pai ce restu iti spun sa o inchizi sau cum? :P

Postat

pai ce restu iti spun sa o inchizi sau cum? :P

Revin, am fost insurat multa vreme, am vrut sa spun mai multe , dar, n-am apucat ! :)
Postat

Revin, am fost insurat multa vreme, am vrut sa spun mai multe , dar, n-am apucat ! :)

scr8ie o scrisoare  :laugh2  Lady Di ce face oare? bag ochii bambi ce zici?

Postat

Am zis ca`s un dulce. Nu ca`s de zahar. Ca apoi se gasea vreunu sa dea replica "Ma pis pe tine, gata ceaiul"...

Plus ca... Nici zaharul nu cauzeaza neaparat carii :P

Postat

scr8ie o scrisoare  :laugh2  Lady Di ce face oare? bag ochii bambi ce zici?

Da de ce ? Daca asculta, avea de castigat, nu tin musai sa fac bine cu forta !

Se reface si ea din raceala !

• Like 1
Postat

Am zis ca`s un dulce. Nu ca`s de zahar. Ca apoi se gasea vreunu sa dea replica "Ma pis pe tine, gata ceaiul"...

Plus ca... Nici zaharul nu cauzeaza neaparat carii :P

nu te panica baiete ca nu te fac bun de plata, am implaturi dentare singura chestie modificata la mine :))

• Oras:loco
  • Oras:loco
Postat

nu te panica baiete ca nu te fac bun de plata, am implaturi dentare singura chestie modificata la mine :))

mergea si ceva la trompa

pardon, am vrut sa zic nas, dar nu pare...

• Minus 1
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members and 2 guests

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...