Sari la conținut

Postări Recomandate

• Oras:worldwide
Postat

Intr-o stare deplorabila.

aoleu bipolare, tot sa crapi stai, tu esti mereu racit, sistem imunitar pula. domnita Diana hai sa il resuscitam cu o pupa fiecare  nah de la mine :* :)

• Oras:Bucuresti
Postat

aoleu bipolare, tot sa crapi stai, tu esti mereu racit, sistem imunitar pula. domnita Diana hai sa il resuscitam cu o pupa fiecare  nah de la mine :* :)

Da,da :*

• Like 1
  • Minus 2
Postat

Caprunita-i obosita ca n-are ce face si citește toate tampeniile din povestea cu vladizinho :(

io nu cred ca mai citesc acolo ca ma apuca dracii si ma si intristez ..........

• Like 1
  • Oras:offline
Postat

:laugh2 :pope

Ce-ai visat, bipolar? :)

Ceva frumos.  :blushing2 

Postat

:laugh2 :pope

Ceva frumos.  :blushing2

ho ca nu crapi te resuscitam noi caprunele daca e. spune repede ce ai visat, eu ca faceam dragoste si m-am trezit uda :)))) zici ca-s teen frate asa ceva :laugh2  :laugh2

Postat

Fa-mă sa înțeleg. Ai visat frumos si ești într-o stare deplorabila?!

nebunu asta de bipolar e mereu beteag :( 

Postat

ho ca nu crapi te resuscitam noi caprunele daca e. spune repede ce ai visat, eu ca faceam dragoste si m-am trezit uda :)))) zici ca-s teen frate asa ceva :laugh2  :laugh2

:laugh2

Postat

Din punct de vedere fizic, din cauza racelii, da. Visul a fost misto, nimic erotic dar nu pot detalia.

Vrei sa-mi interpretez visul ? :laugh2

Postat

Numai eu am visat urat :laugh2

:hug1

Din punct de vedere fizic, din cauza racelii, da. Visul a fost misto, nimic erotic dar nu pot detalia.

Vrei sa-mi interpretez visul ? :laugh2

sigur dar pt asta tre sa il spui :boob  :boob  :boob

Vizitator mascul78
Reputație: 0
Postat

deci nu suport asta pe bune la mine toti submisivii au strict intezis sa imi zica asa, suna ca amanta pot spune miss, princess, goddess

;) ;) ai dracu de sclavi poligloți și troglodiți - sa nu stie ei pe cine adoră..

Postat

Curioasa mai esti.

spune odata ce te tot alinti ca acu te crap 

;) ;) ai dracu de sclavi poligloți și troglodiți - sa nu stie ei pe cine adoră..

eu cand v-am zis ca trogloditi nu m-ati crezut

Vizitator mascul78
Postat

Numai eu am visat urat :laugh2

Probabil ca eu eram..

Era urat sau urat cu spume?

Vizitator mascul78
Postat

ho ca nu crapi te resuscitam noi caprunele daca e. spune repede ce ai visat, eu ca faceam dragoste si m-am trezit uda :)))) zici ca-s teen frate asa ceva :laugh2 :laugh2

Fata, grav pentru viata ta amoroasa..

Dupa asa vis vreo 3 zile nu faci nimic - cei care viseaza raman fara orgasm in realitate :D

Postat

Dupa asa vis vreo 3 zile nu faci nimic - cei care viseaza raman fara orgasm in realitate :D

Nu cred, nu, nu :)
Vizitator mascul78
Postat

Am visat ca mă hartuia vladizinho :laugh2

:)))) da cu tamaie prin casa ca doar asa scapi de dracul asta..
Vizitator mascul78
Postat

Nu cred, nu, nu :)

As paria ca i se inmoaie biciul, rup tocurile si sclavii i se adreseaza doar cu "fă, doamnă.."

Postat

Am visat ca mă hartuia vladizinho :laugh2

vai de mine  :laugh2  el nu te poate hartuit ca esti capruna si dupa ce ca alergi zglobie dai si-o copita daca e :P

nu ca dupa masa imediat ma pun sa ma rezolv si imi iau o ora 2 nu o dau pe scurte

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...