barrabas Reputație: 210 Postat Octombrie 17, 2015 Oras:$$$ Oras:$$$ Postat Octombrie 17, 2015 Eu am facut 6828 postari in 38 luni iar tu 5755 in 3 luni! Am si eu o curiozitate! Tu ai o relatie stabila cu o femeie?! Dar serviciu ai?! Cu norma intreaga? Daca raspunsul e "da" la ambele intrebari atunci cum pula mea ai timp si chef sa faci 5755 postari in 3 luni? Pun pariu ca raspunsul este "nu" la cel putin una dintre cele doua intrebari. Vezi ca eu asa "impostor" cum sunt am doua joburi si relatie stabila cu doua femei de 3 ani incoace! Sa nu-mi zici ca tu postacule de profesie esti un model de succes in viata! GET A LIFE!Imbecilule, postarile au fost făcute intr-o noapte.Eu am 3 servicii, 3 amante și o nevastă cu care sunt de 6 ani în paralel și castig aproximativ 36 de mii de euro pe lună. Ce zici, ți-am dovedit ce ușor e sa mânanci cacat fata sa aduci nici o dovadă? Tu faci asta din 2012.Nu te mai saturi? Are dreptate benvolio, ești cel mai mare impostor de pe aici. Și ești și incredibil de prost, efectiv nu intelegi ce citești.
chris73 Reputație: 3808 Postat Octombrie 17, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 17, 2015 Ai facut 10.000 de postari intr-o noapte si te si lauzi cu asta?! Esti ori bolnav psihic ori incredibil de prost desi inclin spre prima varianta. Ai nevoie urgenta de tratament!Benvolio e alter egoul tau? Ca vad ca impreuna aveti 16.000 de postari in 3 luni! E clar, schizofrenie! Sau esti un pârlit de șomer intr-o garsoniera, singur cuc fara o femeie langa el si care nu poate sa futa decat curve ca nu se uita nimeni la el! Nu sunt obligat sa aduc dovezi nimanui. E treaba voastra sa credeti sau nu ce spun eu asa cum si eu cred doar ce am chef din recenziile si balivernele pe care le debitati voi pe forumul asta. Asta nu iti da dreptul sa ma faci imbecil. Daca te deranjeaza prezenta mea de 3 ani cara-te pe forumul celalalt unde se fac "recenzii conform regulamentului" si unde pun pariu ca esti gold sau diamond! Marsh acolo jigodie!Esti unul din banații de pisicuts? Asta e ghinion! Forumul a devenit de divertisment! Nu mai e ce a fost! Si eu am tot dreptul sa scriu ce vreau daca vreau si cand vreau! Clar bai creier de bibilica?! 1
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Octombrie 17, 2015 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Octombrie 17, 2015 Cri lasa frustrati sa latre, stai calm ca eu cu Amada te pazim. ei i-am dat scule gintantice de latex sau din ce drq fac astia dildouri si eu apuc dusmanii de picioare sa ii dobor in timp ce amada ii trozneste in cap cu sula. esti safe 'te-n gură dă agramată...doar io, ca să fii safe )
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Octombrie 17, 2015 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Octombrie 17, 2015 Ai facut 10.000 de postari intr-o noapte si te si lauzi cu asta?! Esti ori bolnav psihic ori incredibil de prost desi inclin spre prima varianta. Ai nevoie urgenta de tratament!Benvolio e alter egoul tau? Ca vad ca impreuna aveti 16.000 de postari in 3 luni! E clar, schizofrenie! Nu sunt obligat sa aduc dovezi nimanui. E treaba voastra sa credeti sau nu ce spun eu asa cum si eu cred doar ce am chef din recenziile si balivernele pe care le debitati voi pe forumul asta. Asta nu iti da dreptul sa ma faci imbecil. Daca te deranjeaza prezenta mea de 3 ani cara-te pe forumul celalalt unde se fac "recenzii conform regulamentului" si unde pun pariu ca esti gold sau diamond! Marsh acolo jigodie!Nici ție nu-ți mai place dincolo???
chris73 Reputație: 3808 Postat Octombrie 17, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 17, 2015 Nu mi-a placut niciodata dincolo! Asa cum nu-mi placea nici aici la inceput cand era cu moderatori si n-aveai voie sa faci asa-zisul offtopic! Unde mai e distractia daca nu poti sa postezi ce vrei cand vrei. In schimb ma deranjeaza injuriile!
geo_x36 Reputație: -663 Postat Octombrie 17, 2015 Oras:Back home Oras:Back home Postat Octombrie 17, 2015 Nu mi-a placut niciodata dincolo! Asa cum nu-mi placea nici aici la inceput cand era cu moderatori si n-aveai voie sa faci asa-zisul offtopic! Unde mai e distractia daca nu poti sa postezi ce vrei cand vrei. In schimb ma deranjeaza injuriile! Dotore ... iar te agiti prea mult si strica, parol ! ... (sa nu uit, salutari Sarlotei !!!)
chris73 Reputație: 3808 Postat Octombrie 17, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 17, 2015 M-a enervat idiotul ala Ok ii transmit dar cine sa-i zic ca esti?
geo_x36 Reputație: -663 Postat Octombrie 17, 2015 Oras:Back home Oras:Back home Postat Octombrie 17, 2015 M-a enervat idiotul ala Ok ii transmit dar cine sa-i zic ca esti? M-ai uitat deja ... de Scrat iti mai aduci aminte ? ... a fost odata demult ...
chris73 Reputație: 3808 Postat Octombrie 17, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 17, 2015 Da cum sa nu-mi amintesc de tine Scrat! Se poate? Tin minte cand vorbeam pe chat.Chestia e ca ea nu va stie dupa numele de pe forum decat pe 2-3 de aici. Dar ii transmit oricum, mersi. O sa se bucure ca voi n-ati uitat-o.
geo_x36 Reputație: -663 Postat Octombrie 17, 2015 Oras:Back home Oras:Back home Postat Octombrie 17, 2015 Da cum sa nu-mi amintesc de tine Scrat! Se poate? Tin minte cand vorbeam pe chat.Chestia e ca ea nu va stie dupa numele de pe forum decat pe 2-3 de aici. Dar ii transmit oricum, mersi. Pui prea mult la suflet si nu se merita, asculta-ma pe mine. Ignora-i ... vei fi mai linistit, crede-ma !!! 1 3
barrabas Reputație: 210 Postat Octombrie 17, 2015 Oras:$$$ Oras:$$$ Postat Octombrie 17, 2015 Ai facut 10.000 de postari intr-o noapte si te si lauzi cu asta?! Esti ori bolnav psihic ori incredibil de prost desi inclin spre prima varianta. Ai nevoie urgenta de tratament!Benvolio e alter egoul tau? Ca vad ca impreuna aveti 16.000 de postari in 3 luni! E clar, schizofrenie! Sau esti un pârlit de șomer intr-o garsoniera, singur cuc fara o femeie langa el si care nu poate sa futa decat curve ca nu se uita nimeni la el!Nu sunt obligat sa aduc dovezi nimanui. E treaba voastra sa credeti sau nu ce spun eu asa cum si eu cred doar ce am chef din recenziile si balivernele pe care le debitati voi pe forumul asta. Asta nu iti da dreptul sa ma faci imbecil. Daca te deranjeaza prezenta mea de 3 ani cara-te pe forumul celalalt unde se fac "recenzii conform regulamentului" si unde pun pariu ca esti gold sau diamond! Marsh acolo jigodie!Esti unul din banații de pisicuts? Asta e ghinion! Forumul a devenit de divertisment! Nu mai e ce a fost! Si eu am tot dreptul sa scriu ce vreau daca vreau si cand vreau! Clar bai creier de bibilica?! http://www.editura-andreas.ro/poze/Prostia_omeneasca_178.jpg
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Octombrie 17, 2015 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Octombrie 17, 2015 Ok ii transmit dar cine sa-i zic ca esti? Umblă cu mine, restul e can-can
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Octombrie 17, 2015 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Octombrie 17, 2015 Pui prea mult la suflet si nu se merita, asculta-ma pe mine. Ignora-i ... vei fi mai linistit, crede-ma !!!Dacă-i pun o poză cu mine şi cu Şarlota, îl liniştesc definitiv....crezi? 1
supertramp Reputație: 57 Postat Octombrie 18, 2015 Postat Octombrie 18, 2015 Dacă pui o poza cu tine si cu Lana, ne linistesti pe toți definitiv )))
advanced Reputație: -2693 Postat Octombrie 18, 2015 Oras:B Oras:B Postat Octombrie 18, 2015 Nu erai tu ăla, avocatul pulilor noastre, de pledai de sub bară împotriva atacurilor adresate către/împotriva membrilor familiilor???'ne-am pă gura ta dă schizofrenic "Stimate" Golan de doi lei, nu ai tu caderea professionala, nici morala sa faci aprecieri la adresa mea! Esti doar un smecher de cacat care incurajezi un asemenea comportament pe forum, punctand pe asa zisii tai "prieteni", de aceiasi factura ca si tine, care practica acelasi limbaj. De ce pula mea nu te iei si de bombardierul pulii atunci cand se ia de familia altora? Iti spun eu, esti un cacat care "se adapteaza" conditiilor care ii sunt "favorabile" nu Dai inapoi Sa ii Dai in cap celui mai bun prieten atunci cand interesul tau o cere. Asa ca mars in pula mea zdreanta, nu mai face pe lupul moralist ca nu te prince sarlatane! 3 3
advanced Reputație: -2693 Postat Octombrie 18, 2015 Oras:B Oras:B Postat Octombrie 18, 2015 Ce-am vorbit eu cu tine? Iar cu mamici? Vrei sa-mi indes pula in apropiatii tai?Sunt linistit, Tu nu Ai pula sifiliticule! 3 3
advanced Reputație: -2693 Postat Octombrie 18, 2015 Oras:B Oras:B Postat Octombrie 18, 2015 'te-n gură dă agramată...doar io, ca să fii safe )Cine pula mea esti Tu ma sarlatane Sa faci aprecieri cu privire la altii? Te-n gura de cirotic nenorocit! 3 3
ciocolataaa Reputație: 225 Postat Octombrie 18, 2015 Telefon: ciocolataaaaa Oras:Bucuresti Telefon: ciocolataaaaa Oras:Bucuresti Postat Octombrie 18, 2015 Citind comentariile voastre, observ ca multi dintre voi sunteti scoliti. Ma gandesc cu groaza ca voi umblati pe strada )
vypushka Reputație: 4156 Postat Octombrie 18, 2015 Oras:Wasluy Oras:Wasluy Postat Octombrie 18, 2015 Citind comentariile voastre, observ ca multi dintre voi sunteti scoliti. Ma gandesc cu groaza ca voi umblati pe strada )io stau decat in canale si merg cu metrou da toti are groaza cand ma vede da nu ies pe strada
mișkin Reputație: 344 Postat Octombrie 18, 2015 Oras:Undisclosed Oras:Undisclosed Postat Octombrie 18, 2015 https://media.giphy.com/media/MP1nPapWTUHUk/giphy.gif 1
advanced Reputație: -2693 Postat Octombrie 18, 2015 Oras:B Oras:B Postat Octombrie 18, 2015 Umblă cu mine, restul e can-can Cu cine umbla mai bolnavule? Te-n gura de parnaiasi! Vrei asta muie, Te bag ! 3 3
chris73 Reputație: 3808 Postat Octombrie 18, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 18, 2015 Citind comentariile voastre, observ ca multi dintre voi sunteti scoliti. Ma gandesc cu groaza ca voi umblati pe strada )Da, si nu-i impusca nimeni! Ce vremuri! 1
rozkendra Reputație: 10772 Postat Octombrie 18, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Octombrie 18, 2015 Da, si nu-i impusca nimeni! Ce vremuri!ma apuc eu sa trag cu prastia, fiind arcas (sagetator) am super tinta. voi ajutati-ma cu ceva pietricele sa am multe
vypushka Reputație: 4156 Postat Octombrie 18, 2015 Oras:Wasluy Oras:Wasluy Postat Octombrie 18, 2015 ma apuc eu sa trag cu prastia, fiind arcas (sagetator) am super tinta. voi ajutati-ma cu ceva pietricele sa am multe cu bolduri indoite direct in coaie tragele 2
chris73 Reputație: 3808 Postat Octombrie 18, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 18, 2015 Intifada
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum