Sari la conținut

Fete active in oras ?

motty69

Postări Recomandate

• Oras:buzau
  • Oras:buzau
Postat

Ce fete active cunoasteti in oras ? Un numar de telefon si cateva detalii din experienta voastra ar fi nemaipomenit !  :bow 

• Oras:Braila
Postat

Pune mana nene si citeste ca recenzii sunt destule pe buzau. Vati invatat sa va dea mura in gura. Ia topic cu topic si citeste si atunci ai sa vezi cine e activa si cine nu

Postat

Nu bagati in seama acest topic.Este un nick nou introdus de Sultanamama alias Tatiana pentru a-si face simtita prezenta si-n urbea voastra

Postat

Ti-am mai zis eu ca tie iti trebuie tratament psihiatric. Tu in toti userii vezi clonele mele. Esti dus bass nene, dute si trateaza-te. Eu NU SUNT IN BUZAU, ce interes am sa imi fac reclama intr-un oras unde nu sunt? Nu vezi ca nu esti sanatos la cap? Fugi de te culca sa te odihnesti bine ca asa faci cand nu ai mintea odihnita si limpede.

• Like 1
  • Minus 2
Postat

Atunci încearcă sa dispari din peisaj daca nu mai prestezi! Dar parca faceai schimb cu Larisa când nu era ea sau visez ?

Postat

Da nu inteleg ce te fute atata grija pe tine de ce fac eu si unde prestez,na ca te las asa in suspans sa-ti crape fierea,ca nu stii unde sunt eu acum. Vezi-ti de treburile tale si nu te mai interesa atata de mine ca esti o nulitate ptr mine.

Postat

Nu stiu cine te mai baga in seama pe forumul acesta in afara de mine când ma provoci si de tine bineinteles care te afisezi prin toate orasele....doar, doar o mai pica vreun fraier măcar la telefon 😆😃

• Oras:Acolo unde trebuie
  • Oras:Acolo unde trebuie
Postat

Din toți cei care au postat pe aici singurul fraierică este Sfinxul...că doar el a vizitat-o pe Sultană...și nu a avut tupeu să îi scrie recenzie :laugh2

• Like 2
  • Minus 3
Postat

Ia mai dute dracu ma penibilule. Unde pula mea vezi tu ca ma afisez prin orase cand scriu doar sa te injur pe tine. Nu te baga nimeni pe tine in seama si ce sa faci si tu ,te legi de mine,ca asa poate poate te-o observa si pe tine cineva sa-ti mai dea o replica. Hai mars la culcare ca faci curent.

Postat

Esti dusa rau mai stearpo ! Eu nu caut bani ca tine ci vreau sa nu se intepe si alții cu o panarama ca tine

Postat

Mai bine spune ca te rama in pula ca nu stii tu in ce oras prestez acum si nu stiai cum sa aflii decat jigninduma ,ca poate poate afli. Hai cu mars. IGNORE

Postat

Ghinionul tau este ca nu ma pot sterge de pe acest forum caci sincer î-mi vine să vărs când mă gândesc la fața ta

• Oras:Buzau
  • Oras:Buzau
Postat

lots of bashing... but no review or any location update.....request thread to be closed..wastage of bandwith 

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...