cliffenger Reputație: 174 Postat Octombrie 16, 2015 Oras:buzau Oras:buzau Postat Octombrie 16, 2015 Este o fata Andreea,isi face reclama pe un site de specialitate,nu ma pricep sa pun linkul.cere incarcare cartela inainte de intalnire,apoi nu mai raspunde la tel.asa ca aveti grija.
rosino Reputație: 47 Postat Octombrie 17, 2015 Oras:buzau Oras:buzau Postat Octombrie 17, 2015 Buna Intrebare. Trebuia sa ne scrii in postare, Cliffenger, si numarul, ca sa stim si noi sa ne ferim. Peste una din astea care iti cer sa le incarci cartel si apoi sa se intalneasca cu tine am dat si eu cu vreo juma de an in urma si mi se pare ca tot Andreea o chema. Nu-I mai stiu numarul. Mi se pare ca era ceva pe Orange...
panchiosu Reputație: 161 Postat Octombrie 17, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 17, 2015 Pune numărul aici să o chișăm în freză
cliffenger Reputație: 174 Postat Octombrie 18, 2015 Oras:buzau Oras:buzau Autor Postat Octombrie 18, 2015 Ok .o sa caut nr si il pun.
cliffenger Reputație: 174 Postat Octombrie 18, 2015 Oras:buzau Oras:buzau Autor Postat Octombrie 18, 2015 Da e un nr de orange
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum