salamior Reputație: 67 Postat Octombrie 20, 2015 Postat Octombrie 20, 2015 "BRUNETA CU SANI MARI SI FUND BOMBAT OFER SEX TOTAL ORAL NEPROTEJAT CU FIN ORALA CORPORALA ANAL ADANC NORMAT TOATE POZITILE 69 SEX INTRE SANI 100 RON BULEVARDU LAPUSNEANU SATU DE VACANTA 0732453964 " am sunat, este 100 lei ORAposibil sa fie fake, a incercat cineva ?
valens Reputație: -477 Postat Octombrie 24, 2015 Oras:Intre văi Oras:Intre văi Postat Octombrie 24, 2015 am incercat sa merg eu.......sun inainte cu 20 min..progamare..toate bune... la ajuns la Rompetro de la hotel Dobrogea...mai stai 10 min te rog.....bag un joc pe tel......dupa vreo 20 min sun iar....STIU STIU CA ASTEPTI....mai stai 10 min.......neserioasa cu mine...acum cu altii poate ..
totoian83 Reputație: 636 Postat Octombrie 24, 2015 Postat Octombrie 24, 2015 O imputita....am fost eu.o balena mare.la telef i-am spus ca vreau oralul fara, cand i-am dat banii am repetat dar cand a trecut la treaba a si pus guma.dupa 2 min de supt ma intreaba ce are de nu se scoala.sa ma grabesc ca trece timpul..???? Si eu care platisem o ora....din fericire era imbracata(probabil asa voia sa se futa) i-am luat 50 de lei inapoi si am fugit 1
o2 lentila Reputație: -428 Postat Octombrie 25, 2015 Oras:around Oras:around Postat Octombrie 25, 2015 O imputita....am fost eu.o balena mare.la telef i-am spus ca vreau oralul fara, cand i-am dat banii am repetat dar cand a trecut la treaba a si pus guma.dupa 2 min de supt ma intreaba ce are de nu se scoala.sa ma grabesc ca trece timpul..???? Si eu care platisem o ora....din fericire era imbracata(probabil asa voia sa se futa) i-am luat 50 de lei inapoi si am fugit adresa e la un bloc cu 4 etaje la scara din stinga cumva?
totoian83 Reputație: 636 Postat Octombrie 25, 2015 Postat Octombrie 25, 2015 Nu e la bulevard mai in spate 1
totoian83 Reputație: 636 Postat Octombrie 25, 2015 Postat Octombrie 25, 2015 Acim are si 0732453964 1
o2 lentila Reputație: -428 Postat Octombrie 26, 2015 Oras:around Oras:around Postat Octombrie 26, 2015 Nu e la bulevard mai in spate de la rompetrol , dobrogea, printre blocurile turn si apoi putin la stinga , la un bloc vechi cu 4 et , nu ?
o2 lentila Reputație: -428 Postat Octombrie 26, 2015 Oras:around Oras:around Postat Octombrie 26, 2015 ce mi se pre ciudat acolo , este ca am vorbit la telefon , prin august cu o domnisoara foarte cizelata , cu care m-am inteles foarte bine pina cind am ajuns la scara blocului, moment in care m-a rugat sa astept citeva minute sa se spele .apoi am sunat insistent , poate chiar 15 minute la rind, pina cind mi-a raspuns alta voce iritata , de mahalagioaca penala care s-a ratoit la mine si a avut tupeul sa imi spuna sa astept acolo pina cind ma suna ea inapoi bineinteles ca am plecat si dupa vreo jumatate de ora , vocea suava a sunat inapoi spunindu-mi ca a iesit din dus si pot urca . in momentul in care mi-am exprimat nemultumirea pentru neseriozitate , vocea suava a inceput sa se scuze dar pe fundal se auzea matroana care o indemna sa nu mai prelungeasca discutia si sa inchida telefonul .posibil pestoaica batrina care exploateaza vreo pustoaica nevinovata .le-am mentionat de asta vara la de evitat.
o b i e c t i v Reputație: -89 Postat Octombrie 26, 2015 Oras:Dacia Oras:Dacia Postat Octombrie 26, 2015 ce mi se pre ciudat acolo , este ca am vorbit la telefon , prin august cu o domnisoara foarte cizelata , cu care m-am inteles foarte bine pina cind am ajuns la scara blocului, moment in care m-a rugat sa astept citeva minute sa se spele . apoi am sunat insistent , poate chiar 15 minute la rind, pina cind mi-a raspuns alta voce iritata , de mahalagioaca penala care s-a ratoit la mine si a avut tupeul sa imi spuna sa astept acolo pina cind ma suna ea inapoi bineinteles ca am plecat si dupa vreo jumatate de ora , vocea suava a sunat inapoi spunindu-mi ca a iesit din dus si pot urca . in momentul in care mi-am exprimat nemultumirea pentru neseriozitate , vocea suava a inceput sa se scuze dar pe fundal se auzea matroana care o indemna sa nu mai prelungeasca discutia si sa inchida telefonul . posibil pestoaica batrina care exploateaza vreo pustoaica nevinovata . le-am mentionat de asta vara la de evitat.Ai speriat fata ,i-ai provocat greata .A trebuit sa o forteze pestoaica sa te sune iar,tutancamoane .
o2 lentila Reputație: -428 Postat Octombrie 26, 2015 Oras:around Oras:around Postat Octombrie 26, 2015 zi mai istetule analist, de ce iti place sa te numesti obiectiv?nu sint suparat pe tine ca esti furacios si ti-ai insusit fostul meu nick, dar asa din curiozitate , daca sint gretos , de ce te-ai autointitulat tocmai obiectiv , esti sadomasochist , sau... nu judeci ?te invit la o discutie pe dg , cu argumente, fara jigniri , spune-mi si mie ce demoni te chinuie, poate iti pot fi de folos, chiar daca eu car saci si torn beton , am mai multa scoala a vietii decit tine si cine stie, poate te pot ajuta sa scapi de angoasa care te chinuie, sint un bun psiholog.ai curaj sau iar incepi sa scrisnesti din dinti neajutorat si umil?
o2 lentila Reputație: -428 Postat Octombrie 26, 2015 Oras:around Oras:around Postat Octombrie 26, 2015 in alta ordine de idei , ce faci tu aici in momentul de fata , este exact comportamentul micului domn goe , daca ai auzit de el, caragiale, aromanul care a reusit ca nimeni altul sa caracterizeze mizeria umana a romanului mojic, 'ma rog nu mai continui ca oricum literatura nu este punctul tau forte , cum spuneam, doi useri incearca sa scoata la iveala o frauda care trebuie trecuta la de evitat si matale, goe cel mic te trezesti vorbind despre faraoni si vomitat.mai incearca sa inveti arta conversatiei si asteapta momentul potrivit pentru a interveni cu replici demne de luat in seama , altfel nu vei depasi niciodata nivelul de looser la care te afli deocamdata .iti multumesc pentru atentia acordata .
d d p o f Reputație: -201 Postat Octombrie 26, 2015 Postat Octombrie 26, 2015 zi mai istetule analist, de ce iti place sa te numesti obiectiv? nu sint suparat pe tine ca esti furacios si ti-ai insusit fostul meu nick, dar asa din curiozitate , daca sint gretos , de ce te-ai autointitulat tocmai obiectiv , esti sadomasochist , sau... nu judeci ? te invit la o discutie pe dg , cu argumente, fara jigniri , spune-mi si mie ce demoni te chinuie, poate iti pot fi de folos, chiar daca eu car saci si torn beton , am mai multa scoala a vietii decit tine si cine stie, poate te pot ajuta sa scapi de angoasa care te chinuie, sint un bun psiholog. ai curaj sau iar incepi sa scrisnesti din dinti neajutorat si umil?Imi cer scuze daca mi-o bag in in sedinta ta de terapie, dar am o curiozitate. Prin absurd sa presupunem, cu o sansa de 1 la mie, bineinteles, daca ddpof (seful tau de pe forum), nu ar fi aceeasi persoana cu o b i e c t i v, futbine si restul care ti-o mai da sa o gusti din cand in cand, in randuri neliterare, ai ramane cracanat?
ciotica Reputație: 9 Postat Octombrie 29, 2015 Oras:tulcea Oras:tulcea Postat Octombrie 29, 2015 Confirm in spatele blocului turn, vis a vis de rompetrol intrarea in satul de vacanta . parter, bloc cu patru nivele,tipa plina bine chiar prea....,cu un posterior masiv, sani lasati, putin bruneta ( poate ma insel) cu sprancene tatuate 100 h . mers vazut plecat pare a fi ceva gen fastfuck
ciotica Reputație: 9 Postat Octombrie 29, 2015 Oras:tulcea Oras:tulcea Postat Octombrie 29, 2015 Confirm in spatele blocului turn, vis a vis de rompetrol intrarea in satul de vacanta . parter, bloc cu patru nivele,tipa plina bine chiar prea....,cu un posterior masiv, sani lasati, putin bruneta ( poate ma insel) cu sprancene tatuate 100 h . mers vazut plecat pare a fi ceva gen fastfuck
totoian83 Reputație: 636 Postat Octombrie 30, 2015 Postat Octombrie 30, 2015 0734542307 si 0766202429 numere noi.sa vedem daca tinem pasul cu cartelele ei 1
pockio Reputație: 5 Postat Noiembrie 3, 2015 Postat Noiembrie 3, 2015 O imputita....am fost eu.o balena mare.la telef i-am spus ca vreau oralul fara, cand i-am dat banii am repetat dar cand a trecut la treaba a si pus guma.dupa 2 min de supt ma intreaba ce are de nu se scoala.sa ma grabesc ca trece timpul..???? Si eu care platisem o ora....din fericire era imbracata(probabil asa voia sa se futa) i-am luat 50 de lei inapoi si am fugitAsa mi a facut si mie ma tot grabea si era acoperita cu un prosop nu ma lasa sa pun prea mult mana pe ea... si pentru ca mia luat 20-30 de min oralul, cu prezervativ desigur, m-a anuntat ca ea nu se mai apuca de al doilea numar ca mi-a luat prea mult primul numar....si am plecat suparat nu am mai stat sa ma tiganesc... si da....e o vitica. 2
effect special Reputație: 0 Postat Noiembrie 19, 2015 Oras:Constanța Oras:Constanța Postat Noiembrie 19, 2015 Destul de adevarat@ este o grasă! Nu are rost să pierdeți timpul și banii..
barone Reputație: 0 Postat Noiembrie 24, 2015 Postat Noiembrie 24, 2015 Confirm totul .. este o grasa,balena,vita sau cum vreti sa o numiti...Sun, vorbesc cu o fata cu o voce foarte dulce si suava.Imi zice pretul...100 cam tot tacamul fata spate sus jos.etc.. )zic ok. Ajung la locatie...fratilor era clar ca nu era ia fata de la telefon.ia insista ca ia era, si imi zici ca e singura in casa, lucru pe care io nu am intrebato daca era cu cineva in casa sau nu.In fine..debea am reusit sa imi dau drumul la oralul ei de cacat cu guma in cap! Mai era si cu o camasa de noapte pe care nu prea avea chef sa o dea jos... in fine am lasat balta tot dupa si am plecat. imi murise la intrare....de sila ce imi era de vaca aia grasa !!In concluzie: 1. Fata cu care vorbiti la telefon nu este cea pe care o veti gasi la locatie2. Nu sunt sigur ca pozele sunt ale ei. Pt ca frate chiar e grasa! 3. Se uita la telenovele.. 4. Mare Teapa De Evitat Absolut
avedis Reputație: 12 Postat Decembrie 15, 2015 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Decembrie 15, 2015 Exact. E un balaur negricios și hidos. Nu blondă. M-am luat însă după anunț și am zis să încerc. La telefon răspunde o voce frumoasă, care m-a pus și pe mine să aștept ca face un duș. După multe insistențe, (desigur am plecat în secunda doi, nu mai pun botul la „așteaptă puțin”) mi-a răspuns o altă voce pe care am băgat-o în mă-sa. A doua zi, am sunat de pe alt număr, pe la 18.00 și am reuși să o îmbârlig cu o promisiune de premiere dacă mă rezolvă urgent. Așa am reușit să vad cum este. Mai mult nu vă spun, dar m-am răcorit pt țeapa de cu o zi înainte. Adresa este aleea Mărgăritarelor, Bl. 25, Sc. A etaj 1. anunțul e ăsta - http://anunturi.cugetliber.ro/anunt-blonda-superba-oral-normal-si-analllllll_623984 Nu recomand nimic, trageți concluziile singuri. P.S. Atenție la fetele care au cuib la așa zisul Hotel Barzoti. Cel de pe Panait Holban. Cei de la antidrog împreună cu jandarmeria au făcut vreo doua razii acolo până acum. Dacă are careva ghinionul să-l prindă în incintă (nu zic cu pantalonii în vine sau fără că deja e grav), o să aibă de scris și de dat explicații multe.
action Reputație: 406 Postat Decembrie 15, 2015 Oras:București Oras:București Postat Decembrie 15, 2015 Cine dracu mai merge la Barzoti? Activeaza alea acolo de cand eram eu copil. Ps: n-am intrat pe acolo vreodata 1 5
wawastd Reputație: 3 Postat Decembrie 18, 2015 Oras:constanta Oras:constanta Postat Decembrie 18, 2015 Dragi bajeti, In ciuda tututror recenziilor facute de voi cu privire la aceasta BLONDA SEXYYYYY asa cum se intituleaza in anunt, astazi, am vizitat-o si eu... (in ideea ca am mai vazut recenzii slabe la fete care mie mi-au placut) In speranta ca voi fi ultimul care isi ia teapa, vreau sa reconfirm cele spuse de voi. Ca sa incep cu inceputul am vrut 1 ora (100 RON) dar nu era cu ora era cu numerele... si anume 2. Strig 2 numere si pun banu' pe masa. Fata blonda, grasa (sanii prin bluza se vedeau ca sunt lasati) Trecem la oral protejat/laba ( mai mult laba) Pe TV-u rula o telenovela. iar fata sa asezat in asa fel incat sa stea sa se uite la el. Asadar singurele lucruri la care m-am uita au fost acea telenovela si ceafa blondei sexy cu multi de "Y". Intr-o plictiseala amara, tremurand usor....de la frigu din casa (ca doar de asta nu isi daduse ea bluza jos) si cu cauciuc pus... ma gandeam cu mari regrete la cei 100 RON ai mei. Dat fiind starea mea, primul numar incepe sa se cam lungeasca iar fata zice sa termin ca nu mai apucam sa il facem si pe al 2-lea. OK. Fara sa stau stau pe ganduri si sa ies mai rpd din situatia devenita deja enervanta termin.. Fumez o tigara 2 minute, nu asteapta sa o sting si zice sa trecem la urmatorul. Stiam si eu si stia si ea ca nu sunt gata... Ne intindem in aceiasi pozitie...sa poata urmari in continuare la TV si incepe sa faca acelasi lucru ca acum 10 minute. (timp in care nu si-a dat bluza jos) Nu o freaca nici 1 min si imi zice ca nu crede ca mai avem ce face. Scurt ma ridic ma imbrac si plec. Nu numai ca nu este fata din poza, dar cum s-a sesizat si in postarile anterioare va zic cu siguranta ca nu este nici cea de la telefon. In concluzie.... DE EVITAT!! 3
danyellos Reputație: 0 Postat Februarie 9, 2016 Postat Februarie 9, 2016 Indicator introdus https://goo.gl/maps/Z7YnCkcxY7J2E o penala. Se grabeste foarte tare si pozele de la anunt sunt false. Suge pula cu cauciuc. Se fute-n cur. 100 ora, da ma expediat in 40 min. Are nr ala cu 964 la sfarsit. Locatia jegoasa. La banii astia....mai bine dadeam o muie la Maritimo. De draci am fututo-n cur. Bft baieti !
balan1992 Reputație: 175 Postat Martie 6, 2016 Postat Martie 6, 2016 Fraților și eu am luat tzeapa acum 2 luni și chiar mi-a părut rău aveam așa un chef mare de un futai. Mai bn mergeam p6 sau fatza în fatza cu doraly făcea treabă bună.La parter prima ușă sta matahala când am intrat în casă era pe ia cu 1 prosop aceiași poveste dat bani pus cauciuc făcut oral pula moartă 10 minute tras de ia. Mi a spus ca ia are și altă treabă și daca pot să mă îmbrac să plec i-am cerut bani înapoi eram decis să o băț da un telefon. Ca o agresez atuncea mam suit în mașină și am plecat. Probabil a sunat guvidele.
balan1992 Reputație: 175 Postat Martie 6, 2016 Postat Martie 6, 2016 Fraților și eu am luat tzeapa acum 2 luni și chiar mi-a părut rău aveam așa un chef mare de un futai. Mai bn mergeam p6 sau fatza în fatza cu doraly făcea treabă bună.La parter prima ușă sta matahala când am intrat în casă era pe ia cu 1 prosop aceiași poveste dat bani pus cauciuc făcut oral pula moartă 10 minute tras de ia. Mi a spus ca ia are și altă treabă și daca pot să mă îmbrac să plec i-am cerut bani înapoi eram decis să o bat da un telefon. Ca o agresez atuncea mam suit în mașină și am plecat. Probabil a sunat guvidele.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum