versaceboss Reputație: 14 Postat Noiembrie 10, 2015 Oras:Frankfurt Main Oras:Frankfurt Main Postat Noiembrie 10, 2015 nn0727 despre ce nr e vorba ca ai gasito pe fb?sau nu am inteles eu bine
nn0727 Reputație: 186 Postat Noiembrie 10, 2015 Oras:Pitesti Oras:Pitesti Postat Noiembrie 10, 2015 nn0727 despre ce nr e vorba ca ai gasito pe fb?sau nu am inteles eu bineCand am vorbit cu ea pe nr afisat aici i-am propus sa comunicam prin sms-uri,ca urma sa ajung la serviciu si mi-a dar alt nr,cel despre care am spus ca m-a ajutat sa-i gasesc profilul de facebook. I-am sters nr din agenda,pentru ca nu mai sunt interesat de domnisoara dar si daca l-as mai fi avut,nu l-as fi postat aici pentru ca probabil e nr personal si ar fi impotriva regulamentului de pe forum si al bunului simt. O seara buna.
notreal2503 Reputație: 140 Postat Noiembrie 10, 2015 Oras:Romania Oras:Romania Postat Noiembrie 10, 2015 Macar arata bine din pozele văzute de tine? Exceptând faptul ca e de etnie, cum zici tu
nn0727 Reputație: 186 Postat Noiembrie 11, 2015 Oras:Pitesti Oras:Pitesti Postat Noiembrie 11, 2015 Asta tine de gusturile fiecaruia. Mie nu mi-a placut,dar nu era o stramba fara dinti de care ar fugi oricine. Altora poate le-ar placea. Dar daca nu mai poate fi contactata pe nr afisat inseamna ca s-o fi retras,cine stie...
yoda_1 Reputație: 12 Postat Noiembrie 11, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 11, 2015 Am vazut-o si eu o singura data , a iesit un pic la produs dar e clar ca nu va fi ceva permanent , o pustoaica destul de placuta dar nimic deosebit , am mai descris-o intr-un alt topic .Asa intre doua actiuni am socializat un pic si mi-a dat numarul ei personal pagina de facebook , etc ...
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum