saturday.night Reputație: 750 Postat Octombrie 21, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Octombrie 21, 2015 Anuntul suna cam asa.. "MILITARI, metrou Gorjului, domnisoara manierata, apreciez igiena si discretia, astept domnii seriosi, sa se relaxeze, masaj tonifiant si relaxant, lasa rutina si suna-ma, o sa-ti placa" Stie cineva ceva? .. putin probabil sa fie reala..dar cine stie.. Link spre comentariu
saturday.night Reputație: 750 Postat Octombrie 28, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Octombrie 28, 2015 Alt set de poze.. Link spre comentariu
Vizitator mvvvrius Reputație: 0 Postat Octombrie 28, 2015 Partajează Postat Octombrie 28, 2015 Sigur la gorjului gasesti asa ceva... Link spre comentariu
bubleboy Reputație: 97 Postat Noiembrie 9, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Noiembrie 9, 2015 Eu stau in militari da sa moara ma-sa daca am vazut pe undeva palmieri pe strada. Link spre comentariu
acidburn Reputație: 311 Postat Noiembrie 9, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Noiembrie 9, 2015 )))) Link spre comentariu
laury Reputație: 24071 Postat Noiembrie 9, 2015 Oras:Los Angeles Oras:Los Angeles Partajează Postat Noiembrie 9, 2015 Marean are palmieri in vila si sta in Bucale... Link spre comentariu
futacios_de_nimfomane Reputație: 1483 Postat Noiembrie 9, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Noiembrie 9, 2015 Poze fake garantat 2 Link spre comentariu
futacios_de_nimfomane Reputație: 1483 Postat Noiembrie 9, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Noiembrie 9, 2015 Zilele astea o sa ii fac o inspectie,sa ma conving. 2 Link spre comentariu
Vizitator mascul78 Reputație: 0 Postat Noiembrie 9, 2015 Partajează Postat Noiembrie 9, 2015 Anuntul suna cam asa.. "MILITARI, metrou Gorjului, domnisoara manierata, apreciez igiena si discretia, astept domnii seriosi, sa se relaxeze, masaj tonifiant si relaxant, lasa rutina si suna-ma, o sa-ti placa" Stie cineva ceva? .. putin probabil sa fie reala..dar cine stie..Sanii seamana dar am nr in agenda de vizitate..Cred ca e un mini bordel cam la 150 m de autogara pe langa o brutarie In fine, un curajos sa isi ia portofelul in dinti, prezervativul in buzunar si sa ne faca o recenzie Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum