liviu58 Reputație: -7337 Postat Octombrie 21, 2015 Oras:In inima femeilor Oras:In inima femeilor Postat Octombrie 21, 2015 PRESTARI SERVICII - servicii diverse120 LDIANA ofer masaj prin presopunctura tehnici de relaxare prin diferite terapii, fara graba. Calea Mosilor aproape Obor, Colentina, 21 Oct 12:05 Foto (3) Selecteaza 4 3
liviu58 Reputație: -7337 Postat Octombrie 21, 2015 Oras:In inima femeilor Oras:In inima femeilor Autor Postat Octombrie 21, 2015 PRESTARI SERVICII - servicii diverse120 LDIANA ofer masaj prin presopunctura tehnici de relaxare prin diferite terapii, fara graba. Calea Mosilor aproape Obor, Colentina, 21 Oct 12:05 Foto (3) Selecteazahttp://stor2.anuntul.ro/media/foto/imgs/2015/10/21/138211811.jpghttp://stor2.anuntul.ro/media/foto/thumb/2015/10/21/138211811.jpg http://stor0.anuntul.ro/media/foto/thumb/2015/10/21/138211821.jpg http://stor1.anuntul.ro/media/foto/thumb/2015/10/21/138211831.jpgAasazi am rezolvat-o pe doamna.Nimic deosebit in afara faptului ca striga intruna '' asa,asa mai vreau '' Pretul 120 ron , aparatmentul il stiam de vreo trei ani,nu dau note pentru ca nu merita,nu recomand
vladizinho Reputație: -648 Postat Octombrie 22, 2015 Oras:UK Oras:UK Postat Octombrie 22, 2015 Nimic deosebit, ca nu te`ai simtit partea dominanta, nu? Ai fi vrut sa opuna rezistenta, sa te simti bine fortandu`te asupra ei.... Nu? Am observat ca asa`ti place tie...
alexxx101 Reputație: -664 Postat Octombrie 22, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 22, 2015 ai stat tu de vorba cu ea vladutz? hai nu fi rau, si spune-ne si noua cum sta treaba
hormi Reputație: 787 Postat Octombrie 22, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 22, 2015 Asta-i mai veche in meserie decat au unii ani de viata si care mai si posteaza pe aici si se dau mari curvari. Cum naiba ati pus-o la consiliere, ca sigur mai are cel putin 1-2 topice pe aici...asa or sa creada dracu' astia mai noi si creduli ca este vreo noutate care trebuie neaparat bifata... 1
vladizinho Reputație: -648 Postat Octombrie 22, 2015 Oras:UK Oras:UK Postat Octombrie 22, 2015 ai stat tu de vorba cu ea vladutz? hai nu fi rau, si spune-ne si noua cum sta treaba Eu n`am vizitat nici macar o locatie de la Obor-Mosilor. Pe acolo a vizitat un amic toate cuiburile si TOATE sunt cu pestisori. La una din locatii, nici nu incercau sa se ascunda, jucand table in bucatarie. Eu nu merg la d`astea
alexxx101 Reputație: -664 Postat Octombrie 22, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 22, 2015 pescaria e la ordinea zilei...ce dreacu ne mintim pe noi insine... asa merge treaba asta e...poate dupa finalizeishan te invitau baietii la o partida...o bere rece ceva... ce sa fie rau in asta
putzifer77 Reputație: 5755 Postat Octombrie 22, 2015 Oras:bucharest Oras:bucharest Postat Octombrie 22, 2015 Am fost la doamna,pe cand lucra la bucur-obor.Nimic deosebit inafara de oral,care este deep de-ti da impresia ca ii place si su finalizare in amigdale.Dar intradevar,nu trebuia deschis un alt topicAm platit atunci 120 ron pt o ora,dar nu am stat decat 1 fin.Bafta.
liviu58 Reputație: -7337 Postat Octombrie 22, 2015 Oras:In inima femeilor Oras:In inima femeilor Autor Postat Octombrie 22, 2015 Nimic deosebit, ca nu te`ai simtit partea dominanta, nu? Ai fi vrut sa opuna rezistenta, sa te simti bine fortandu`te asupra ei.... Nu? Am observat ca asa`ti place tie...Am sa incerc pentru a treia sau a patra oara sa nu fiu rautacios cu tine . incearca sa postezi despre femei, cum s-au comportat, ce ai facut, cum te-ai simntit e.t.c nu sa cauti sa postezi aiurea ca sa faci puncte de reputatie
vladizinho Reputație: -648 Postat Octombrie 22, 2015 Oras:UK Oras:UK Postat Octombrie 22, 2015 Am sa incerc pentru a treia sau a patra oara sa nu fiu rautacios cu tine . incearca sa postezi despre femei, cum s-au comportat, ce ai facut, cum te-ai simntit e.t.c nu sa cauti sa postezi aiurea ca sa faci puncte de reputatie Ma pis pe ele de puncte de reputatie. Vezi ca e o zdreanta pe forumul asta(tocmai a fost si subiect de discutie, scursura, la Acces Direct) care`mi dadea negativ cu 3 conturi, la fiecare postare. Si tot mi se indoia. Eu spun ce am de spus, nu pentru reputatie, ci pentru ca asta consider! MITOCANULE!
liviu58 Reputație: -7337 Postat Octombrie 23, 2015 Oras:In inima femeilor Oras:In inima femeilor Autor Postat Octombrie 23, 2015 Cred ca zdreanta aia este din spate de la Horoscop .Eram la munca cand se difuza emisiunea asa ca am vazut foarte putin, da-mi un link cu vagaboanda daca o stii sa o vad si eu.Apropo violul nu este atunci cand platesti pe cineva si sta ca vaca.Violul este atunci cand ma pui jos si mi-o sugi cu japca.Hai te pwp dulce fetita
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum