Sari la conținut

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti

Salutare natiune! Vinerea trecuta ii fac o vizita domnisoarei Ania , contactat telephonic m -am programat cu 30 mi inainte , ajuns la fata locului, o garsoniera draguta in B-v Burebista et superior fara portar, musafiri ...Urc dupa usa o brunet draguta slim micuta par brunet , lung ...

Consult lista de servicii si preturi , ne intelegem la un nr. o, n ,a 100 ron achitat inainte. Dupa dusul de rigoare trecut la treaba nu inante de a o intreba daca are vreo problema cu marimea soldatului, se uita zice OK, incepe cu oral nepro bun dar cam scurt , apoi la normal girl on top si apoi caprita dupa care trec la anal , lubrefiant si pac dintr- o miscare a infipt-o pe toata fara sa stea prea mult pe ganduri sau sa se miorlaie( cum fac altele) . Se misca bine cur stramt dar si pasarica , in final termin in prez in curul ei .

note:

aspect: 8 nu prea are tate.

oral: 7

normal: 8

anal:9

gfe :8 nu prea vorbeste .

per total: 8.4 , buna , de revenit.

• Like 5
  • Minus 10
Link spre comentariu
  • Oras:Pitesti
  • Oras:Pitesti

Acum 3-4 ore am fost si eu la domnisoara! 
Pe scurt: 

- fata 9 

- sani - mici dar mie imi plac asa ... 9 

- locatie 10

- oral 7 - bun dar fara prea mult spectacol

- normal - 9 - stramta

- anal 10 

- anal 10 ( nu , nu am gresit sa scriu de 2 ori :)

A avut rabdare, s-a purtat frumos, merita revenit. 

Halatul - 150 ron , aproape o ora , nu m-a grabit, am terminat eu treaba mai repede, nu avea rost sa stau o ora pe capul ei :) ... important este ca am plecat multumit de investitie

• Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:București
  • Oras:București

Fiind duminica, am zis sa ies la o plimbare cu a doua masina din dotare si sa nu fut gazu degeaba arunc o privire pe forum sa vad cine lucreaza.

Hotarasc sa merg la ania, ma programez pentru ora 21, ajung cu usurinta, locuri de parcare fara numar.

Locatia-etaj superior, garsoniera curata, cainele nu m-a deranjat deloc. 8/10

Ania e o fata frumusica, sani mici, fund misto-8/10

Am optat pentru o ora de oral si normal-100 lei.

Primul act a inceput cu un oral neprotejat care mie mi-a placut, urmat de normal cu ea peste.

La al doilea act am cam chinuit-o, eram tare obosit dupa 4 ore de fotbal dar a insistat si am reusit sa termin. O felicit pentru insistenta.

Oral 9/10

Normal 8/10

Anal nu am facut, nu ma duc in vant dupa el.

Gfe 6/10

Fk-deloc.

De revenit? Da sa vad cum se descurca la anal.

• Like 6
Link spre comentariu
  • Oras:bucuresti

salut,este prima mea recenzie daca uit sa trec ceva imi cer scuze Eu am vizitat-o pe Ania de mai multe ori si imi place foarte mult de ea,este comunicativa,draguta si primitoare poate cu mine este asa pt ca ne cunoastem mai bine si de ceva timp,la fata este draguta figura comuna,cam la 1,70 pe tocuri,sani micuti dar cu niste sfarcuri foarte intersante,oralul il face neprotejat si mie imi place tehnica ei,la normal este stranta un lucru ca o avantajeaza foarte mult,nu comenteaza la pozitii,mie una pret calitate este ok                                                                                               eu o sunt inainte cu 30-40 minute si daca este ocupata imi spune sa vin mai tarziu,iar daca este libera mereu este timpul respectat                                                                                                                                                                 note:locatie 9,5 (este curat,miros placut,geluri de dus la baie ,prosoape curate)                                                           normal:8,5(este stramta si o avatajeaza )                                                                                                                       oral:8 (mie imi place si ma excita tehica ei si ii da deam mai mult daca face DT si daca avea activitate in zonele adiascente)                                                                                                                                                        atitudine:8,5(ne cunoastem de ceva timp si este foarte ok)                                                                                         mie mia placut de ea de cand ne-am vazut prima oara si cu incredere o recomant                                                    pretul:100ron h/50 ron o fin(eu mereu aleg o ora) :69  :pepsi  :hooray  :2qm40hg

Doamne,cat ai putut sa violezi saraca limba romana!!!

Link spre comentariu

Buna dragilor sa va mai reamintesc serviciile si preturile

INCALL:-sex oral,normal 50ron fin/100ron h

-sex oral,normal,anal 100ron fin/150ron h

-COB,CIM,COF +50ron

OUTCALL:-sex oral,normal 200 Ron h

-sex oral,normal,anal 250ron h

-COB,CIM,COF

Va astept cu drag ...pupicii

• Like 1
Link spre comentariu

Salutare futaciosi!

Am vizitat-o si eu pe Ania in locatia de pe bulevardul Burebista, Alba Iulia. Locatie destul de ok, propice pentru actiune, usor de gasit, nota 9.

Ania, tinerica, foarte ok la corp, la fata insa se poate mai bine daca s-ar aranja un pic.

Desfasurare actiune: Scurt si cuprinzator, eram destul de excitat, un oral destul de bun si am cerut din mers finalizare CIM ca nu se mai putea :) M-a chinuit un pentru ca s-a oprit, dar obiectivul a fost atins si ala mic s-a linistit :)

Fata este destul de docila, nu foarte comunicativa, dar mi-a dat impresia ca este isteata.

Halat 100 lei / finalizare. 

Eu cred ca o sa revin. Raport calitate-aspect-pret ok

Sanatate si virtute!

• Like 3
Link spre comentariu
  • Oras:ROMÂNIA
  • Oras:ROMÂNIA

Am sunat aseara de mi se inrosise telefonul si nimic... cu toate ca anuntase ca este disponibila pana seara tarziu. Am mai cautat si vaste motive penteu a putea sa ies din casa... asta e...

Link spre comentariu

Salutari. 

Cautand ceva duminica seara cand domnisoarele de obicei sunt libere am apelat-o pe domnisoara Ania. Mi-a raspuns o voce placuta si am facut o programare. N-am avut probleme sa gasesc locatia (langa Alba Iulia) si nici apartamentul cu instructiunile oferite. 

Prezentabil(sper) si cu o floare in mana(ca deh, era totusi 8 martie) am fost primit de domnisoara din poze, in chiloti si pe tocuri(care au disparut insa aproape instant). Are un caine care desi nu e deranjant, e de neinteles. 

Small talk + pahar cu apa,facut dus intr-o baie ok cu optiuni la geluri de dus, revenit in camera, oral neprotejat(am apreciat ca a intrebat) apoi pus prezervativ(timp in care am pierdut-o pret de cateva secunde cat se uita la telenovela indiana de la tv) si inceput misionar, schimbat in girl on top, apoi doggy cu finalizare in prezervativ(un mic joc testicular in timpul doggy-ului, din nou apreciat).

Locatie: 8 nu e lux, dar e ok. lipsuri : papuci, un covoras la baie sau ceva ca sa nu calci in apa cand iesi din dush, mai ales ca nu are perdea.
Aspect : 8 mica si skinny, piele placuta, fata nu prea draguta
Atitudine generala: 8 amabila si ascultatoare, face ce ii spui, incearca sa te faca sa te simti bine, desi ii iese cam robotic
FK: nu a oferit, nu am cerut
GFE: 5 cam lipsa, am avut impresia ca am incheiat un contract la birou, desi efortul era acolo, punerea in practica are nevoie de putina slefuire
Oral: 7 - nu rau, dar fara deep, fara artificii, oarecum banal. CIM e inclus in pret, ramane de incercat pe viitor.
Normal: 6 – protejat, doggy cel mai de efect. un fund foarte dragut, dar momente in care era robotica si per total niciun semn de implicare. 
Anal: n-am incercat, dar face.

Halat 50 RON/1 fin/30 min, fara sa ma simt deloc grabit. 

Recomandare : Da. E serioasa si are un program accesibil, inclusiv pana pe la 2 am. Raport calitate/pret bun.

• Like 9
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...