Sari la conținut

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti

Acest personaj feminin dacă nu ar vb ,ai putea jura ca faci  sex cu o păpușă gonflabilă. Prezenta ei în top e o insultă  adusa fetelor  cu adevarat  de top.

corect! ce sa-i faci , unora le place si asa ,decat nimic!

serviciile vor fi mereu la fel , de cand practica in domeniu a ramas aceeasi scandura...si la propiu si la figurat

Link spre comentariu
  • Oras:bucuresti

Dragilor voi nu vedeti ca nu bag de seama rautatile voaste si tot incercati sa ma atacati pt mine si nu numai sunteti penibili sa comentati si eu sa nu va raspund probabil ca aveti unele frustrari (nu generalizez) o zi frumoasa sa aveti la fel cum este si a mea

• Like 4
Link spre comentariu

buna ania ! te-am tot cautat si intr-un final te-am gasit aici :) sunt un client de-al tau si pot spune ca de fiecare data cand am fost la tine m-am simtit foarte bine sper sa ne revedem in curand pt ca eu sunt plecat din tara si ma intorc la inceputul lui octombrie ... aaa era sa uit imi face placere sa-ti dau limbii ;)

Link spre comentariu

buna ania ! te-am tot cautat si intr-un final te-am gasit aici :) sunt un client de-al tau si pot spune ca de fiecare data cand am fost la tine m-am simtit foarte bine sper sa ne revedem in curand pt ca eu sunt plecat din tara si ma intorc la inceputul lui octombrie ... aaa era sa uit imi face placere sa-ti dau limbii ;)

Te astept cu drag si cred ca stiu cine esti ;) :*

Link spre comentariu

tie iti face placere,dar ei nu.  in mintea ei abia asteapta sa o lasi dracu in pace :))

Link spre comentariu

Buna dragilor,nu prea vroiam sa va anunt dar m-am gandit sa nu fiu rautacioasa asa cum este pe aici "in mare parte",voi mai fi disponibila pana pe 5 octombrie dupa care voi disparea din peisaj ...nu stiu,nu cred,cu siguranta nu voi mai aparea asa ca va astept cu drag.O sa mai actualizez preturile si serviciile:

-sex oral pro/nep,normal pro 100ron fin/150ron ora

-sex oral pro/nep,normal pro,anal pro 150ron fin/200ron ora

-CIM,COB,COF

PUPICII

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...