tmcostin Reputație: 7173 Postat Februarie 7, 2016 Telefon: [email protected] Oras:bucuresti Telefon: [email protected] Oras:bucuresti Postat Februarie 7, 2016 mine vin si eu la tine ?
ania_bruneta Reputație: 3306 Postat Februarie 7, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Februarie 7, 2016 mine vin si eu la tine ?Te astept pup 2
cainerau Reputație: 1 Postat Februarie 7, 2016 Postat Februarie 7, 2016 Buna! Pana la ce ora esti disponibila azi?
k3nny Reputație: 230 Postat Februarie 7, 2016 Oras:BUC & CTA Oras:BUC & CTA Postat Februarie 7, 2016 Asteptam poze noi Ania ! altii asteapta sa castige la lotouneori chiar si fara sa joace
cainerau Reputație: 1 Postat Februarie 8, 2016 Postat Februarie 8, 2016 Te numesti cumva Ania de raspunzi tu??
ania_bruneta Reputație: 3306 Postat Februarie 9, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Februarie 9, 2016 😘😘😘 7
curvar_de_meserie Reputație: 63 Postat Februarie 9, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Februarie 9, 2016 Foarte, foarte bun de futut curul ala! L-am futut de cateva ori, daca ar mai umbla putin la atitudine, ar fi excelent.
cainerau Reputație: 1 Postat Februarie 9, 2016 Postat Februarie 9, 2016 Eu am fost la ea zilele trecute si a fost ok, am cerut o finalizare sex total, totul protejat. Oral 7, normal 8 nu se implica dar nu comenteaza la pozitii, anal 10 stramta. La corp arata super bine. Sper sa ne revedem cat de curand Ania
diggy Reputație: 12 Postat Februarie 9, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 9, 2016 Am fost in weekend in vizita la caprioara. Sunat, programat peste 45 de min ... zic hai ca-i bine. Zona e pe langa timpuri noi. E intr-un apartament cu inca o colega, dar n-am vazut-o. M-a primit intr-o rochita mulata. Ania e genul skinny (aviz amatorilor), nu e de o frumusete sa te dea pe spate dar e simpatica ... ar fi si mai simpatica daca ar schita un zambet Acum hai pe treaba. Fumat o tigara, iau prosopul si topa la dus. Baia e maricica, nu e amenajata cine stie ce ... dar merge. Geluri de dus 2-3. Pac termin si inapoi in dormitor.Eu am stat o ora, incepe cu un OP, nu sa te dea pe spate, mai mult mecanic decat "supt pula". Pac balonasul si ne dam la normal. Ania e ok, nu comenteaza. Cum o pui asa sta, dar nu se implica mai deloc.2-3 pozitii si trec la anal. Aici stramt, frumos, mai ales din caprita. Dupa mult agitat termin COB. O igienizare, o pauza de tigara si iar pe Ania. Oral normal si la fel, termin pe ea. Mi s-a parut banal, nu m-as mai intoarce. E genul o vizita, nu o experienta de unde te intorci futut de iti tremura picioarele si te gandesti deja la urmatoarea programare. Si acum noteleArata cam de 8, e skinny, sani micuti, dar e fermaGFE 7 nu prea zambeste, vorbeste, mai mult customer care nu ar stricaOP 8 Normal 7 fara implicareAnal 9 e stramta si se simte bine Parcarea 150 ron ora cu anal, am lasat ceva peste Ciocane tari 5
ania_bruneta Reputație: 3306 Postat Februarie 12, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Februarie 12, 2016 Buna azi sunt disponibila pana tarziu 8
john_sheppard Reputație: -29 Postat Februarie 12, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 12, 2016 Asteptam poze noi Ania !pai mai bine te duci sa-i faci tu poze cu ochiul ) asteapta poze noi...Jesus! Pune fata ieri poze si azi asteapta poze NOI !@diggy avand in vedere ca Ania prin sinceritatea ei nu s-a implicat cu nimeni si nici nu se va implica...va sta mereu ca statuia...tu cum poti sa zici ca nu s-a implicat?? eu ii dau 10 pt ca nu se implica...atunci cand se va implica putem sa scadem din nota in functie de implicarea ei 1 2
tmcostin Reputație: 7173 Postat Februarie 14, 2016 Telefon: [email protected] Oras:bucuresti Telefon: [email protected] Oras:bucuresti Postat Februarie 14, 2016 tia trecut durera de sapate ?
ania_bruneta Reputație: 3306 Postat Februarie 17, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Februarie 17, 2016 8
limbutajucausa1 Reputație: -12 Postat Februarie 18, 2016 Oras:iad Oras:iad Postat Februarie 18, 2016 prea tare , prea ca la tara!
roopss Reputație: 3 Postat Februarie 18, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Februarie 18, 2016 maine cand te pot gasi ? :-p
ania_bruneta Reputație: 3306 Postat Februarie 19, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Februarie 19, 2016 Buna ma piteti gasi pana dimineata la ora 05.00
dependentu'dsex Reputație: 64 Postat Februarie 20, 2016 Oras:Plecat dupa dodo Oras:Plecat dupa dodo Postat Februarie 20, 2016 Ania, ai tot schimbat tarifele în ultimele luni. Ești drăguță să mai postezi odată, eventual să ți le treci în semnătură, halatul și prestațiile aferente, te rog? Ar fi mai ușor pentru oricine te-ar dori...Mulțumesc.
readyin30sec Reputație: 2 Postat Februarie 20, 2016 Telefon: [email protected] Oras:bucuresti Telefon: [email protected] Oras:bucuresti Postat Februarie 20, 2016 outcall?
ania_bruneta Reputație: 3306 Postat Februarie 22, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Februarie 22, 2016 Buna ma gasiti intr-o locatie noua pe bd decebal
k3nny Reputație: 230 Postat Februarie 22, 2016 Oras:BUC & CTA Oras:BUC & CTA Postat Februarie 22, 2016 Una macar nu-i ca tine sau ca ania bruneta in toata constanta, vedea-l-as ras cu bombe nucleare de oras blestemat! Alea care fac anal, ori sunt umflate, ori au curu urat, ori accepta doar grosimi cat un pix in cur! Irina pitika de ex, are curu bun dar prea rotund, e prea dulce, mi s-ar apleca de-atata dulceata!
ania_bruneta Reputație: 3306 Postat Februarie 23, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Februarie 23, 2016 Buna sunt disponibila pana la ora 03.00
ania_bruneta Reputație: 3306 Postat Februarie 24, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Februarie 24, 2016 Buna dragilor mai ma puteti gasi pana pe data de 1 martie ultima ziVa astept
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum