cosmin r Reputație: -982 Postat Februarie 26, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Februarie 26, 2016 Nu-i bai! Nu pierdem nimic! 3 6
ania_bruneta Reputație: 3306 Postat Februarie 26, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Februarie 26, 2016 Nu-i bai! Nu pierdem nimic! Ma bucur
mariomario26 Reputație: -3 Postat Februarie 27, 2016 Oras:Onesti Oras:Onesti Postat Februarie 27, 2016 Poze noi ?
alex_m Reputație: 503 Postat Februarie 27, 2016 Postat Februarie 27, 2016 Buna dragilor mai ma puteti gasi pana pe data de 1 martie ultima ziVa astept Si pe colega ta, care seamana cu tine ? O gasim si dupa 1 martie ?
ania_bruneta Reputație: 3306 Postat Februarie 27, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Februarie 27, 2016 Si pe colega ta, care seamana cu tine ? O gasim si dupa 1 martie ?Da o gasiti 1
cainerau Reputație: 1 Postat Februarie 27, 2016 Postat Februarie 27, 2016 Pai lasa ne nr de tel al colegei tale.
copiltufutetot Reputație: -6 Postat Februarie 27, 2016 Oras:hell on earth Oras:hell on earth Postat Februarie 27, 2016 bbuna! unde pleci ania?
reus Reputație: 33 Postat Februarie 28, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Februarie 28, 2016 Buna seara scuzati limbaju, sa imi bag pl in mortii tai ania de tarfa tepara slobozi m as pe fata ta de cioara borata manca te ar canceru fac programare pt ora 20 vb cu ea la 7 30 si apoi numai raspunde pisamas pe ea de proasta 3
ania_bruneta Reputație: 3306 Postat Februarie 28, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Februarie 28, 2016 =)) si ce crezi,am un talent sa aleg clienti maxim,poi vezi ma cioara borata de ce nu ti-am mai raspuns la tel....si hai mars la cotet ca nu am timp de tine
reus Reputație: 33 Postat Februarie 29, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Februarie 29, 2016 Sunt roman proasto da asa meriti sa ti se vorbească
viezuremanz Reputație: 13133 Postat Februarie 29, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 29, 2016 =)) si ce crezi,am un talent sa aleg clienti maxim,poi vezi ma cioara borata de ce nu ti-am mai raspuns la tel....si hai mars la cotet ca nu am timp de tineAlta care are intr-adevar ce ”cauta” la Top. Bine ca se ”elimina” singura din categorie ... :wave
cainerau Reputație: 1 Postat Februarie 29, 2016 Postat Februarie 29, 2016 Mi a dat si mie teapa, m am programat am ajuns si nu a mai raspuns la tel.Stie ca se apropie plecarea si a inceput sa puna lumea pe drumuri de pomana. Dar ce sa ii ceri unei curve de doi bani. Sa ai parte numai de puli mari in cur si bani putini !!!
ania_bruneta Reputație: 3306 Postat Februarie 29, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Februarie 29, 2016 Asa asa fi caine rau,parca ma laudai in postarile anterioare bineinteles si ele false ca nu ti-am mai raspuns la telefon )) ce ma amuz eu de asta ca voi
reus Reputație: 33 Postat Februarie 29, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Februarie 29, 2016 Tarfa de 2 lei fara caracter fara soartă da o in sloboz sa o bata ca i place:)))
ania_bruneta Reputație: 3306 Postat Februarie 29, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Februarie 29, 2016 =)) =)) eu stiu de ce te oftici asa tare ca ti-am dat teapa...plec si nu ai apucat si tu sa dai o limbuta =)) sunteti prea cretini ca sa ma cobor la mintea voasta....
cainerau Reputație: 1 Postat Februarie 29, 2016 Postat Februarie 29, 2016 Mai bine ai lua niste lectii de gramatica, si apoi sa scrii. Penalo
cosmin r Reputație: -982 Postat Februarie 29, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Februarie 29, 2016 =)) =)) eu stiu de ce te oftici asa tare ca ti-am dat teapa...plec si nu ai apucat si tu sa dai o limbuta =)) sunteti prea cretini ca sa ma cobor la mintea voasta.... Aici trebuie sa-ti dau dreptate! N-a apucat probabil. Dar n-a pierdut nimic draga! Oricum stai ca un lemn la lins.
reus Reputație: 33 Postat Februarie 29, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Februarie 29, 2016 Intorcea te ai
reus Reputație: 33 Postat Februarie 29, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Februarie 29, 2016 Intorcea te ai cu picioarele înainte:)))
cainerau Reputație: 1 Postat Februarie 29, 2016 Postat Februarie 29, 2016 Sa de-a Dumnezeu sa vii mai saraca din Elvetia (Lugano) 😉si toti albanezii cu belitele mari la tine sa vina ! 🖕ðŸ¼
ania_bruneta Reputație: 3306 Postat Februarie 29, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Februarie 29, 2016 Sa de-a Dumnezeu sa vii mai saraca din Elvetia (Lugano) si toti albanezii cu belitele mari la tine sa vina ! Mars in balta peste,nici macar de acvariu nu esti
ania_bruneta Reputație: 3306 Postat Februarie 29, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Februarie 29, 2016 Sunt de ocean Numai visa cu ochii deschisi
cainerau Reputație: 1 Postat Februarie 29, 2016 Postat Februarie 29, 2016 Hai ca ne-ai plictisit destul, du-te si mai plictiseste si pe elvetieni.
curvar_de_meserie Reputație: 63 Postat Februarie 29, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Februarie 29, 2016 Oameni buni, nu va mai agitati. Ieri am fost la ea, cu gand c-am mai futut-o si ca acum ar mai merita o tura. Am ajuns la ea in noua locatie, cred ca e a 70-a. Dupa dus am mers in dormitor. Am asezat-o in genunchi si i-am dat sa suga. La fel de mecanic cum stiam, doar ca din cand in cand ii mai dadeam cate un impuls in ceafa si ii provocam un reflex vomitiv interesant. Imi placea s-o chinui mai ales ca m-a enervat cu atitudinea pe aici. Incerca ea sa vocifereze da' i-am sugerat c-ar fi bine sa n-o faca. Am pus-o pe urma capra in picioare, pe tocurile alea, si i-am dat normal. Cam uscata, nu se simtea prea ok ea dar nu m-a interesat deloc. Dupa ceva normal am luat-o la anal, unde am pompat ca surdul in clopote. Stiam de data trecuta ca la un moment dat incepe sa o jeneze si asa a fost, doar ca de data asta, cand a incercat sa fuga, n-am mai fost atat de receptiv ca datile treucte ca nu merita. Pur si simplu nu am iertat-o deloc, si la un moment dat am simtit chiar ca ii vine sa planga. Am terminat in prezervativ in curul ei, am facut un dus rapid, i-am dat un milion si am plecat. Asa merita sa va comportati cu ea. 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum