manivela Reputație: 9 Postat Septembrie 23 Oras:Brasov Oras:Brasov Partajează Postat Septembrie 23 Este în Brașov Link spre comentariu
de_ce_nu_da Reputație: 223 Postat Septembrie 23 Oras:București Oras:București Partajează Postat Septembrie 23 Acum 18 ore, alexbiwe a spus: Asta il am si eu OK. Vezi că a pus acum poveste pe WhatsApp unde este și cât stă. Link spre comentariu
alexbiwe Reputație: 0 Postat Septembrie 23 Oras:pitesti Oras:pitesti Partajează Postat Septembrie 23 Mi e nu imi apar povestile ei .oare dc? Link spre comentariu
cobra5 Reputație: -9 Postat Septembrie 24 Oras:Brasov Oras:Brasov Partajează Postat Septembrie 24 Nu raspunde la telefon Link spre comentariu
palosulgros Reputație: 5964 Postat Septembrie 26 Telefon: viaducthr Oras:Cluj Telefon: viaducthr Oras:Cluj Partajează Postat Septembrie 26 Până sâmbătă e in Brașov. O recomand! Link spre comentariu
palosulgros Reputație: 5964 Postat Septembrie 26 Telefon: viaducthr Oras:Cluj Telefon: viaducthr Oras:Cluj Partajează Postat Septembrie 26 Am ajuns azi la ea. E într-un apartament ușor de găsit și foarte comod, baie bine echipată cu prosoape curate, apă de gură, programare ușoară, m-a primit sexy, am discutat foarte plăcut, însă eram atât de excitat, încât după un oral pasional mi-am dat drumul... Nu m-a grăbit deloc, zâmbea plăcut, e cam cea mai ok ts pe care am văzut până acum. Oralul o face adânc și pasional. Am văzut că are multe jucării de la mici la mari până la uriașe pentru cei doritori, dildouri și buttpluguri... 1 Link spre comentariu
ment3list Reputație: 4 Postat Joi la 18:14 Oras:Pitesti Oras:Pitesti Partajează Postat Joi la 18:14 La 16.06.2021 la 20:32, dan712005 a spus: mmmmm ce l-as linge Si eu 😍🤤 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum