yren23 Reputație: 30967 Postat Aprilie 27, 2016 Telefon: [email protected] Oras:🤫 Telefon: [email protected] Oras:🤫 Postat Aprilie 27, 2016 Outcall faci? La ce pret ora? Merci. 100 eur.
yren23 Reputație: 30967 Postat Aprilie 27, 2016 Telefon: [email protected] Oras:🤫 Telefon: [email protected] Oras:🤫 Postat Aprilie 27, 2016 up!
no_body Reputație: 6681 Postat Aprilie 27, 2016 Oras:outside Oras:outside Postat Aprilie 27, 2016 Erai mai futabilă blondă. 1
superman_505 Reputație: 87 Postat Aprilie 28, 2016 Oras:NY Oras:NY Postat Aprilie 28, 2016 Erai mai futabilă blondă. Cam da 1
yren23 Reputație: 30967 Postat Aprilie 28, 2016 Telefon: [email protected] Oras:🤫 Telefon: [email protected] Oras:🤫 Postat Aprilie 28, 2016 Disponibila intre orele 12-22!
turbulente Reputație: 443 Postat Aprilie 28, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Aprilie 28, 2016 numai pleci ??
iulika2007 Reputație: 294 Postat Aprilie 28, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 28, 2016 Tot in zona Dristor te găsim ?
yren23 Reputație: 30967 Postat Aprilie 28, 2016 Telefon: [email protected] Oras:🤫 Telefon: [email protected] Oras:🤫 Postat Aprilie 28, 2016 Tot in zona Dristor te găsim ? Da.
yren23 Reputație: 30967 Postat Aprilie 29, 2016 Telefon: [email protected] Oras:🤫 Telefon: [email protected] Oras:🤫 Postat Aprilie 29, 2016 Disponibila pana la ora 20.00!
strangers33 Reputație: 24 Postat Aprilie 30, 2016 Postat Aprilie 30, 2016 Astăzi pana la ce ora te găsim la locație?
yren23 Reputație: 30967 Postat Mai 3, 2016 Telefon: [email protected] Oras:🤫 Telefon: [email protected] Oras:🤫 Postat Mai 3, 2016 Disponibila pana la ora 20!
yren23 Reputație: 30967 Postat Mai 5, 2016 Telefon: [email protected] Oras:🤫 Telefon: [email protected] Oras:🤫 Postat Mai 5, 2016 Disponibila pt programari.
djokovic1987 Reputație: 17 Postat Mai 5, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 5, 2016 O lista cu serviciile oferite se poate?
yren23 Reputație: 30967 Postat Mai 5, 2016 Telefon: [email protected] Oras:🤫 Telefon: [email protected] Oras:🤫 Postat Mai 5, 2016 O lista cu serviciile oferite se poate?Fk,oral nep in functie de igiena,cim,69,dif pozitii, sex normal PROTEJAT. 25
djokovic1987 Reputație: 17 Postat Mai 5, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 5, 2016 Fk,oral nep in functie de igiena,cim,69,dif pozitii, sex normal PROTEJAT.Merci,o sa te vizitez saptamana viitoare
top gun Reputație: 1523 Postat Mai 6, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 6, 2016 Buna ! Buna rau ! Am ajuns cu greu la caprioara, manat de recenzia buna facuta de un confrate, caruia as vrea sa-i multumesc pe aceasta cale ,Multumesc @Pupparo! Multumesc si descoperitorului, @The Ono! ,dar manat si de faptul ca fanele mele erau ocupate... Locatia pe langa restaurant Ressu , etaj superior, apartament decent mobilat, iar ea, Yren ....exact pe gustul meu, miniona, frumusica foc, privire inocenta...sani micuti , ca in poze , piele extra fina. Decid sa stau o finalizare, sa nu imi mai iau vreo teapa ca la Janette , las 200 lei pe masutza, merg la dush, prosop, papuci, apa calda( daduse drumul la apa cu ceva timp inainte, sa vina apa calda, deci ++).Revin in camera, merge si ea la dush, +++ , apoi ne intindem pe patul primitor, ma mangaie suav, lasa parul sa ma excite, ma intreaba mai apoi cum doresc oralul , ii soptesc ca il vreau live... , si dupa ce ma sterge cu un servetel umed incepe usor, soft, un oral fantastic,cu saliva, cu atentie la tot, parca m-a citit , nu imi mai doream sex normal....Senzatii de vis..... Incerc sa o opresc, sa o explorez si eu putin asa, de revenire , dar in timp ce o alintam ma excitam si mai tare privindu-i trairile...pfuiiii ce feerie.... Apoi a desfacut un balonas si i l-am smuls , ca nu mai aveam rabdare, dar m-am plesnit cu el din graba si mi-am mai revenit....Am penetrat-o incet, in misionar si m-am desfatat auzindu-i gemetele si simtindu-i unghiile pe spate pana am capitulat...am ramas asa inca un minut, apoi m-am asezat pe o parte ea avand grija de mine... M-am spalat, m-am imbracat si am plecat fericit.... Yren - 9,5 frumusica foc, corp fusiform, miniona, sani micuti si scumpi, atenta, dulce... Oral- 10 neprotejat, suav, soft, umed, cu DT, Normal - 9 pussi epilata,stramta usor participativa GFE - 8 mai e loc de mai bine , NO FK Locatie-8 ...e cam departe, dar apt curat , decent, 200 O TRAGERE, 300 ORA VOI REVENI CU MARE DRAG ! 10
kristi22222 Reputație: 89 Postat Mai 6, 2016 Oras:everywhere Oras:everywhere Postat Mai 6, 2016 Buna ! Buna rau ! Am ajuns cu greu la caprioara, manat de recenzia buna facuta de un confrate, caruia as vrea sa-i multumesc pe aceasta cale ,Multumesc @Pupparo! Multumesc si descoperitorului, @The Ono! ,dar manat si de faptul ca fanele mele erau ocupate... Locatia pe langa restaurant Ressu , etaj superior, apartament decent mobilat, iar ea, Yren ....exact pe gustul meu, miniona, frumusica foc, privire inocenta...sani micuti , ca in poze , piele extra fina. Decid sa stau o finalizare, sa nu imi mai iau vreo teapa ca la Janette , las 200 lei pe masutza, merg la dush, prosop, papuci, apa calda( daduse drumul la apa cu ceva timp inainte, sa vina apa calda, deci ++).Revin in camera, merge si ea la dush, +++ , apoi ne intindem pe patul primitor, ma mangaie suav, lasa parul sa ma excite, ma intreaba mai apoi cum doresc oralul , ii soptesc ca il vreau live... , si dupa ce ma sterge cu un servetel umed incepe usor, soft, un oral fantastic,cu saliva, cu atentie la tot, parca m-a citit , nu imi mai doream sex normal....Senzatii de vis..... Incerc sa o opresc, sa o explorez si eu putin asa, de revenire , dar in timp ce o alintam ma excitam si mai tare privindu-i trairile...pfuiiii ce feerie.... Apoi a desfacut un balonas si i l-am smuls , ca nu mai aveam rabdare, dar m-am plesnit cu el din graba si mi-am mai revenit....Am penetrat-o incet, in misionar si m-am desfatat auzindu-i gemetele si simtindu-i unghiile pe spate pana am capitulat...am ramas asa inca un minut, apoi m-am asezat pe o parte ea avand grija de mine... M-am spalat, m-am imbracat si am plecat fericit.... Yren - 9,5 frumusica foc, corp fusiform, miniona, sani micuti si scumpi, atenta, dulce... Oral- 10 neprotejat, suav, soft, umed, cu DT, Normal - 9 pussi epilata,stramta usor participativa GFE - 8 mai e loc de mai bine , NO FK Locatie-8 ...e cam departe, dar apt curat , decent, 200 O TRAGERE, 300 ORA VOI REVENI CU MARE DRAG ! NO FK LA 300 LEI/ORA ??? 2 2
yren23 Reputație: 30967 Postat Mai 9, 2016 Telefon: [email protected] Oras:🤫 Telefon: [email protected] Oras:🤫 Postat Mai 9, 2016 Buna ! Buna rau ! Am ajuns cu greu la caprioara, manat de recenzia buna facuta de un confrate, caruia as vrea sa-i multumesc pe aceasta cale ,Multumesc @Pupparo! Multumesc si descoperitorului, @The Ono! ,dar manat si de faptul ca fanele mele erau ocupate... Locatia pe langa restaurant Ressu , etaj superior, apartament decent mobilat, iar ea, Yren ....exact pe gustul meu, miniona, frumusica foc, privire inocenta...sani micuti , ca in poze , piele extra fina. Decid sa stau o finalizare, sa nu imi mai iau vreo teapa ca la Janette , las 200 lei pe masutza, merg la dush, prosop, papuci, apa calda( daduse drumul la apa cu ceva timp inainte, sa vina apa calda, deci ++).Revin in camera, merge si ea la dush, +++ , apoi ne intindem pe patul primitor, ma mangaie suav, lasa parul sa ma excite, ma intreaba mai apoi cum doresc oralul , ii soptesc ca il vreau live... , si dupa ce ma sterge cu un servetel umed incepe usor, soft, un oral fantastic,cu saliva, cu atentie la tot, parca m-a citit , nu imi mai doream sex normal....Senzatii de vis..... Incerc sa o opresc, sa o explorez si eu putin asa, de revenire , dar in timp ce o alintam ma excitam si mai tare privindu-i trairile...pfuiiii ce feerie.... Apoi a desfacut un balonas si i l-am smuls , ca nu mai aveam rabdare, dar m-am plesnit cu el din graba si mi-am mai revenit....Am penetrat-o incet, in misionar si m-am desfatat auzindu-i gemetele si simtindu-i unghiile pe spate pana am capitulat...am ramas asa inca un minut, apoi m-am asezat pe o parte ea avand grija de mine... M-am spalat, m-am imbracat si am plecat fericit.... Yren - 9,5 frumusica foc, corp fusiform, miniona, sani micuti si scumpi, atenta, dulce... Oral- 10 neprotejat, suav, soft, umed, cu DT, Normal - 9 pussi epilata,stramta usor participativa GFE - 8 mai e loc de mai bine , NO FK Locatie-8 ...e cam departe, dar apt curat , decent, 200 O TRAGERE, 300 ORA VOI REVENI CU MARE DRAG ! Iti multumesc pt vizita .Te pup. 24
yren23 Reputație: 30967 Postat Mai 9, 2016 Telefon: [email protected] Oras:🤫 Telefon: [email protected] Oras:🤫 Postat Mai 9, 2016 Disponibila pt programari.
yren23 Reputație: 30967 Postat Mai 13, 2016 Telefon: [email protected] Oras:🤫 Telefon: [email protected] Oras:🤫 Postat Mai 13, 2016 Disponibila pana la ora 16.00!
alexxx101 Reputație: -664 Postat Mai 13, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 13, 2016 Fk,oral nep in functie de igiena,cim,69,dif pozitii, sex normal PROTEJAT. Buna ! Buna rau ! Am ajuns cu greu la caprioara, manat de recenzia buna facuta de un confrate, caruia as vrea sa-i multumesc pe aceasta cale ,Multumesc @Pupparo! Multumesc si descoperitorului, @The Ono! ,dar manat si de faptul ca fanele mele erau ocupate... Locatia pe langa restaurant Ressu , etaj superior, apartament decent mobilat, iar ea, Yren ....exact pe gustul meu, miniona, frumusica foc, privire inocenta...sani micuti , ca in poze , piele extra fina. Decid sa stau o finalizare, sa nu imi mai iau vreo teapa ca la Janette , las 200 lei pe masutza, merg la dush, prosop, papuci, apa calda( daduse drumul la apa cu ceva timp inainte, sa vina apa calda, deci ++).Revin in camera, merge si ea la dush, +++ , apoi ne intindem pe patul primitor, ma mangaie suav, lasa parul sa ma excite, ma intreaba mai apoi cum doresc oralul , ii soptesc ca il vreau live... , si dupa ce ma sterge cu un servetel umed incepe usor, soft, un oral fantastic,cu saliva, cu atentie la tot, parca m-a citit , nu imi mai doream sex normal....Senzatii de vis..... Incerc sa o opresc, sa o explorez si eu putin asa, de revenire , dar in timp ce o alintam ma excitam si mai tare privindu-i trairile...pfuiiii ce feerie.... Apoi a desfacut un balonas si i l-am smuls , ca nu mai aveam rabdare, dar m-am plesnit cu el din graba si mi-am mai revenit....Am penetrat-o incet, in misionar si m-am desfatat auzindu-i gemetele si simtindu-i unghiile pe spate pana am capitulat...am ramas asa inca un minut, apoi m-am asezat pe o parte ea avand grija de mine... M-am spalat, m-am imbracat si am plecat fericit.... Yren - 9,5 frumusica foc, corp fusiform, miniona, sani micuti si scumpi, atenta, dulce... Oral- 10 neprotejat, suav, soft, umed, cu DT, Normal - 9 pussi epilata,stramta usor participativa GFE - 8 mai e loc de mai bine , NO FK Locatie-8 ...e cam departe, dar apt curat , decent, 200 O TRAGERE, 300 ORA VOI REVENI CU MARE DRAG ! NO FK LA 300 LEI/ORA ??? cred ca undeva e o neintelegere... care poate ar fi bine sa fie clarificata 1 4
baietel72 Reputație: -6 Postat August 27, 2016 Oras:cluj Oras:cluj Postat August 27, 2016 Buna . Te intalnesti la hotel cu un cuplu ?. Ms
cataa80 Reputație: 1641 Postat August 27, 2016 Oras:. Oras:. Postat August 27, 2016 Buna dragilor, am revenit.Noul meu nr la care ma puteti gasi este 0763 250 927.Va astept pt programari.Bine ai revenit! Vad ca tot frumoasa ai rămas... 1 1
yren23 Reputație: 30967 Postat August 27, 2016 Telefon: [email protected] Oras:🤫 Telefon: [email protected] Oras:🤫 Postat August 27, 2016 Bine ai revenit! Vad ca tot frumoasa ai rămas... Iti multumesc.Te pup.
ice_man Reputație: 4 Postat August 28, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat August 28, 2016 disponibila azi?
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum