yren23 Reputație: 30967 Postat Aprilie 27, 2016 Telefon: [email protected] Oras:🤫 Telefon: [email protected] Oras:🤫 Partajează Postat Aprilie 27, 2016 Outcall faci? La ce pret ora? Merci. 100 eur. Link spre comentariu
yren23 Reputație: 30967 Postat Aprilie 27, 2016 Telefon: [email protected] Oras:🤫 Telefon: [email protected] Oras:🤫 Partajează Postat Aprilie 27, 2016 up! Link spre comentariu
no_body Reputație: 6681 Postat Aprilie 27, 2016 Oras:outside Oras:outside Partajează Postat Aprilie 27, 2016 Erai mai futabilă blondă. 1 Link spre comentariu
superman_505 Reputație: 87 Postat Aprilie 28, 2016 Oras:NY Oras:NY Partajează Postat Aprilie 28, 2016 Erai mai futabilă blondă. Cam da 1 Link spre comentariu
yren23 Reputație: 30967 Postat Aprilie 28, 2016 Telefon: [email protected] Oras:🤫 Telefon: [email protected] Oras:🤫 Partajează Postat Aprilie 28, 2016 Disponibila intre orele 12-22! Link spre comentariu
turbulente Reputație: 443 Postat Aprilie 28, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Aprilie 28, 2016 numai pleci ?? Link spre comentariu
iulika2007 Reputație: 288 Postat Aprilie 28, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Aprilie 28, 2016 Tot in zona Dristor te găsim ? Link spre comentariu
yren23 Reputație: 30967 Postat Aprilie 28, 2016 Telefon: [email protected] Oras:🤫 Telefon: [email protected] Oras:🤫 Partajează Postat Aprilie 28, 2016 Tot in zona Dristor te găsim ? Da. Link spre comentariu
yren23 Reputație: 30967 Postat Aprilie 29, 2016 Telefon: [email protected] Oras:🤫 Telefon: [email protected] Oras:🤫 Partajează Postat Aprilie 29, 2016 Disponibila pana la ora 20.00! Link spre comentariu
strangers33 Reputație: 24 Postat Aprilie 30, 2016 Partajează Postat Aprilie 30, 2016 Astăzi pana la ce ora te găsim la locație? Link spre comentariu
yren23 Reputație: 30967 Postat Mai 3, 2016 Telefon: [email protected] Oras:🤫 Telefon: [email protected] Oras:🤫 Partajează Postat Mai 3, 2016 Disponibila pana la ora 20! Link spre comentariu
yren23 Reputație: 30967 Postat Mai 5, 2016 Telefon: [email protected] Oras:🤫 Telefon: [email protected] Oras:🤫 Partajează Postat Mai 5, 2016 Disponibila pt programari. Link spre comentariu
djokovic1987 Reputație: 17 Postat Mai 5, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 5, 2016 O lista cu serviciile oferite se poate? Link spre comentariu
yren23 Reputație: 30967 Postat Mai 5, 2016 Telefon: [email protected] Oras:🤫 Telefon: [email protected] Oras:🤫 Partajează Postat Mai 5, 2016 O lista cu serviciile oferite se poate?Fk,oral nep in functie de igiena,cim,69,dif pozitii, sex normal PROTEJAT. 25 Link spre comentariu
djokovic1987 Reputație: 17 Postat Mai 5, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 5, 2016 Fk,oral nep in functie de igiena,cim,69,dif pozitii, sex normal PROTEJAT.Merci,o sa te vizitez saptamana viitoare Link spre comentariu
top gun Reputație: 1523 Postat Mai 6, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 6, 2016 Buna ! Buna rau ! Am ajuns cu greu la caprioara, manat de recenzia buna facuta de un confrate, caruia as vrea sa-i multumesc pe aceasta cale ,Multumesc @Pupparo! Multumesc si descoperitorului, @The Ono! ,dar manat si de faptul ca fanele mele erau ocupate... Locatia pe langa restaurant Ressu , etaj superior, apartament decent mobilat, iar ea, Yren ....exact pe gustul meu, miniona, frumusica foc, privire inocenta...sani micuti , ca in poze , piele extra fina. Decid sa stau o finalizare, sa nu imi mai iau vreo teapa ca la Janette , las 200 lei pe masutza, merg la dush, prosop, papuci, apa calda( daduse drumul la apa cu ceva timp inainte, sa vina apa calda, deci ++).Revin in camera, merge si ea la dush, +++ , apoi ne intindem pe patul primitor, ma mangaie suav, lasa parul sa ma excite, ma intreaba mai apoi cum doresc oralul , ii soptesc ca il vreau live... , si dupa ce ma sterge cu un servetel umed incepe usor, soft, un oral fantastic,cu saliva, cu atentie la tot, parca m-a citit , nu imi mai doream sex normal....Senzatii de vis..... Incerc sa o opresc, sa o explorez si eu putin asa, de revenire , dar in timp ce o alintam ma excitam si mai tare privindu-i trairile...pfuiiii ce feerie.... Apoi a desfacut un balonas si i l-am smuls , ca nu mai aveam rabdare, dar m-am plesnit cu el din graba si mi-am mai revenit....Am penetrat-o incet, in misionar si m-am desfatat auzindu-i gemetele si simtindu-i unghiile pe spate pana am capitulat...am ramas asa inca un minut, apoi m-am asezat pe o parte ea avand grija de mine... M-am spalat, m-am imbracat si am plecat fericit.... Yren - 9,5 frumusica foc, corp fusiform, miniona, sani micuti si scumpi, atenta, dulce... Oral- 10 neprotejat, suav, soft, umed, cu DT, Normal - 9 pussi epilata,stramta usor participativa GFE - 8 mai e loc de mai bine , NO FK Locatie-8 ...e cam departe, dar apt curat , decent, 200 O TRAGERE, 300 ORA VOI REVENI CU MARE DRAG ! 10 Link spre comentariu
kristi22222 Reputație: 89 Postat Mai 6, 2016 Oras:everywhere Oras:everywhere Partajează Postat Mai 6, 2016 Buna ! Buna rau ! Am ajuns cu greu la caprioara, manat de recenzia buna facuta de un confrate, caruia as vrea sa-i multumesc pe aceasta cale ,Multumesc @Pupparo! Multumesc si descoperitorului, @The Ono! ,dar manat si de faptul ca fanele mele erau ocupate... Locatia pe langa restaurant Ressu , etaj superior, apartament decent mobilat, iar ea, Yren ....exact pe gustul meu, miniona, frumusica foc, privire inocenta...sani micuti , ca in poze , piele extra fina. Decid sa stau o finalizare, sa nu imi mai iau vreo teapa ca la Janette , las 200 lei pe masutza, merg la dush, prosop, papuci, apa calda( daduse drumul la apa cu ceva timp inainte, sa vina apa calda, deci ++).Revin in camera, merge si ea la dush, +++ , apoi ne intindem pe patul primitor, ma mangaie suav, lasa parul sa ma excite, ma intreaba mai apoi cum doresc oralul , ii soptesc ca il vreau live... , si dupa ce ma sterge cu un servetel umed incepe usor, soft, un oral fantastic,cu saliva, cu atentie la tot, parca m-a citit , nu imi mai doream sex normal....Senzatii de vis..... Incerc sa o opresc, sa o explorez si eu putin asa, de revenire , dar in timp ce o alintam ma excitam si mai tare privindu-i trairile...pfuiiii ce feerie.... Apoi a desfacut un balonas si i l-am smuls , ca nu mai aveam rabdare, dar m-am plesnit cu el din graba si mi-am mai revenit....Am penetrat-o incet, in misionar si m-am desfatat auzindu-i gemetele si simtindu-i unghiile pe spate pana am capitulat...am ramas asa inca un minut, apoi m-am asezat pe o parte ea avand grija de mine... M-am spalat, m-am imbracat si am plecat fericit.... Yren - 9,5 frumusica foc, corp fusiform, miniona, sani micuti si scumpi, atenta, dulce... Oral- 10 neprotejat, suav, soft, umed, cu DT, Normal - 9 pussi epilata,stramta usor participativa GFE - 8 mai e loc de mai bine , NO FK Locatie-8 ...e cam departe, dar apt curat , decent, 200 O TRAGERE, 300 ORA VOI REVENI CU MARE DRAG ! NO FK LA 300 LEI/ORA ??? 2 2 Link spre comentariu
yren23 Reputație: 30967 Postat Mai 9, 2016 Telefon: [email protected] Oras:🤫 Telefon: [email protected] Oras:🤫 Partajează Postat Mai 9, 2016 Buna ! Buna rau ! Am ajuns cu greu la caprioara, manat de recenzia buna facuta de un confrate, caruia as vrea sa-i multumesc pe aceasta cale ,Multumesc @Pupparo! Multumesc si descoperitorului, @The Ono! ,dar manat si de faptul ca fanele mele erau ocupate... Locatia pe langa restaurant Ressu , etaj superior, apartament decent mobilat, iar ea, Yren ....exact pe gustul meu, miniona, frumusica foc, privire inocenta...sani micuti , ca in poze , piele extra fina. Decid sa stau o finalizare, sa nu imi mai iau vreo teapa ca la Janette , las 200 lei pe masutza, merg la dush, prosop, papuci, apa calda( daduse drumul la apa cu ceva timp inainte, sa vina apa calda, deci ++).Revin in camera, merge si ea la dush, +++ , apoi ne intindem pe patul primitor, ma mangaie suav, lasa parul sa ma excite, ma intreaba mai apoi cum doresc oralul , ii soptesc ca il vreau live... , si dupa ce ma sterge cu un servetel umed incepe usor, soft, un oral fantastic,cu saliva, cu atentie la tot, parca m-a citit , nu imi mai doream sex normal....Senzatii de vis..... Incerc sa o opresc, sa o explorez si eu putin asa, de revenire , dar in timp ce o alintam ma excitam si mai tare privindu-i trairile...pfuiiii ce feerie.... Apoi a desfacut un balonas si i l-am smuls , ca nu mai aveam rabdare, dar m-am plesnit cu el din graba si mi-am mai revenit....Am penetrat-o incet, in misionar si m-am desfatat auzindu-i gemetele si simtindu-i unghiile pe spate pana am capitulat...am ramas asa inca un minut, apoi m-am asezat pe o parte ea avand grija de mine... M-am spalat, m-am imbracat si am plecat fericit.... Yren - 9,5 frumusica foc, corp fusiform, miniona, sani micuti si scumpi, atenta, dulce... Oral- 10 neprotejat, suav, soft, umed, cu DT, Normal - 9 pussi epilata,stramta usor participativa GFE - 8 mai e loc de mai bine , NO FK Locatie-8 ...e cam departe, dar apt curat , decent, 200 O TRAGERE, 300 ORA VOI REVENI CU MARE DRAG ! Iti multumesc pt vizita .Te pup. 24 Link spre comentariu
yren23 Reputație: 30967 Postat Mai 9, 2016 Telefon: [email protected] Oras:🤫 Telefon: [email protected] Oras:🤫 Partajează Postat Mai 9, 2016 Disponibila pt programari. Link spre comentariu
yren23 Reputație: 30967 Postat Mai 13, 2016 Telefon: [email protected] Oras:🤫 Telefon: [email protected] Oras:🤫 Partajează Postat Mai 13, 2016 Disponibila pana la ora 16.00! Link spre comentariu
alexxx101 Reputație: -664 Postat Mai 13, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 13, 2016 Fk,oral nep in functie de igiena,cim,69,dif pozitii, sex normal PROTEJAT. Buna ! Buna rau ! Am ajuns cu greu la caprioara, manat de recenzia buna facuta de un confrate, caruia as vrea sa-i multumesc pe aceasta cale ,Multumesc @Pupparo! Multumesc si descoperitorului, @The Ono! ,dar manat si de faptul ca fanele mele erau ocupate... Locatia pe langa restaurant Ressu , etaj superior, apartament decent mobilat, iar ea, Yren ....exact pe gustul meu, miniona, frumusica foc, privire inocenta...sani micuti , ca in poze , piele extra fina. Decid sa stau o finalizare, sa nu imi mai iau vreo teapa ca la Janette , las 200 lei pe masutza, merg la dush, prosop, papuci, apa calda( daduse drumul la apa cu ceva timp inainte, sa vina apa calda, deci ++).Revin in camera, merge si ea la dush, +++ , apoi ne intindem pe patul primitor, ma mangaie suav, lasa parul sa ma excite, ma intreaba mai apoi cum doresc oralul , ii soptesc ca il vreau live... , si dupa ce ma sterge cu un servetel umed incepe usor, soft, un oral fantastic,cu saliva, cu atentie la tot, parca m-a citit , nu imi mai doream sex normal....Senzatii de vis..... Incerc sa o opresc, sa o explorez si eu putin asa, de revenire , dar in timp ce o alintam ma excitam si mai tare privindu-i trairile...pfuiiii ce feerie.... Apoi a desfacut un balonas si i l-am smuls , ca nu mai aveam rabdare, dar m-am plesnit cu el din graba si mi-am mai revenit....Am penetrat-o incet, in misionar si m-am desfatat auzindu-i gemetele si simtindu-i unghiile pe spate pana am capitulat...am ramas asa inca un minut, apoi m-am asezat pe o parte ea avand grija de mine... M-am spalat, m-am imbracat si am plecat fericit.... Yren - 9,5 frumusica foc, corp fusiform, miniona, sani micuti si scumpi, atenta, dulce... Oral- 10 neprotejat, suav, soft, umed, cu DT, Normal - 9 pussi epilata,stramta usor participativa GFE - 8 mai e loc de mai bine , NO FK Locatie-8 ...e cam departe, dar apt curat , decent, 200 O TRAGERE, 300 ORA VOI REVENI CU MARE DRAG ! NO FK LA 300 LEI/ORA ??? cred ca undeva e o neintelegere... care poate ar fi bine sa fie clarificata 1 4 Link spre comentariu
baietel72 Reputație: -6 Postat August 27, 2016 Oras:cluj Oras:cluj Partajează Postat August 27, 2016 Buna . Te intalnesti la hotel cu un cuplu ?. Ms Link spre comentariu
cataa80 Reputație: 1641 Postat August 27, 2016 Oras:. Oras:. Partajează Postat August 27, 2016 Buna dragilor, am revenit.Noul meu nr la care ma puteti gasi este 0763 250 927.Va astept pt programari.Bine ai revenit! Vad ca tot frumoasa ai rămas... 1 1 Link spre comentariu
yren23 Reputație: 30967 Postat August 27, 2016 Telefon: [email protected] Oras:🤫 Telefon: [email protected] Oras:🤫 Partajează Postat August 27, 2016 Bine ai revenit! Vad ca tot frumoasa ai rămas... Iti multumesc.Te pup. Link spre comentariu
ice_man Reputație: 4 Postat August 28, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat August 28, 2016 disponibila azi? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum