horatiu1977 Reputație: 289 Postat Iulie 10, 2017 Oras:cluj Oras:cluj Partajează Postat Iulie 10, 2017 E ok fata. Pacat ca ju sta mai mult pe la noi 1 Link spre comentariu
yren23 Reputație: 30967 Postat Iulie 10, 2017 Telefon: [email protected] Oras:🤫 Telefon: [email protected] Oras:🤫 Partajează Postat Iulie 10, 2017 ame="law988" post="2823569" timestamp="1499635527"]Las-o in pace ! Nu o vezi ce luptatoare este javra asta ? De parca zici ca face mare lucru nu suge pulaIn rest..ești bine,sănătos? 25 Link spre comentariu
oachii Reputație: 20 Postat Iulie 12, 2017 Partajează Postat Iulie 12, 2017 Ce program ai astazi? Daca se poate sa mi spui. Multumesc Link spre comentariu
yren23 Reputație: 30967 Postat Iulie 12, 2017 Telefon: [email protected] Oras:🤫 Telefon: [email protected] Oras:🤫 Partajează Postat Iulie 12, 2017 Ce program ai astazi? Daca se poate sa mi spui. MultumescSaptamana viitoare revin in București. Link spre comentariu
iditarod Reputație: 7 Postat Iulie 14, 2017 Oras:Sighet Oras:Sighet Partajează Postat Iulie 14, 2017 Ma asteptam la un asemenea raspuns . Pe mine nu ma intereseaza ce faci tu si cu cine dar suna a cliseu asta cu peste 30 de ani . Peste 1 an .. 2 o sa☺ iti fac o vizita sa-ti demonstrez contrariul ! Sper ca pana atunci sa nu ajungi la muzeu sa-ti "fumezi eternitatea "☺Iti cere buletinul la usa? Nu fi copil! Link spre comentariu
oachii Reputație: 20 Postat Iulie 15, 2017 Partajează Postat Iulie 15, 2017 Multumesc..... 1 Link spre comentariu
george333 Reputație: 1111 Postat Iulie 16, 2017 Oras:bucale Oras:bucale Partajează Postat Iulie 16, 2017 foarte aroganta la telefon!nu i-am spus de pe ce site am numarul ei, asa ca mi-a inchis telefonul! ti-ai selectat clientela, succes! 5 1 Link spre comentariu
yren23 Reputație: 30967 Postat Iulie 16, 2017 Telefon: [email protected] Oras:🤫 Telefon: [email protected] Oras:🤫 Partajează Postat Iulie 16, 2017 foarte aroganta la telefon!nu i-am spus de pe ce site am numarul ei, asa ca mi-a inchis telefonul! ti-ai selectat clientela, succes![/quoteDeci tu insistai ca am un Bonus in care accept palme la fund.Din câte știu eu,nu scrie nimic de genul asta pe aici.Te mai și intrebi de ce ți am închis telefonul? Link spre comentariu
dd88ddd Reputație: 13 Postat Iulie 16, 2017 Partajează Postat Iulie 16, 2017 Pana la ce ora lucrezi ? Link spre comentariu
yren23 Reputație: 30967 Postat Iulie 16, 2017 Telefon: [email protected] Oras:🤫 Telefon: [email protected] Oras:🤫 Partajează Postat Iulie 16, 2017 Pana la ce ora lucrezi ?Pana la ora 20. Link spre comentariu
murivale Reputație: 4 Postat Iulie 16, 2017 Oras:Klm 0 Oras:Klm 0 Partajează Postat Iulie 16, 2017 OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO )))))))))))))))))))))))))))))))))))) O fata frumoasa ((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((( Link spre comentariu
murivale Reputație: 4 Postat Iulie 16, 2017 Oras:Klm 0 Oras:Klm 0 Partajează Postat Iulie 16, 2017 Este ok si la etatea de 60 de ani ? Link spre comentariu
murivale Reputație: 4 Postat Iulie 16, 2017 Oras:Klm 0 Oras:Klm 0 Partajează Postat Iulie 16, 2017 Lasa-ma sa te pictez Yren Link spre comentariu
brett Reputație: 1750 Postat Iulie 16, 2017 Partajează Postat Iulie 16, 2017 foarte aroganta la telefon!nu i-am spus de pe ce site am numarul ei, asa ca mi-a inchis telefonul! ti-ai selectat clientela, succes!Deci tu insistai ca am un Bonus in care accept palme la fund.Din câte știu eu,nu scrie nimic de genul asta pe aici.Te mai și intrebi de ce ți am închis telefonul? cineva nu spune adevarul Link spre comentariu
george333 Reputație: 1111 Postat Iulie 16, 2017 Oras:bucale Oras:bucale Partajează Postat Iulie 16, 2017 foarte aroganta la telefon!nu i-am spus de pe ce site am numarul ei, asa ca mi-a inchis telefonul! ti-ai selectat clientela, succes![/quoteDeci tu insistai ca am un Bonus in care accept palme la fund.Din câte știu eu,nu scrie nimic de genul asta pe aici.Te mai și intrebi de ce ți am închis telefonul?N-am apucat sa vorbim nimic, nu stiu cine vrea sa-ti dea palme la fund.N-ai cum sa stii cine sunt, a fost acum cateva saptamani, nu comentez niciodata la cald 2 Link spre comentariu
george333 Reputație: 1111 Postat Iulie 16, 2017 Oras:bucale Oras:bucale Partajează Postat Iulie 16, 2017 foarte aroganta la telefon!nu i-am spus de pe ce site am numarul ei, asa ca mi-a inchis telefonul! ti-ai selectat clientela, succes![/quoteDeci tu insistai ca am un Bonus in care accept palme la fund.Din câte știu eu,nu scrie nimic de genul asta pe aici.Te mai și intrebi de ce ți am închis telefonul?N-am apucat sa vorbim nimic, nu stiu cine vrea sa-ti dea palme la fund.N-ai cum sa stii cine sunt, a fost acum cateva saptamani, nu comentez niciodata la cald 1 Link spre comentariu
brett Reputație: 1750 Postat Iulie 16, 2017 Partajează Postat Iulie 16, 2017 altii au invatat-o prost. se poarta si vorbesc cu ea de parca li se face o favoare sa-i bage in seama 5 Link spre comentariu
yren23 Reputație: 30967 Postat Iulie 16, 2017 Telefon: [email protected] Oras:🤫 Telefon: [email protected] Oras:🤫 Partajează Postat Iulie 16, 2017 altii au invatat-o prost. se poarta si vorbesc cu ea de parca li se face o favoare sa-i bage in seamaNu prea ai ce sa faci cu timpul tau liber observ.Tu chiar nu ești in măsura sa comentezi ceva pe aici,atâta timp cât nu ai discutat cu mine ,de vizitat nici atât.Din motive personale,pun ceva intrebari la telefon.Am avut anunț pe mai multe site URI,iar acum prefer sa lucrez doar cu cei de aici(membrii OK).E strict problema mea pe cine primesc sau nu!Mulțumit? 27 1 Link spre comentariu
brett Reputație: 1750 Postat Iulie 16, 2017 Partajează Postat Iulie 16, 2017 Nu prea ai ce sa faci cu timpul tau liber observ.Tu chiar nu ești in măsura sa comentezi ceva pe aici,atâta timp cât nu ai discutat cu mine ,de vizitat nici atât.Din motive personale,pun ceva intrebari la telefon.Am avut anunț pe mai multe site URI,iar acum prefer sa lucrez doar cu cei de aici(membrii OK).E strict problema mea pe cine primesc sau nu!Mulțumit? Esti obtuza. Voiai sa-ti insire lista siteurilor pe care te-a vazut.Tu de fapt vrei sa stii cati clienti iti aduce fiecare site. Asa stii cat sa cheltuiesti pt a te promova.Nu intereseaza pe nimeni campaniile tale publicitare. Cine te suna are un scop precis: sa te futa 8 Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat Iulie 16, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat Iulie 16, 2017 foarte aroganta la telefon!nu i-am spus de pe ce site am numarul ei, asa ca mi-a inchis telefonul! ti-ai selectat clientela, succes!I s-au urcat BASINILE SELECTIVE la cap si tin minte ca anul trecut (tot cam pe vremea asta) era mielusel pe aici 13 11 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 17, 2017 Partajează Postat Iulie 17, 2017 Ce aveti mă cu ea ? Link spre comentariu
oachii Reputație: 20 Postat Iulie 18, 2017 Partajează Postat Iulie 18, 2017 Poate a avut o zi msi proasta Link spre comentariu
yren23 Reputație: 30967 Postat Iulie 18, 2017 Telefon: [email protected] Oras:🤫 Telefon: [email protected] Oras:🤫 Partajează Postat Iulie 18, 2017 Buna dimineața.Azi sunt disponibilă între orele 12-19.❤ Link spre comentariu
richard_wolf Reputație: -402 Postat Iulie 18, 2017 Partajează Postat Iulie 18, 2017 Daca nu am 30 de ani e ok? 1 Link spre comentariu
yren23 Reputație: 30967 Postat Iulie 18, 2017 Telefon: [email protected] Oras:🤫 Telefon: [email protected] Oras:🤫 Partajează Postat Iulie 18, 2017 Daca nu am 30 de ani e ok?In legătura cu vârsta,fac excepții doar pentru cei care au mai fost la mine. 28 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum