Sari la conținut

Yren 0763250927(Anunț adresat doar domnilor peste 30 de ani)

Postări Recomandate

Poate pe gugustiuci ii pacalesti, confortul cu bani se intretine. Oamenii odata ce s-au invatat sa cheltuiasca, nu vor deveni chibzuiti, linistiti.

Ba vor vrea si mai mult

Și crezi ca asta ar fi singurul business prin care as putea câștiga bine?Crede ma ca te înșeli.Nu stau sa mai intru in discuții contradictorii cu tine,nu are rost.
  • Like 36
Link spre comentariu
  • Oras://
  • Oras://

Și crezi ca asta ar fi singurul business prin care as putea câștiga bine?Crede ma ca te înșeli.Nu stau sa mai intru in discuții contradictorii cu tine,nu are rost.

Pai nu m-ai contrazis cu nimic.

In ce priveste abilitatile tale de afacerista, sunt valabile ca o bancnota scoasa la imprimanta.

Link spre comentariu
  • Oras:Blaj

Pai nu m-ai contrazis cu nimic.

In ce priveste abilitatile tale de afacerista, sunt valabile ca o bancnota scoasa la imprimanta.

Poate pe gugustiuci ii pacalesti, confortul cu bani se intretine. Oamenii odata ce s-au invatat sa cheltuiasca, nu vor deveni chibzuiti, linistiti.

Ba vor vrea si mai mult

Lasa rautatile deoparte.

Pe Yren o cunosc foarte bine, e o fata desteapta si sunt ferm convins ca va reusi in orice domeniu.

• Like 3
Link spre comentariu

Sosit în București să susțin echipa orașului meu natal în drumul spre câștigarea Ligii Campionilor la volei feminin, calificandu-ne în marea finală de duminică.

Cu această ocazie, însă din pacate mult prea puțin timp liber și pentru alte activități. Totuși, am reușit să scap puțin și am vizitat-o pe Yren. Si aici in București, nu doar la Cluj.

Nu mai scriu vreo recenzie, am facut-o de atâtea ori la Cluj. Orice întâlnire cu Yren e la superlativ, ne simtim minunat împreună. ÃŽmi este tare dragă!

Te pup!💋

• Like 3
Link spre comentariu
  • Oras:Constanta
  • Oras:Constanta

Buna Yren, asta cred ca e o intrebare mai ciudata  :))) cam crezi ca ar trebuii sa aibe in lungime un penis al unui barbat? Multe fete spun ca nu conteaza lungimea, dar tot nu cred  :))) As veni la tine dar mi-e sa nu razi de mine.. App, undeva la 14/15 

Link spre comentariu

Vizitator
Reputație: 0

Buna Yren, asta cred ca e o intrebare mai ciudata [/size] :))) cam crezi ca ar trebuii sa aibe in lungime un penis al unui barbat? Multe fete spun ca nu conteaza lungimea, dar tot nu cred [/size] :))) As veni la tine dar mi-e sa nu razi de mine.. App, undeva la 14/15 [/size]

Cel mai bine e să ai una telescopică când ajungi la ele, le întrebi frumos " de cât să fie?" 😂😂😂😂😂

Apropo tu vrei să mergi să o futi sau să o ceri de nevastă? ÃŽn cazul de față contează mărimea portofelului și bunul simț :) . Ultimul apropo, e în Cluj, în acest moment.

• Like 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...