Sari la conținut

Grădina lu' Moşu

mosu44

Postări Recomandate

• Oras:Wasluy
Postat

Alăsat o supapă dăşchisă sănu crească presiunea si să se repete Parisu

cernobilu

• Like 1
  • Oras:sud
Postat

cernobilu

Ăla erea pă tehnologie rusească caşi cozloduiu , suntem prinşi pă nor-sud, scăparea noastră , nu pă noi, e catadrala danielului

• Like 1
  • Oras:ici-colo
Postat

"am spus ca din punctul meu de vedere esti un om absolut pozitiv (din putinul pe care ne-ai lasat sa-l cunoastem din tine, aici, pe forum).

altfel spus, din mizeria aceasta cvasitotala de pe forum, tu esti ...altceva. esti un om pozitiv. ceea ce este o exceptie."

Mosu44

Inteleg ceea ce spui... dar gandeste putin si la faptul ca nu ajungeam pe acest forum daca nu ma atragea ceva pozitiv de aici. Iei in serios asa niste maruntisuri... Mai bine priveste ochii mei mari :)

attachicon.gifIMG_20151204_160123_1.jpg

1douapuncte:  eu...am un pic altfel de simt al umorului. Poate face parte din partea mea "negativa" :).

Cand sunt/par serios, de fapt glumesc :). Cand glumesc, pot fi, uneori, extrem de serios :).

Asa am fost de cand ma stiu, nu e ceva legat de "aparitia" mea pe nimfomane.

Experimentez si eu...cum ma pricep si ma duce mintea :)

2douapuncte: da, este cate ceva pozitiv pe acest forum.

Sunt anumite minti si anumiti oameni cu care imi face placere sa ma joc, sa schimb idei, sa ne tachinam, sa glumim.

Recunosc, imi plac schimburile de idei ...de alt fel. Inteligente. (ma rog...fiecare dintre noi interpreteaza absolut personal ce este "inteligent" si ce nu. Unora le este destul sa le arati un deget, si considera asta deosebit de inteligent. Asta este.)

Aici sunt si oameni cu adevarat inteligenti. Asta este si a fost si va fi pozitiv pentru mine.

In plus, barbat fiind, imi plac anumite femei de aici :)  Asta este :)

3douapuncte: tu, Vis, zici asa: "Iei in serios asa niste maruntisuri.

Mai mult ca sigur ca ai dreptate :)

Uneori, deseori, par ca iau in serios niste maruntisuri.

De cele mai multe ori, viata noastra se compune din succesiuni de maruntisuri :)

(bine, sa nu mi-o iei in nume de rau, dar eu am mai spus ca uneori nu iti inteleg gandurile postate aici...; si eu am o minte slaba fatza de o parte din semenii mei, mai dotati :). Tu esti unul dintre ei :)

(nu sunt ironic!)

4douapuncte: ma indemni...smecheruta cum te afli din nastere :) ... sa ma uit mai bine in ochii tai mari :)

Aici...m-ai nimerit. Imi plac ochii fetelor. Ochii mari :)

Tu ai, intr-adevar, ochi frumosi. Si? :)

PS: sa-ti "declar" ceva, aici, de fatza cu toti:   (ps2: acum chiar toti care citesc acum, aici, au facut ochii mari!!! :))

am glumit data trecuta cand am scris aici..."tu esti doar frumoasa".  (intentia initiala a fost sa folosesc limbajul lui Wyp, sa scriu "tu esti decat frumoasa" :))

Dar am glumit. 

Evident esti frumoasa :)

Insa...sa stii ca mai sunt fete cu ochii mari si frumosi.

Sic :)

ps: glumesc.

psn: ce ai vrut de fapt sa spui? sa-mi spui?  :)

• Telefon: 0731670030
  • Oras:București Herăstrău 0731670030
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Cand ceri... fa-o sa sune ca o oferta. Atat am vrut sa spun. Detaliul care-l observi in zilele tale nu-l amesteca in maruntisuri... ca aceasta nu inseamna sa oferi. Maruntisurile acelea-s doar materia prima in mainile unui creator.

• Like 11
  • Minus 5
Postat

vise, sperante, planuri, iti mai amintesti ?

trăirea și simtirea contează și poa să nu.ti fie foame 3 zile

• Like 1
  • Oras:Lost in the wind
  • Oras:Lost in the wind
Postat

"am spus ca din punctul meu de vedere esti un om absolut pozitiv (din putinul pe care ne-ai lasat sa-l cunoastem din tine, aici, pe forum).

altfel spus, din mizeria aceasta cvasitotala de pe forum, tu esti ...altceva. esti un om pozitiv. ceea ce este o exceptie."

Mosu44

Inteleg ceea ce spui... dar gandeste putin si la faptul ca nu ajungeam pe acest forum daca nu ma atragea ceva pozitiv de aici. Iei in serios asa niste maruntisuri... Mai bine priveste ochii mei mari :)

Si tu ai ochii verzi ? Sa mor de i-am vazut in celelate poze ! Daca tot mi-am dat cu parerea pe stari sufletesti, daca-mi permiti s-o fac si pe aspect, esti frumoasa !
  • Like 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Azi i-am zis cuiva ce a venit in vizita la mine, despre ceea ce ziceti despre mine... ca sunt trista. Beam un ceai cu ghimbir impreuna cu acel om... si el m-a surprins referitor la vorbele voastre. Mi-a spus... " Cine mai sta in atata frumusete si liniste... e rar aceasta!" In timp ce omul imi impartasea observatia lui... eu o intorceam in alte ganduri. E veridic ce spunea omul... dar cum eu am culoarea privirii mele ca cea a naturii si nu am avut in viata mea gand rau... Ma gandeam ca proiectez cumva tristetea, durerea, celor care-mi apasa sufletul. Profunzimea... nu am zis degeaba ca este o caracteristica a firii mele. Nu ma simt limitata si nimic pe lumea aceasta nu ma face sa ma simt in acest fel... si asa ajunge sa se oglindeasca in privirea mea tristetea care nu ma defineste, nu e a mea. Ce e al meu... e mister.

• Like 9
  • Minus 5
Vizitator
Reputație: 0
Postat

Azi i-am zis cuiva ce a venit in vizita la mine, despre ceea ce ziceti despre mine... ca sunt trista. Beam un ceai cu ghimbir impreuna cu acel om... si el m-a surprins referitor la vorbele voastre. Mi-a spus... " Cine mai sta in atata frumusete si liniste... e rar aceasta!" In timp ce omul imi impartasea observatia lui... eu o intorceam in alte ganduri. E veridic ce spunea omul... dar cum eu am culoarea privirii mele ca cea a naturii si nu am avut in viata mea gand rau... Ma gandeam ca proiectez cumva tristetea, durerea, celor care-mi apasa sufletul. Profunzimea... nu am zis degeaba ca este o caracteristica a firii mele. Nu ma simt limitata si nimic pe lumea aceasta nu ma face sa ma simt in acest fel... si asa ajunge sa se oglindeasca in privirea mea tristetea care nu ma defineste, nu e a mea. Ce e al meu... e mister.

"Bate, si ti se va deschide. Cere, si ti se va da !" ;) :hug1 :blushing2 :hihat Frumoase ganduri...

• Like 1
  • Oras:-----------
Postat

Ăla erea pă tehnologie rusească caşi cozloduiu , suntem prinşi pă nor-sud, scăparea noastră , nu pă noi, e catadrala danielului

http://1.bp.blogspot.com/-mGZOfexrIrs/VmMDeuWiLfI/AAAAAAAAAxA/pmsyH4e6tXQ/s1600/1909202_10205007207530207_2444402674044870930_o.jpg

Postat

Aici...e loc mult. E loc pentru toti... Mare e grădina ...

Eu ex

Grădina lu' Moşu

Aici...e loc mult. E loc pentru toti... Mare e grădina ...

perimentez tot timpul si in viata "reala", dar si in viata "virtuala".

vis lucid

• Like 1
Vizitator
Reputație: 0
Postat

vis lucid

Unde dreaq umbli mă ? =))

• Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat

Mosu44

ce trista iesti fata cand te vaz asa imi vine sa ma bat cu lumea

Postat

facem 12 reprize ca tocma a perdut klicico 4 centuri

Postat

da să vi ântai cu furtunu dă pompieri casă speli mizeria

• Like 1
Postat
Bunul Moşu' Nicolae

Lin soseşte in odaie.

Si-n ghetuţele curate

Incep iute să se-arate:

Biscuiţi, bomboane, bani,

Ciocolată, gologani.

Dar moşneagul nu mai ştie:

Sunt reali sau jucărie?

Printre ghete aşezaţi

Râd papucii mici, ciudaţi.

Ii explica papuşica:

Sunt papucii lu'... pisica!    :)

• Like 2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.