Sari la conținut

Grădina lu' Moşu

mosu44

Postări Recomandate

• Oras:nimfomane
Postat

ps2: ma deranjeaza vizual niste chesti...dar se mai intampla, si mie mi se-ntampla :)

ps3: de exemplu, daca tot te zbengui p-aici, invata de la pisicuts sa ai idei de milioane si sa le fructifici :)

Vezi ma mosule de ce nu ai idei de milioane? Ca te-ncurci in amanunte. Cica acolo șade necuratu', doamne iarta-ma.

Postat

pizdai seama ce punctaj aveai daca nu raspundeai la nicio intrebare?!?

Daca cereai bani nu dadeam.

• Oras:ici-colo
Postat

Vezi ma mosule de ce nu ai idei de milioane? Ca te-ncurci in amanunte. Cica acolo șade necuratu', doamne iarta-ma.

ps4 (doar pentru gogo; restu' solop): să-ţ spun p-a dreaptă, io am avutără fo' două idei dă milioane... da' le-am pierdutără pă drum, la o cârciumă, p-un pariu.

pariu nefast, aş zice...da' prefer să tac, să nu zîc.

ps5 - catre Doamne-Doamne: iartă-mă, Doamne!

Postat

Veche...da bună :)
si de actualitate:

“In lumea actuala, se investeste de cinci ori mai mult in medicamente pentru virilitatea masculina si   silicoane pentru femei, decat in vindecarea bolii Alzheimer. Din aceasta cauza in cativa ani, vom avea batrane cu ţîţe mari si batrani cu pula  tare, dar niciunul nu-si va aduce aminte la ce servesc”

• Like 2
Vizitator
Reputație: 0
Postat

Veche...da bună :)

si de actualitate:

“In lumea actuala, se investeste de cinci ori mai mult in medicamente pentru virilitatea masculina si   silicoane pentru femei, decat in vindecarea bolii Alzheimer. Din aceasta cauza in cativa ani, vom avea batrane cu ţîţe mari si batrani cu pula  tare, dar niciunul nu-si va aduce aminte la ce servesc”

am o sticla de vin portughez mosule :) ce zici :) imi voi aduce aminte la ce serveste ? :)

Postat

am o sticla de vin portughez mosule :) ce zici :) imi voi aduce aminte la ce serveste ? :)

l-am pozat pe Marean cand aplica regula obligatorie data de doftor:  un pahar de vin rosu pe zi  :)

caut si eu un pahar din ala!  :)

si vin la tine sa vedem portughezu'   :)

post-121231-0-91407000-1454581526_thumb.jpg

• Like 1
Postat

pentru ca tocmai mi-am spus un punct de vedere despre fericire (aici: http://nimfomane.com/forum/topic/64631-ce-este-fericirea/page-7?do=findComment&comment=1720493),am avut "o discutie" cu mine...daca fericirea e scopul suprem al omului; sau tinta lui pe Pamant.

nu cred.
candva, da, am cochetat si eu - si e normal - cu "tinte" de acest tip.

acum cred cu totul altceva:  mai important decat sa fii fericit, e sa fii tu insuti; cat mai mult timp, sa fii tu insuti;
sa inseli si sa te inseli cat mai putin posibil;
sa minti si sa te minti cat mai putin posibil;
sa iubesti cat poti tu de mult;  (bineinteles, nu ma refer la sex! ci la iubire);
sa inveti cat mai mult timp (indiferent de varsta!!); si sa inveti din ce inveti!

si cel mai important, probabil:  SA FII PERMANENT IMPACAT CU TINE INSUTI. IN FIECARE MOMENT. CA SI CUM AR FI ULTIMUL MOMENT.

uite, de exemplu, eu, nu sunt impacat cu mine...inca;
simt, stiu ca mai am multe de facut.  stiu ca gresesc - ar fi si culmea sa nu recunosc fata de mine cand gresesc.
stiu si cand fac ceva bine.  incerc tot timpul sa fac bine...dar uneori "nu-mi iese" - si mi-e inca ciuda ca nu m-am prins de ce, uneori, cand vreau sa fac bine, iese altfel.

eu am trecut de mult timp peste teama de a trai sau a muri. am povestit asta, aici, candva. cand treci peste teama asta, devii alt om.  poti face absolut orice! (orice in sensul bun)

ca sa fii insa impacat cu tine, permanent...trebuie sa daruiesti.  tot timpul.
asta cred eu ca e cel mai important lucru din viata mea.

10q  :)

• Telefon: 0731670030
  • Oras:București Herăstrău 0731670030
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

"si mi-e inca ciuda ca nu m-am prins de ce, uneori, cand vreau sa fac bine, iese altfel."

Ti-e ciuda? Esti dragut... cu putina modestie poti aprecia si ceea ce iese "altfel". Acest " altfel" poate sa fie plin de resurse si cu initiativa ta... chiar minunat, ca o minune, ca o sclipire de geniu. Spun din experienta si revizuind din anii experientei tale poti derula o minune, diseca si intelege ce spun.

• Like 5
  • Minus 4
Postat

Ma gandeam zilele trecute la vistantric si uite ca a aparut. Gradina lu matale face minuni, mosule.

Postat

ok, ce-i destul, e destul :)

aseara, sambata 06 febr. 2016, eram user "normal" - verde, adica "premium" - si azi ma trezesc cu user "curvar ucenic" = adica o iau de la capat  :(

nu.

n-o mai iau de la capat.

nu-i inteleg "regulile" lui pisicuts, aplicate, evident, arbitrar.  (si as putea da exemple concrete, dar...nu are sens; omul "ma are la inima" clar;
e drept...eu inca nu mi-am raspuns la o singura intrebare legata de el; adica mi-am pus aici, la vedere, intrebarea, demult; si nu am gasit inca raspuns la ea).

dar da, e gradina lui pisicuts, face ce vrea muschii lui.

ps: o sa revin pe acest forum doar daca user-ul mosu44 va fi premium, asa cum a fost pana aseara - e drept, cu aparentul acord al lui pisicuts, cand a oferit, generos, acele 100 de conturi premium.

daca unii dintre voi au apreciat sincer dialogul dintre noi sau monologul meu, faceti voi ceva concret legat de tipul de user mosu44 si deciziile arbitare ale  sefului pisicuts.

ps2: daca nu mai revin aici, pastrati "Gradina lu' Mosu" curata, va rog.  Cu multe idei real bune, utile, pozitive, folositoare. Chiar daca unii dintre voi vad acolo doar filozofie...nu-i deloc asa. Dar da, iti trebuie o anumita experienta de viata sa intelegi ce spun eu, uneori. Recunosc, alteori sunt ironic ...si-mi cer scuze.

10q

• Oras:pretutindeni
  • Oras:pretutindeni
Postat

aseara, sambata 06 febr. 2016, eram user "normal" - verde, adica "premium" - si azi ma trezesc cu user "curvar ucenic" = adica o iau de la capat :(

nu.

n-o mai iau de la capat.

nu-i inteleg "regulile" lui pisicuts, aplicate, evident, arbitrar. (si as putea da exemple concrete, dar...nu are sens; omul "ma are la inima" clar;

e drept...eu inca nu mi-am raspuns la o singura intrebare legata de el; adica mi-am pus aici, la vedere, intrebarea, demult; si nu am gasit inca raspuns la ea).

ps: o sa revin pe acest forum doar daca user-ul mosu44 va fi premium, asa cum a fost pana aseara - e drept, cu aparentul acord al lui pisicuts, cand a oferit, generos, acele 100 de conturi premium.

daca unii dintre voi au apreciat sincer dialogul dintre noi sau monologul meu, faceti voi ceva concret legat de tipul de user mosu44 si deciziile arbitare ale sefului pisicuts.

ps2: daca nu mai revin aici, pastrati "Gradina lu' Mosu" curata, va rog. Cu multe idei real bune, utile, pozitive, folositoare. Chiar daca unii dintre voi vad acolo doar filozofie...nu-i deloc asa. Dar da, iti trebuie o anumita experienta de viata sa intelegi ce spun eu, uneori. Recunosc, alteori sunt ironic ...si-mi cer scuze.

10q

Moșulică, nu te impacienta, încă două-trei comm-uri și revii la culoarea iniţială ;)

Aseară au expirat conturile premium, cele acordate de Crăciun...nu ești singurul, toţi userii înverziţi au trecut prin asta ;)

Bahtă!

• Like 1
  • Oras:worldwide
Postat

aseara, sambata 06 febr. 2016, eram user "normal" - verde, adica "premium" - si azi ma trezesc cu user "curvar ucenic" = adica o iau de la capat  :(

nu.

n-o mai iau de la capat.

nu-i inteleg "regulile" lui pisicuts, aplicate, evident, arbitrar.  (si as putea da exemple concrete, dar...nu are sens; omul "ma are la inima" clar;

daca unii dintre voi au apreciat sincer dialogul dintre noi sau monologul meu, faceti voi ceva concret legat de tipul de user mosu44 si deciziile arbitare ale  sefului pisicuts.

ps2: daca nu mai revin aici, pastrati "Gradina lu' Mosu" curata, va rog.  Cu multe idei real bune, utile, pozitive, folositoare. Chiar daca unii dintre voi vad acolo doar filozofie...nu-i deloc asa. Dar da, iti trebuie o anumita experienta de viata sa intelegi ce spun eu, uneori. Recunosc, alteori sunt ironic ...si-mi cer scuze.

10q

tu pe unde umbli? 

• Oras:sud
  • Oras:sud
Postat

n.a zis ca nu mai revine decât verde? poate când s.o desprimavara.

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

... Si maine este soare! Aici a inverzit salcia... si nu cred ca asteapta omul inca doua saptamani pana-n primavara.

• Like 8
  • Minus 5
Postat

... Si maine este soare! Aici a inverzit salcia... si nu cred ca asteapta omul inca doua saptamani pana-n primavara.

ce faci domnita? nu te-am mai vazut demult :)

momeste-l pe mosu la picnic daca tot e soare si primavara

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Dragut... eu am uitat sa-mi aleg. Se mai poate face alegerea inca?

• Like 5
  • Minus 3
Postat

Dragut... eu am uitat sa-mi aleg. Se mai poate face alegerea inca?

cum sa nu :) acu mai sunt si traditii cum ca data nasterii ar fi baba in caz ca nu o alegi. ma rog daca ziua e formata din 2 cifre suma lor :)

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

ce faci domnita? nu te-am mai vazut demult :)

momeste-l pe mosu la picnic daca tot e soare si primavara

Nu prea am mai avut pofta sa comentez, iar uneori nici sa citesc. Am facut pauza de net chiar si o luna... fara regrete. Am avut in schimb altceva... liniste multa, ganduri placute si inspirate.

• Like 8
  • Minus 5
Postat

Nu prea am mai avut pofta sa comentez, iar uneori nici sa citesc. Am facut pauza de net chiar si o luna... fara regrete. Am avut in schimb altceva... liniste multa, ganduri placute si inspirate.

si f bine ai facut. plus ca acolo in zona ta si multa verdetea e asa feeric si propice sa faci orice altceva decat net. te pup

• Like 2

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Nu

• Like 7
  • Minus 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...