Sari la conținut

Grădina lu' Moşu

mosu44

Postări Recomandate

• Telefon: 0731670030
  • Oras:București Herăstrău 0731670030
  • Disponibila
  • Telefon: 0731670030
  • Oras:București Herăstrău 0731670030
  • Disponibila
Postat

"cand nu esti in stare nici macar sa suporti sa citesti gandurile normale ale altui semen al tau..."

Puterea unui gand nu are cum sa starneasca teama... ci cunoastere si avans in patrunderea cea "dincolo de ganduri". E aceea senzatie ca cea numita " dincolo de moarte" si e de inteles de unde atata frica, fara nici un gand, chiar si cel mai scurt. In vorbe omul isi s/pune identitatea care este de negasit indata ce patrunde dincolo de gandul celuilalt.

• Like 13
  • Minus 6
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat

gandurili bazaie ca mustile in borcan si can scapa una verde iti vine so bati cu pliciu da mai multe mama mama

• Like 3
  • Telefon: [email protected]
  • Oras:Traind printre panarame si cretini fomisti fara pic de caracter.
  • Telefon: [email protected]
  • Oras:Traind printre panarame si cretini fomisti fara pic de caracter.
Postat

ast' seara am citit p-undeva ceva scris mai mult... (ma rog, cand zic "ceva scris mai mult", ma refer cam la juma' din cat scriu eu in mod normal :))

cine a scris, a scris bine.
adicatelea clar, simplu, direct, la obiect.

cum imi place si mie sa cetesc.

hmmm...altsicevasicinelea tam-nesam citind p-acilea, cetind pa sarite (c-asa e stilu' vost')...ii reprosa primului, care scrisese "mult": "ai scris prea mult..."  (sau: "iar ai scris mult...")

mmmm...hmmmm... morrrr...morrrrrr... 

voi, majoritatea, INDIFERENT DE VARSTA (si asta e chiar nasol rau de tot!!), v-ati invatat sa vorbiti sms (SMS = Short Message Service sau Serviciul de Mesaje Scrise/Scurte).
voi, majoritatea, indiferent de varsta, ati invatat sa traiti SMS. 
sa faceti tot ce faceti, SMS.

short / scurt

ma repet (dintr-un alt mesaj, trimis tot pe Gradina lu' pisicuts): voi traiti sms/succint, visati sms/succint, iubiti sms/succint, ganditi sms/succint, actionati sms/succint.

short / scurt

nu e bine scurt / short / succint.

sms, ca mesaj scurt, e ok (il trimit cand nu am timp, cand vreau sa fiu scurt, cand sunt in trafic, cand am 1000 de probleme pe cap, cand vreau sa fiu scurt;
sms e ok, trimis de pe telefonul tau)

de ce ai transformat insa viata in sms?!?
de ce nu poti vorbi altfel decat sms?!?
de ce nu esti in stare sa citesti altceva decat sms?!?
de ce nu suporti altceva decat sms?!?

acestea, dinainte, nu sunt intrebari retorice.
sunt intrebari SIMPLE, CLARE. care sa-ti dea de gandit.
cand nu esti in stare nici macar sa suporti sa citesti gandurile normale ale altui semen al tau...si sa-i reprosezi ca scrie prea mult...atunci clar e o problema cu tine.
ai ajuns sa traiesti sms.  short / scurt

nasol moment...
real nasol...

eu, mosu44, iti doresc sincer sa nu traiesti sms, sa nu simti sms, sa nu gandesti sms, sa nu iubesti sms, sa nu visezi sms...si sa nu ajungi sa pleci sms de pe acest Pamant formidabil.

................

Asa da, asta ti-a iesit . :clap2  Vezi ca se poate coerent, real si cu picioarele pe pamant, ca la restul, nici manga/muci/pilaf/prastie nu cred ca te-as putea intelege.  :hihat

• Like 2
  • Minus 3
  • Oras:worldwide
Postat

................

Asa da, asta ti-a iesit . :clap2  Vezi ca se poate coerent, real si cu picioarele pe pamant, ca la restul, nici manga/muci/pilaf/prastie nu cred ca te-as putea intelege.  :hihat

a omis sa spuna ca m-a plagiat aka ''voi traiti sms/succint, visati sms/succint, iubiti sms/succint, ganditi sms/succint, actionati sms/succint.''.felicitari pt albastrire monsieur

• Like 2
  • Oras:ici-colo
Postat

a omis sa spuna ca m-a plagiat aka ''voi traiti sms/succint, visati sms/succint, iubiti sms/succint, ganditi sms/succint, actionati sms/succint.''.

ooops!!

pe cine-am plagiat?!?

pa Mosu44??? :)

ca parca iel zicea asa, in barba lui alba:

pisi:

stiu ca lui pisicuts - ca si majoritatii de pe aici - ii place succint.

am remarcat - multumesc, @pisicuts - ca a fost unul/una din cele mai elaborate raspunsuri/replici, scrise de @pisicuts...o fraza foarte lunga...parca nu mai este el...

in mod normal, @pisicuts vorbeste ca majoritatea de pe aici;

cam asa:

si tu ce zici

amada ce vrei de fapt

o sa te inchida

cui sa creez un subforum acum

bine asa sa faci

eu sunt valoare tu esti

nada

si ce vrei cand vrei

...

...

partea proasta si/sau amuzanta pentru mine, e ca nu-mi place sa fiu succint, mai ales aici, acum.

viata "reala" si cea "virtuala"  v-a invatat, pe majoritatea, sa fiti succinti, sa ganditi succint.  sa simtiti succint.  sa traiti succint.  sa iubiti succint.   sa priviti succint...  sa visati succint...

din pacate...nici eu nu sunt altfel decat voi, decat majoritatea.

dar ma mai apuca si pe mine strechea...si, in plus, vreau sa reinvat sa fiu real, sa simt real, sa spun real, sa visez real, si...sa reinvat sa fiu pozitiv si atent la detaliile care nu se vad, care se simt.

reinvat sa simt.

reinvat sa gandesc.

in plus...acesta este unul din amuzamentele mele.

sa fiu, pur si simplu.

dar nu succint.

Postat

ooops...ooops...te-am prins: tu ai cele 2 conturi: mosu44 si rozkendra :)

si scri (sic! "scri") cand pe unu', cand pe altu' :)

te-am prins!! :)

Postat

ooops!!

pe cine-am plagiat?!?

pa Mosu44??? :)

ca parca iel zicea asa, in barba lui alba:

te iert 'te-ntre trestii  :laugh2 glumesc si eu,reinventata nu ma simt plagiata,doar imprumut vorbe pe aici,ca e frateste sa imparti cand ceva iti apartine :)

Postat

ooops...ooops...te-am prins: tu ai cele 2 conturi: mosu44 si rozkendra :)

si scri (sic! "scri") cand pe unu', cand pe altu' :)

te-am prins!! :)

vezi ca devii obraznic si te plesnesc,contul meu este si va fi unic :)

Postat

te iert 'te-ntre trestii  :laugh2 glumesc si eu,reinventata nu ma simt plagiata,doar imprumut vorbe pe aici,ca e frateste sa imparti cand ceva iti apartine :)

cu tine impart orisice...impart si perna, la o adica!

ca esti desteapta si frumoasa! :)

• Like 1
  • Oras:Wasluy
Postat

in mod normal, nu raspund la provocari :)

dar...daca tot esti un mos care si-a uitat parola...fac o exceptie cu tine si-ti raspund:

tu de ce esti clar un SMS?!?  (sau, sa-ti traduc: tu de ce nu esti in stare sa fii altceva decat un sms???)

ps: scuze, celorlalti, ca am ajuns sa "vorbesc" cu un sms.
is batran...asta e :)

tu esti anodu iar ios catodu forumului da se mai inverseaza cateodata

• Like 1
Postat

iesti (iesti :)) pe naiba catodu; ... cum sunt ieu anodu' :)

iesti mai anod ca mine cu 10ece clase :)

• Like 1
Postat

da' ia sa te vaz daca ai 10ece clase:  cum circula curentu (forumului)?  de la anod la catod sau viteversum? :)

ca vreau sa-ntaleg si io cum sta treaba cu Vis si cu Roz (care ie catodu' si care ie anodu' lor :))

• Like 1
Postat

da' ia sa te vaz daca ai 10ece clase:  cum circula curentu (forumului)?  de la anod la catod sau viteversum? :)

ca vreau sa-ntaleg si io cum sta treaba cu Vis si cu Roz (care ie catodu' si care ie anodu' lor :))

eu nu inteleg ce vorbiti,daca de electrolizi sau simplu electron plus proton. ca electronii mei intai sau divizat,apoi 8nmultindu-se s-au consolidat. si fara ar fi inghitit 'in sange protonu',dar nu puteau pt ca au creat si dezvoltat o anume gentilete fata  de ce este diferit

• Like 1
  • Oras:sud
  • Oras:sud
Postat

nu anodu,anona

• Like 1
Postat

in orice caz cine intelege cu adevarat viata, creatia,vitalitatea practic intelege un ou/mijlocul e moale colorat si fragil si chiar protejat de o membrana externa sau o coaja aparent solida,ei bine devine usor sparta,deci perisabila si pt multi un scop,pt ca nu inteleg ca odata risipita aceeasi esenta nucleica,nici nu iti tine de foame destul si inseamna ca epicentrul devine sterp

• Like 1
Postat

la ele e cu diode

• Like 1
Postat

eu nu inteleg ce vorbiti,daca de electrolizi sau simplu electron plus proton. ca electronii mei intai sau divizat,apoi 8nmultindu-se s-au consolidat. si fara ar fi inghitit 'in sange protonu',dar nu puteau pt ca au creat si dezvoltat o anume gentilete fata  de ce este diferit

tu esti plina de bosoni

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...