Sari la conținut

Grădina lu' Moşu

mosu44

Postări Recomandate

• Telefon: [email protected]
  • Oras:Traind printre panarame si cretini fomisti fara pic de caracter.
  • Telefon: [email protected]
  • Oras:Traind printre panarame si cretini fomisti fara pic de caracter.
  Bai neamule, terminati dreaq cu scrisul asta la caterinca ca si asa 90% din excorte si/ori peshtii lor, sau cine mama dreaq mai scrie de pe conturile alea rosii, au maxim doua clase mai mult ca trenu', de-ti trebe ochelari de cal sa le intelegi onomatopeele.

Voi chiar vreti sa nu se mai inteleaga om cu maimuta p-acilea, si sa ajunga sa schimbe semianalfabetii aia de la educatie/cultura DOOM-ul din cauza voastra ?
Link spre comentariu
  • Oras:Wasluy
  • Oras:Wasluy

Bai neamule, terminati dreaq cu scrisul asta la caterinca ca si asa 90% din excorte si/ori peshtii lor, sau cine mama dreaq mai scrie de pe conturile alea rosii, au maxim doua clase mai mult ca trenu', de-ti trebe ochelari de cal sa le intelegi onomatopeele.
  Voi chiar vreti sa nu se mai inteleaga om cu maimuta p-acilea, si sa ajunga sa schimbe semianalfabetii aia de la educatie/cultura DOOM-ul din cauza voastra ?

decat urangutani cu cercopiteci sentelege paicea

Link spre comentariu
  • Oras:sud
  • Oras:sud

nu putem ca ne urmareste americani ca nu trebe sa stie ei ce facem noi aci ei nare calculatoare santeleaga ce scrim noi o parola danpulea e mai greu da spart e ca curu lu sorina

și nare numa topoare chinezești care nue bune că alea bune e la vaslui

Link spre comentariu

• Telefon: 0731670030
  • Oras:București Herăstrău 0731670030
  • Disponibila
  • Telefon: 0731670030
  • Oras:București Herăstrău 0731670030
  • Disponibila

Mosu44 "cum ar trebui sa traiasca oamenii"

... Ai observat cum îți râde un copil când încerci sa-i arați cum ar trebui să trăiască? Eu am așa un sentiment atunci... încât îmi vine sa-mi zic:... și chiar există un Dumnezeu.

Văd ca prietenii tai si-au făcut un fel de ritual... se grăbesc în grădină s-apara. Mai mult... au placerea de a copia ideea ta de a amesteca stiluri nebune și fără sens între ele.

• Like 9
  • Minus 4
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...