Sari la conținut

Grădina lu' Moşu

mosu44

Postări Recomandate

• Oras:Wasluy
Postat

vaaai, Dom' pisicuts, da' di ce ieşti matali aşe supărăşios?...
să nu-mi spui...că n-ai avutătără 20 de ieuro...că zău dacă ti crez...

ps: felicitari! cred ca ai scris a doua ta fraza :)
daca ii inveti si pe trolle si marean sa compuna fraze, ma transform!! in ...vis :)

aia e ambasadori lu arabu si nare cum sanvete fraze in rromanes ca la arabi daca vorbesti mult scoate camiloiu limba cu bale si te fute

http://media.vocativ.com/photos/2014/01/Camel-Fighting-112969538947.jpg

• Like 1
  • Oras:worldwide
  • Oras:worldwide
Postat

mosu44 ai mai deschis un tab nou langa alea 40 deschise deja, ai pus pauza la eclipse, ai dat play la avioane americane a lui florin salam si te-ai gandit sa mai postezi cate ceva

Stii sa faci sarmale?

Pisicuts ti-ai imaginat ca vei avea pe forum o persoana mai obraznica chiar decat mine?  :laugh2  ete 

• Oras:poplaca
  • Oras:poplaca
Postat

mosu asta trage pa nas cele mai naspa prafuri,in pula lui da husen

P.S Mosule,cautra-ma pentru ceva de calitate,in pula ta

• Oras:ici-colo
Postat
La mulţi ani, români! La mulţi ani România!

Eu...nu stiu sa zic prea multe pe tema 1 Decembrie, Ziua Unirii...

Din pacate nu am trait intr-o zona in care romanii chiar sa fie mandri de ei, de satul lor, de orasul lor, de tara lor...

(dar am trecut prin astfel de sate/localitati...si i-am invidiat putin pe acei romani...romani care de multe ori sunt de alte nationalitati ...dar simt romaneste)

Pe mine nu ma prea incanta, nu ma impresioneaza cuvintele spuse in astfel de ocazii - doar pentru o zi. Dimpotriva, imi provoaca o stare...

Mai degraba cred ca imi plac astfel de "povesti" adevarate: o sa ma uit deseara la: „13 nuanţe de român” (http://www.digi24.ro/Stiri/Digi24/Cultura/Stiri/Documentarul+13+nuante+de+roman+Povesti+din+culise)

"Seara de la 21:00, la Digipedia, telespectatorii Digi24 vor putea urmări, în premieră, un documentar despre românii din Anglia, o replică la celebrul documentar realizat de Channel 4, „Vin românii”. „13 nuanţe de român” („13 shades of romanian”) este un documentar unic, care îşi propune să schimbe mentalitatea Marii Britanii asupra românilor de pretutindeni. Timp de o oră Digi24 prezintă o călătorie vizuală inspiraţională alături de români speciali."

La mulţi ani, români! La mulţi ani România!  Oriunde ati fi!

• Telefon: 0731670030
  • Oras:București Herăstrău 0731670030
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Mosu44... cineva a zis aici pe forum ca par trista in foto. Tu ai spus ca sunt "de gen" pozitiv. Stiu in mod cert ca inima mea nu a fost vreodata umbrita de vreun gand rau sau tristete... si din inima mea buna ofer Romaniei un gand spre mai bine.

Ia spune... cand zambesc, e de bine?post-143417-0-97136000-1448974647_thumb.jpgpost-143417-0-39455200-1448974666_thumb.jpg

• Like 11
  • Minus 6
  • Administrator
  • Oras:La butoane
  • Oras:La butoane
Postat

@vis tantric tu aveai anunturi cu masaj erotic la snagov , nu?

large.xxxxx.gif.e9e57a37567b71fee318ced754364ca4.gif

Postat

Mosu44... cineva a zis aici pe forum ca par trista in foto. Tu ai spus ca sunt "de gen" pozitiv. Stiu in mod cert ca inima mea nu a fost vreodata umbrita de vreun gand rau sau tristete... si din inima mea buna ofer Romaniei un gand spre mai bine.

Ia spune... cand zambesc, e de bine?

eu nu am spus ca esti de gen pozitiv.

am spus ca din punctul meu de vedere esti un om absolut pozitiv (din putinul pe care ne-ai lasat sa-l cunoastem din tine, aici, pe forum).
altfel spus, din mizeria aceasta cvasitotala de pe forum, tu esti ...altceva.  esti un om pozitiv.  ceea ce este o exceptie.

---------------

nu stiam ca a zis si altcineva ca esti trista in foto.

ti-am vazut mai demult alte poze, in alt loc...si am gandit instantaneu, atunci, ca esti sau pari trista in acele poze.
probabil nu stiu sa "vad" eu fotografiile (desi am facut nenumarate fotografii)
eu am dedus pozitivitatea ta absoluta doar din ce ai scris aici, pe forum.  din modul tau de a raspunde sau a nu raspunde.

din pozele trimise acum...(esti nebuna :)) - nu esti trista.  esti doar frumoasa, ceea ce nu e neaparat "de bine".

esti nebuna, ce te-a apucat?!?
si taman de 1 decembrie?  :)
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Da :)

• Like 6
  • Minus 4
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

eu nu am spus ca esti de gen pozitiv.

am spus ca din punctul meu de vedere esti un om absolut pozitiv (din putinul pe care ne-ai lasat sa-l cunoastem din tine, aici, pe forum).

altfel spus, din mizeria aceasta cvasitotala de pe forum, tu esti ...altceva.  esti un om pozitiv.  ceea ce este o exceptie.

---------------

nu stiam ca a zis si altcineva ca esti trista in foto.

ti-am vazut mai demult alte poze, in alt loc...si am gandit instantaneu, atunci, ca esti sau pari trista in acele poze.

probabil nu stiu sa "vad" eu fotografiile (desi am facut nenumarate fotografii)

eu am dedus pozitivitatea ta absoluta doar din ce ai scris aici, pe forum.  din modul tau de a raspunde sau a nu raspunde.

din pozele trimise acum...(esti nebuna :)) - nu esti trista.  esti doar frumoasa, ceea ce nu e neaparat "de bine".

esti nebuna, ce te-a apucat?!?

si taman de 1 decembrie?  :)

Frumusetea este de bine celui care-o ofera complet si fara rezerve.

• Like 10
  • Minus 6
  • Oras:Lost in the wind
Postat

Ia spune... cand zambesc, e de bine?attachicon.gifIMG_20151201_143210.jpgattachicon.gifIMG_20151201_140712.jpg

Eu am zis, dar, era alta poza, aici doar in a doua pari semi trista !
Postat

Frumusetea este de bine celui care-o ofera complet si fara rezerve.

eu...am o "problema" cu frumusetea (ma refer la fetele frumoase): majoritatea fetelor frumoase nu au si suflet asemenea...
poate sunt eu mai negativist, sau am avut "ghinion" sa vad partea aceea care nu se vede la prima vedere...

fetele frumoase stiu ca sunt frumoase.
si, probabil, la ele actioneaza legea fundamentala a compensatiei...legea echilibrului.

este posibil ca tu sa fii exceptia.
asa mi se pare.
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

eu...am o "problema" cu frumusetea (ma refer la fetele frumoase): majoritatea fetelor frumoase nu au si suflet asemenea...

poate sunt eu mai negativist, sau am avut "ghinion" sa vad partea aceea care nu se vede la prima vedere...

si, probabil, la ele actioneaza legea fundamentala a compensatiei...legea echilibrului.

asa mi se pare.

Echilibrul nu este decat in rare ocazii adus de aceea lege a compensatiei. Este un truc ciudat al mintii. Mie de exemplu care am vederea slaba, natura a facut sa am o buna memorie vizuala. O femeie frumoasa care face un barbat sa se simta "ghinionist" in preajma darului ei... nu se cunoaste indeajuns.
  • Like 9
  • Minus 6
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Eu am zis, dar, era alta poza, aici doar in a doua pari semi trista !

Ma enervezi :))

Este profunzime... oglinda tristetii omului. Ma obligi sa spun adevarul... esti rau.

• Like 7
  • Minus 4
Postat

Ma enervezi :))

Este profunzime... oglinda tristetii omului. Ma obligi sa spun adevarul... esti rau.

Nu era intentia mea ! Daca am gresit cu ceva, am gresit dandu-mi cu parerea ! Nu te mai enerva, ca parerea mea nu conteaza ! :)
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Nu era intentia mea ! Daca am gresit cu ceva, am gresit dandu-mi cu parerea ! Nu te mai enerva, ca parerea mea nu conteaza ! :)

Chiar daca ar conta parerea ta... nu uit ca ai reusit sa prinzi momentul si sa obligi. Bravo... esti dragut.

• Like 9
  • Minus 6
Vizitator
Reputație: 0
Postat

de cand pui semnu' intrebarii ? aaa ?

• Like 3
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

"am spus ca din punctul meu de vedere esti un om absolut pozitiv (din putinul pe care ne-ai lasat sa-l cunoastem din tine, aici, pe forum).

altfel spus, din mizeria aceasta cvasitotala de pe forum, tu esti ...altceva. esti un om pozitiv. ceea ce este o exceptie."

Mosu44

Inteleg ceea ce spui... dar gandeste putin si la faptul ca nu ajungeam pe acest forum daca nu ma atragea ceva pozitiv de aici. Iei in serios asa niste maruntisuri... Mai bine priveste ochii mei mari :)

post-143417-0-40979100-1449242648_thumb.jpg

post-143417-0-60771300-1449242741_thumb.jpg

• Like 14
  • Minus 5
  • Oras:Camera 101
  • Oras:Camera 101
Postat

Pisicuts, ai vazut ce a facut Mosu?

Ce doamna stilata si eleganta pare VisTantric.

Tu doar cu sarmale si maneliste.

Vizitator
Postat

asa mi se pare.

NU toate sunt asa ! ;)

Echilibrul nu este decat in rare ocazii adus de aceea lege a compensatiei. Este un truc ciudat al mintii. Mie de exemplu care am vederea slaba, natura a facut sa am o buna memorie vizuala. O femeie frumoasa care face un barbat sa se simta "ghinionist" in preajma darului ei... nu se cunoaste indeajuns.

Foarte bine spus ! :) :hihat

Vizitator
Postat

Sensibilitate si... tristete !? "sufletul nostru vorbeste prin ochi" sau, altfel spus "ochii sunt oglinda sufletului" !

• Like 1
Postat

oare cind o sasi deie seama lumea ca cei paicea e ca aburu din canale care iese decit cind e frig 

• Oras:sud
Postat

asa mi se pare.

Femeia indrăgostită se infrumuseţează vizibil , chiar şi când e tristă sau bulversată. Condiţia e să observi tu asta. 

Postat

oare cind o sasi deie seama lumea ca cei paicea e ca aburu din canale care iese decit cind e frig 

Alăsat o supapă dăşchisă sănu crească presiunea si să se repete Parisu

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...