vypushka Reputație: 4156 Postat Noiembrie 29, 2015 Oras:Wasluy Oras:Wasluy Postat Noiembrie 29, 2015 vaaai, Dom' pisicuts, da' di ce ieşti matali aşe supărăşios?...să nu-mi spui...că n-ai avutătără 20 de ieuro...că zău dacă ti crez... ps: felicitari! cred ca ai scris a doua ta fraza daca ii inveti si pe trolle si marean sa compuna fraze, ma transform!! in ...vis aia e ambasadori lu arabu si nare cum sanvete fraze in rromanes ca la arabi daca vorbesti mult scoate camiloiu limba cu bale si te fute http://media.vocativ.com/photos/2014/01/Camel-Fighting-112969538947.jpg 1
rozkendra Reputație: 10772 Postat Noiembrie 30, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Noiembrie 30, 2015 mosu44 ai mai deschis un tab nou langa alea 40 deschise deja, ai pus pauza la eclipse, ai dat play la avioane americane a lui florin salam si te-ai gandit sa mai postezi cate ceva Stii sa faci sarmale?Pisicuts ti-ai imaginat ca vei avea pe forum o persoana mai obraznica chiar decat mine? ete
picpoc rld Reputație: 155 Postat Noiembrie 30, 2015 Oras:poplaca Oras:poplaca Postat Noiembrie 30, 2015 mosu asta trage pa nas cele mai naspa prafuri,in pula lui da husenP.S Mosule,cautra-ma pentru ceva de calitate,in pula ta
mosu44 Reputație: 3240 Postat Decembrie 1, 2015 Oras:ici-colo Oras:ici-colo Autor Postat Decembrie 1, 2015 La mulţi ani, români! La mulţi ani România! Eu...nu stiu sa zic prea multe pe tema 1 Decembrie, Ziua Unirii... Din pacate nu am trait intr-o zona in care romanii chiar sa fie mandri de ei, de satul lor, de orasul lor, de tara lor... (dar am trecut prin astfel de sate/localitati...si i-am invidiat putin pe acei romani...romani care de multe ori sunt de alte nationalitati ...dar simt romaneste) Pe mine nu ma prea incanta, nu ma impresioneaza cuvintele spuse in astfel de ocazii - doar pentru o zi. Dimpotriva, imi provoaca o stare... Mai degraba cred ca imi plac astfel de "povesti" adevarate: o sa ma uit deseara la: „13 nuanţe de român” (http://www.digi24.ro/Stiri/Digi24/Cultura/Stiri/Documentarul+13+nuante+de+roman+Povesti+din+culise) "Seara de la 21:00, la Digipedia, telespectatorii Digi24 vor putea urmări, în premieră, un documentar despre românii din Anglia, o replică la celebrul documentar realizat de Channel 4, „Vin românii”. „13 nuanţe de român” („13 shades of romanian”) este un documentar unic, care îşi propune să schimbe mentalitatea Marii Britanii asupra românilor de pretutindeni. Timp de o oră Digi24 prezintă o călătorie vizuală inspiraţională alături de români speciali." La mulţi ani, români! La mulţi ani România! Oriunde ati fi!
vistantric Reputație: -3413 Postat Decembrie 1, 2015 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Postat Decembrie 1, 2015 Mosu44... cineva a zis aici pe forum ca par trista in foto. Tu ai spus ca sunt "de gen" pozitiv. Stiu in mod cert ca inima mea nu a fost vreodata umbrita de vreun gand rau sau tristete... si din inima mea buna ofer Romaniei un gand spre mai bine. Ia spune... cand zambesc, e de bine? 11 6
Administrator pisicuts Reputație: 114488 Postat Decembrie 1, 2015 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Decembrie 1, 2015 @vis tantric tu aveai anunturi cu masaj erotic la snagov , nu?
mosu44 Reputație: 3240 Postat Decembrie 1, 2015 Oras:ici-colo Oras:ici-colo Autor Postat Decembrie 1, 2015 Mosu44... cineva a zis aici pe forum ca par trista in foto. Tu ai spus ca sunt "de gen" pozitiv. Stiu in mod cert ca inima mea nu a fost vreodata umbrita de vreun gand rau sau tristete... si din inima mea buna ofer Romaniei un gand spre mai bine.Ia spune... cand zambesc, e de bine? eu nu am spus ca esti de gen pozitiv. am spus ca din punctul meu de vedere esti un om absolut pozitiv (din putinul pe care ne-ai lasat sa-l cunoastem din tine, aici, pe forum).altfel spus, din mizeria aceasta cvasitotala de pe forum, tu esti ...altceva. esti un om pozitiv. ceea ce este o exceptie. --------------- nu stiam ca a zis si altcineva ca esti trista in foto. ti-am vazut mai demult alte poze, in alt loc...si am gandit instantaneu, atunci, ca esti sau pari trista in acele poze.probabil nu stiu sa "vad" eu fotografiile (desi am facut nenumarate fotografii)eu am dedus pozitivitatea ta absoluta doar din ce ai scris aici, pe forum. din modul tau de a raspunde sau a nu raspunde. din pozele trimise acum...(esti nebuna ) - nu esti trista. esti doar frumoasa, ceea ce nu e neaparat "de bine". esti nebuna, ce te-a apucat?!?si taman de 1 decembrie?
vistantric Reputație: -3413 Postat Decembrie 1, 2015 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Postat Decembrie 1, 2015 @vis tantric tu aveai anunturi cu masaj erotic la snagov , nu?Da 6 4
vistantric Reputație: -3413 Postat Decembrie 1, 2015 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Postat Decembrie 1, 2015 eu nu am spus ca esti de gen pozitiv. am spus ca din punctul meu de vedere esti un om absolut pozitiv (din putinul pe care ne-ai lasat sa-l cunoastem din tine, aici, pe forum).altfel spus, din mizeria aceasta cvasitotala de pe forum, tu esti ...altceva. esti un om pozitiv. ceea ce este o exceptie. --------------- nu stiam ca a zis si altcineva ca esti trista in foto. ti-am vazut mai demult alte poze, in alt loc...si am gandit instantaneu, atunci, ca esti sau pari trista in acele poze.probabil nu stiu sa "vad" eu fotografiile (desi am facut nenumarate fotografii)eu am dedus pozitivitatea ta absoluta doar din ce ai scris aici, pe forum. din modul tau de a raspunde sau a nu raspunde. din pozele trimise acum...(esti nebuna ) - nu esti trista. esti doar frumoasa, ceea ce nu e neaparat "de bine". esti nebuna, ce te-a apucat?!?si taman de 1 decembrie? Frumusetea este de bine celui care-o ofera complet si fara rezerve. 10 6
killbill13 Reputație: 8009 Postat Decembrie 1, 2015 Oras:Lost in the wind Oras:Lost in the wind Postat Decembrie 1, 2015 Mosu44... cineva a zis aici pe forum ca par trista in foto. Tu ai spus ca sunt "de gen" pozitiv. Stiu in mod cert ca inima mea nu a fost vreodata umbrita de vreun gand rau sau tristete... si din inima mea buna ofer Romaniei un gand spre mai bine. Ia spune... cand zambesc, e de bine?IMG_20151201_143210.jpgIMG_20151201_140712.jpgEu am zis, dar, era alta poza, aici doar in a doua pari semi trista !
mosu44 Reputație: 3240 Postat Decembrie 1, 2015 Oras:ici-colo Oras:ici-colo Autor Postat Decembrie 1, 2015 Frumusetea este de bine celui care-o ofera complet si fara rezerve. eu...am o "problema" cu frumusetea (ma refer la fetele frumoase): majoritatea fetelor frumoase nu au si suflet asemenea...poate sunt eu mai negativist, sau am avut "ghinion" sa vad partea aceea care nu se vede la prima vedere... fetele frumoase stiu ca sunt frumoase.si, probabil, la ele actioneaza legea fundamentala a compensatiei...legea echilibrului. este posibil ca tu sa fii exceptia.asa mi se pare.
vistantric Reputație: -3413 Postat Decembrie 1, 2015 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Postat Decembrie 1, 2015 eu...am o "problema" cu frumusetea (ma refer la fetele frumoase): majoritatea fetelor frumoase nu au si suflet asemenea...poate sunt eu mai negativist, sau am avut "ghinion" sa vad partea aceea care nu se vede la prima vedere... fetele frumoase stiu ca sunt frumoase.si, probabil, la ele actioneaza legea fundamentala a compensatiei...legea echilibrului. este posibil ca tu sa fii exceptia.asa mi se pare.Echilibrul nu este decat in rare ocazii adus de aceea lege a compensatiei. Este un truc ciudat al mintii. Mie de exemplu care am vederea slaba, natura a facut sa am o buna memorie vizuala. O femeie frumoasa care face un barbat sa se simta "ghinionist" in preajma darului ei... nu se cunoaste indeajuns. 9 6
vistantric Reputație: -3413 Postat Decembrie 1, 2015 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Postat Decembrie 1, 2015 Eu am zis, dar, era alta poza, aici doar in a doua pari semi trista !Ma enervezi )Este profunzime... oglinda tristetii omului. Ma obligi sa spun adevarul... esti rau. 7 4
killbill13 Reputație: 8009 Postat Decembrie 1, 2015 Oras:Lost in the wind Oras:Lost in the wind Postat Decembrie 1, 2015 Ma enervezi )Este profunzime... oglinda tristetii omului. Ma obligi sa spun adevarul... esti rau. Nu era intentia mea ! Daca am gresit cu ceva, am gresit dandu-mi cu parerea ! Nu te mai enerva, ca parerea mea nu conteaza !
vistantric Reputație: -3413 Postat Decembrie 1, 2015 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Postat Decembrie 1, 2015 Nu era intentia mea ! Daca am gresit cu ceva, am gresit dandu-mi cu parerea ! Nu te mai enerva, ca parerea mea nu conteaza ! Chiar daca ar conta parerea ta... nu uit ca ai reusit sa prinzi momentul si sa obligi. Bravo... esti dragut. 9 6
mosu44 Reputație: 3240 Postat Decembrie 1, 2015 Oras:ici-colo Oras:ici-colo Autor Postat Decembrie 1, 2015 @Vis si @killbill13 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 1, 2015 Postat Decembrie 1, 2015 @vis tantric tu aveai anunturi cu masaj erotic la snagov , nu?de cand pui semnu' intrebarii ? aaa ? 3
vistantric Reputație: -3413 Postat Decembrie 4, 2015 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Postat Decembrie 4, 2015 "am spus ca din punctul meu de vedere esti un om absolut pozitiv (din putinul pe care ne-ai lasat sa-l cunoastem din tine, aici, pe forum).altfel spus, din mizeria aceasta cvasitotala de pe forum, tu esti ...altceva. esti un om pozitiv. ceea ce este o exceptie."Mosu44Inteleg ceea ce spui... dar gandeste putin si la faptul ca nu ajungeam pe acest forum daca nu ma atragea ceva pozitiv de aici. Iei in serios asa niste maruntisuri... Mai bine priveste ochii mei mari 14 5
amuitatparola Reputație: 175 Postat Decembrie 4, 2015 Oras:Camera 101 Oras:Camera 101 Postat Decembrie 4, 2015 Sah la rege. Sa vina Brigaoaza.
amuitatparola Reputație: 175 Postat Decembrie 4, 2015 Oras:Camera 101 Oras:Camera 101 Postat Decembrie 4, 2015 Pisicuts, ai vazut ce a facut Mosu?Ce doamna stilata si eleganta pare VisTantric. Tu doar cu sarmale si maneliste.
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 4, 2015 Postat Decembrie 4, 2015 eu...am o "problema" cu frumusetea (ma refer la fetele frumoase): majoritatea fetelor frumoase nu au si suflet asemenea...poate sunt eu mai negativist, sau am avut "ghinion" sa vad partea aceea care nu se vede la prima vedere... fetele frumoase stiu ca sunt frumoase.si, probabil, la ele actioneaza legea fundamentala a compensatiei...legea echilibrului. este posibil ca tu sa fii exceptia.asa mi se pare.NU toate sunt asa ! Echilibrul nu este decat in rare ocazii adus de aceea lege a compensatiei. Este un truc ciudat al mintii. Mie de exemplu care am vederea slaba, natura a facut sa am o buna memorie vizuala. O femeie frumoasa care face un barbat sa se simta "ghinionist" in preajma darului ei... nu se cunoaste indeajuns.Foarte bine spus !
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 4, 2015 Postat Decembrie 4, 2015 Sensibilitate si... tristete !? "sufletul nostru vorbeste prin ochi" sau, altfel spus "ochii sunt oglinda sufletului" ! 1
vypushka Reputație: 4156 Postat Decembrie 4, 2015 Oras:Wasluy Oras:Wasluy Postat Decembrie 4, 2015 oare cind o sasi deie seama lumea ca cei paicea e ca aburu din canale care iese decit cind e frig
klm112 Reputație: 5026 Postat Decembrie 4, 2015 Oras:sud Oras:sud Postat Decembrie 4, 2015 eu...am o "problema" cu frumusetea (ma refer la fetele frumoase): majoritatea fetelor frumoase nu au si suflet asemenea...poate sunt eu mai negativist, sau am avut "ghinion" sa vad partea aceea care nu se vede la prima vedere... fetele frumoase stiu ca sunt frumoase.si, probabil, la ele actioneaza legea fundamentala a compensatiei...legea echilibrului. este posibil ca tu sa fii exceptia.asa mi se pare. Femeia indrăgostită se infrumuseţează vizibil , chiar şi când e tristă sau bulversată. Condiţia e să observi tu asta.
klm112 Reputație: 5026 Postat Decembrie 4, 2015 Oras:sud Oras:sud Postat Decembrie 4, 2015 oare cind o sasi deie seama lumea ca cei paicea e ca aburu din canale care iese decit cind e frig Alăsat o supapă dăşchisă sănu crească presiunea si să se repete Parisu 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum