viktordan88 Reputație: 12 Postat Noiembrie 17, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 17, 2015 pozele sunt din locatie?
ahmoola Reputație: 51 Postat Noiembrie 18, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Noiembrie 18, 2015 BunaMaine e joi.... Ne vedem? Te sun maine pe la 15:30-16:00
Vizitator sophie_fresh Reputație: 0 Postat Noiembrie 19, 2015 Postat Noiembrie 19, 2015 pozele sunt din locatie?Buna! Da, pozele sunt din locatie !Azi sunt disponibila pana la ora 24! Va pup
nilac22 Reputație: 42 Postat Ianuarie 9, 2016 Postat Ianuarie 9, 2016 Bifat domnisoara. Programare cu 3 ore inainte, locatia in apropiere de rond Lahovari-Romana, ghidat telefonic.Apartament vechi dar curat.Domnisoara arata exact ca in poze, pentru gusturile mele foarte bine. Fara celulita, miros corp frumos, usor cremuita, fara celulita,fund tare sani micuti si fermi de pustoaica de 19 ani. La fata este draguta, inaltime 1.60, dar pe tocuri cred...Acum si cu partile mai putin placute....a cerut banii in avans pt o finalizare, eu nu suport chestia asta, ma face sa ma simt ca si cum nu as prezenta siguranta, dar la ce experiente o fi avut in trecut, nu pot comenta prea multe.In pat, l-a mangaiat usor pe junior ,dupa care a trecut direct la oral(cu prezervativ) fara sarutari pe corp, fara atingeri,nimic. Nu ii place sa fie sarutata pe gat. Fk si anal nu am cerut.Oral dupa parerea mea bine realizat, a introdus cam o treime, pacat ca a durat cam 3-4 minute.Cand sa treaca la actiune, am rugat-o sa stea deasupra, a zis ca nu poate pt ca sunt prea mare. Am trecut eu pe ea, am dat cu greu in ea, se vedea ca rezista cu greu desi am incercat sa nu o strivesc, stand pe coate. Dupa 5 min , la cererea ei schimbat pozitia. Dupa alte 10 minute a zis ca nu prea mai rezista si sa incerc sa termin.Am terminat la cererea ei desi as mai fi vrut sa mai stau un pic.Ce as recomanda domnisoarei este sa mai lucreze la relatia cu publicul, materie prima este din belsug, la fel si potential.Mie mi-a placut de ea deoarece arata bine desi e cam micuta dar pacat de atitudine si de graba.Mentionez ca sunt normal de statura si de marime...
Vizitator sophie_fresh Reputație: 0 Postat Martie 28, 2016 Postat Martie 28, 2016 100 lei 30 min. 200 o ora. Disponibila pana la ora 22 ! Va pup !
Vizitator sophie_fresh Reputație: 0 Postat Martie 30, 2016 Postat Martie 30, 2016 Disponibila pana la ora 21:00 ! Va pup !
Postări Recomandate