Sari la conținut

M-am saturat de mofturile fetelor... Membru nou

lovemenot

Postări Recomandate

• Oras:Iasi
Postat

Sincer... m-am culcat cu 38 fete, necurve... dar am trudit si muncit sa le bag in cap pana mi-au sarit ochii din  cap.Aici ma refer ca in medie un barbat este refuzat de o multime de fete pana una sa zica da. Cred ca cel pentru putin timp mai bine apelez la prostituate decat sa impresionez pe degeaba zeci./sute de zdrente pana una zice da pentru un futai nenorocit.

voi ? ce pareri aveti?

Postat

Sunt ok la cap? NEBUN? Eu am parerea ca majoritatea barbatilor sunt refuzati pt. aspectul fizic, insa femeile ii mint ca ii refuza pt. caracter, atitudine si alte tampenii. Putini stiu ca in USA... barbatul mediu are o rata de succes la 1 din 300 fete si ia in medie 10 ani ca sa aiba o relatie de casatorie. Yup ... in Romania daca-l intrebi pe unul ce rata are zice "1 din 3".... bolnabi mintal. ori eu ori ei.

Postat

O dat domnu' de s-o mai luminat un barbat ... si o sa vezi ca-i si mai ieftin ... scapi de iesiri in club, Moet-uri peste Moet-uri ... restaurante, plimbari, BMW-uri, iPhoane .. bine-ai venit  :laugh2

Ma faci sa rad... vecinii ma vad ca am haine noi si S6 si zic "sigur cu astea ai success la fete". Le-am povestit altor preiteni si mi-au zis "Lasa-ma in plm , sa nu-mi zici ca daca mergi asa imbracat si un S6 la o tereasa si pui telefonul ala pe masa nu vin 2-3 fete sa te abordeze". <----- ador nespus de mult cum barbatii sunt mintiti zi de zi cu cacaturi din astea. SI stii cine ii minte? tot femeile, care defapt umbla doar dupa fizic :)) Ma refer la fetele banale 99% din populatie. 

• Like 1
Postat

Ma faci sa rad... vecinii ma vad ca am haine noi si S6 si zic "sigur cu astea ai success la fete". Le-am povestit altor preiteni si mi-au zis "Lasa-ma in plm , sa nu-mi zici ca daca mergi asa imbracat si un S6 la o tereasa si pui telefonul ala pe masa nu vin 2-3 fete sa te abordeze". <----- ador nespus de mult cum barbatii sunt mintiti zi de zi cu cacaturi din astea. SI stii cine ii minte? tot femeile, care defapt umbla doar dupa fizic :)) Ma refer la fetele banale 99% din populatie. 

Mai, in tineretile mele, mergeam vreo 3, 4 insi in club si luan whiskey, vodka, puneam pe masa ... sa vezi cum veneau fetele sa le dam si lor ... mai ceva ca mustele la miere ..... despre fizic, probabil ca-s atrase, eu prefer sa fie atrase de intelect.

• Oras:Sfantu Gheorghe (CV)
  • Oras:Sfantu Gheorghe (CV)
Postat

Na, fetele nu se pot culca cu oricare barbat care le doreste.. pt ca sunt muuuulti care si-ar baga macar varful asa. Ca fata daca ai accepta toata ofertele intr-o saptamana ti se pune eticheta curva, apoi baietii barfesc intre ei ce si cum ti-au tras-o, si ce curva esti ca faci si de aia, ailalta in pat, si asa o sa-ti reduci spre zero sansa sa ai o relatie cu cineva din acelasi oras ca tine :) toti o sa te abordeze ca sa-si  primeasca si ei o felie din pizda (scuze de limbaj)

• Like 3
Vizitator mascul78
Reputație: 0
Postat

Na, fetele nu se pot culca cu oricare barbat care le doreste.. pt ca sunt muuuulti care si-ar baga macar varful asa. Ca fata daca ai accepta toata ofertele intr-o saptamana ti se pune eticheta curva, apoi baietii barfesc intre ei ce si cum ti-au tras-o, si ce curva esti ca faci si de aia, ailalta in pat, si asa o sa-ti reduci spre zero sansa sa ai o relatie cu cineva din acelasi oras ca tine :) toti o sa te abordeze ca sa-si primeasca si ei o felie din pizda (scuze de limbaj)

Ei, alta generatie..

Mie-mi plac liceenele; se pupacesc cu yoti idiotii-n public di imediat "vai, dar eu sunt o fata cuminte.."

• Like 2
Postat

Ei, alta generatie..

Mie-mi plac liceenele; se pupacesc cu yoti idiotii-n public di imediat "vai, dar eu sunt o fata cuminte.."

Cu toti idiotii care arata bine.

Vizitator mascul78
Postat

Cu toti idiotii care arata bine.

Nici macar..

Uita-te la pacaliciul ala din Iasi care si-a onorat iubita; daca ala arata bine.. eu imi comand ochelari ;)

Postat

Nici macar..

Uita-te la pacaliciul ala din Iasi care si-a onorat iubita; daca ala arata bine.. eu imi comand ochelari ;)

Nu stiu despre cine vorbesti?

Vizitator mascul78
Postat

Nu stiu despre cine vorbesti?

A fost acum juma de an - un an la stiri, un tampitel care si-a sugrumat fosta prietena in parc..

Vizitator pustiu84
Postat

Eu zic ca ai S6-le gresit, trebe d-ala cu portbagaj si roti :)

• Oras:Wasluy
Postat

Sincer... m-am culcat cu 38 fete, necurve... dar am trudit si muncit sa le bag in cap pana mi-au sarit ochii din  cap.Aici ma refer ca in medie un barbat este refuzat de o multime de fete pana una sa zica da. Cred ca cel pentru putin timp mai bine apelez la prostituate decat sa impresionez pe degeaba zeci./sute de zdrente pana una zice da pentru un futai nenorocit.

voi ? ce pareri aveti?

pe mine nu ma refuzat nici o fata decat baeti se sperie cand ma vad

Postat

Ei, alta generatie..

e cuminte ca no suge inca decat o ia la buci dupa ce suge vro 10 puli capata indrazneala sii lucesc ochi si buzele

• Telefon: harrypoker77
  • Oras:Lalaland
  • Telefon: harrypoker77
  • Oras:Lalaland
Postat

Eu zic ca ai S6-le gresit, trebe d-ala cu portbagaj si roti :)

Pe ala nu-l poti pune pe masa #casavadafetele :)

Vizitator craciun ferice
Postat

Eu trebuie aa recunosc ca am succes la ele dadoar de cand am relatie stabila pana atunci eram pielea anusului.

Si acum cand nu pot moral si fizic sa insel cu gajici in care trebuie sa bagi cola si cafea...acuma oferte sunt

Postat

Eu trebuie aa recunosc ca am succes la ele dadoar de cand am relatie stabila pana atunci eram pielea anusului.

Si acum cand nu pot moral si fizic sa insel cu gajici in care trebuie sa bagi cola si cafea...acuma oferte sunt

Te-ai gandit poate ca acele fete doar profita de tine? Si ca nu ai ajunge defapt la gaoaza lor? Dar...de ce sa nu aiba inca un fraier dupa curul lor? :) Altfel toti am mintit ca avem prietena ... sa le-o tragem altora :)

Sa stii ca femeile mint foarte mult.... si nu o zic eu , o zic unii care si-au luat doctoratul din asa ceva.

Postat

Tinere, sunt convinsa ca daca ai afisa putina decenta s-ar gasi una care sa te placa cu adevarat.

Opulenta nu aduna decat muste

Si de regula, musca trage doar la kkt

• Like 2
  • Minus 1
Vizitator pustiu84
Postat

Pe ala nu-l poti pune pe masa #casavadafetele :)

Ai dreptate aici dar cu ala te poti parca pe orice terasa pe Alecsandri #casamoaradusmanii

Vizitator craciun ferice
Postat

Nu profita ca naau dupa cine ,ala e adevaru.

E ca si cand iti iei o masina un golf 5 si vecinu isi ia golf 6 automat vrei si 5u golf 6 ,dar daca vecinu nu are masina nici tu nu te prea gandesti la masina.

Totul are sens si logica in viata ,mai putin femeile.

Femeile nu mint mai mult ca barbatii astai soto!

• Oras:oradea
  • Oras:oradea
Postat

Eu unul nu pot zice ca nu am succes, dar ...faptul ca sunt insurat ma incurca dpdv al locatiei si timpului. Cu oricine vreau/am ocazia sa insel, daca nu vreau un futai in masina, tre sa ajung la un hotel sau pensiune...apoi mai trebuie timp de socializare inainte, o intalnire pe sec poate...dupa 30 de ani am ajuns la concluzia ca e mult timp pierdut, costurile ajung cam tot pe acolo, indiscretia poate fi mai mare. Si daca nineresti una care ti-o zgarie cu dintii cand o suge sau habar nu are sa puna curu la bataie,...iti vine sa iti dai palme. Daca dai si peste o bolovanca ce apoi te suna intr-o seara cand se imbata, te-ai scos. Cine e single nu are de unde sti...noi astia cu saiba...

• Like 2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...