zuzzaa Reputație: 0 Postat Octombrie 24, 2015 Telefon: Anuntul nu mai e valabil Oras:Anuntul nu mai e valabil Telefon: Anuntul nu mai e valabil Oras:Anuntul nu mai e valabil Partajează Postat Octombrie 24, 2015 Interesata de ... ca toti dupa acest site, sex! Insa eu il vreau altfel.Interesata de barbati maturi sau dotati, curati, draguti, manierati, discreti, doar din BUCURESTI.Sper sa intalnesc pe aici si tipi de la servici, colegi (Auchan Cotroceni) sau barbati maturi/tineri care ma cunosc. Stiu ce inseamna discretia in ciuda faptului ca ma afisez ostenativ in poze si pe acest site! Astept contact aici in PM sau pe adresa de e-mail/Ym! Link spre comentariu
v-ships Reputație: 24 Postat Octombrie 25, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Traind printre panarame si cretini fomisti fara pic de caracter. Telefon: [email protected] Oras:Traind printre panarame si cretini fomisti fara pic de caracter. Partajează Postat Octombrie 25, 2015 Nu le pune poze ca astia si-o iau la laba, si nu te mai lipesti de niciunul, e mai bine asa, pastreaza secretul, tine-i in suspans, si cand vin le arati cucu. Cum adica tu vrei sex altfel, ceea ce iti doresti tu vor toate femeile(alea normale la cap, cate or mai fi in rrromanica), de ce crezi ca-i ceva special ? Aproape toti barbatii ar recita poezii din paunescu/minulescu si s-ar epila chiar si la rozeta pentru savarina moca. Ceva colege nesatisfacute pe la Auchan-ul din C-ta nu stii ? Da nu d-alea impresariate din boschetzii de vizavi, de pe varianta. Maturi sau dotati, adica cum, daca e bosorog potent la portofel poate s-o aibe mica, iar daca-i tinerel si rupt in fund tre sa o aibe ca pe mana ? Tre sa aibe masina, sau merg si posesorii de permis/abonament RATB ? Chiar n-ai gasit si tu prin spate pe la magazii, niciun fat-frumos, vanjos si cu palosu gros ? LE: Iar are virusi, sculament pe site sau doar pe toppingul asta suspect, ce dreaq o fi asta ''4-badge-.png" class="HQbadges" > , ca nu se sterge ? 3 Link spre comentariu
titusjucatoru Reputație: 63 Postat Octombrie 25, 2015 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Partajează Postat Octombrie 25, 2015 Eu nu pot sa vad adresa ta de email. Singura modalitate de plata vad ca este prin card ca sa fiu membru premium? Link spre comentariu
zuzzaa Reputație: 0 Postat Octombrie 25, 2015 Telefon: Anuntul nu mai e valabil Oras:Anuntul nu mai e valabil Telefon: Anuntul nu mai e valabil Oras:Anuntul nu mai e valabil Autor Partajează Postat Octombrie 25, 2015 xxxx@yahoo.ro Link spre comentariu
Vizitator mascul78 Reputație: 0 Postat Octombrie 25, 2015 Partajează Postat Octombrie 25, 2015 Interesata de ... ca toti dupa acest site, sex! Insa eu il vreau altfel.Interesata de barbati maturi sau dotati, curati, draguti, manierati, discreti, doar din BUCURESTI.Sper sa intalnesc pe aici si tipi de la servici, colegi (Auchan Cotroceni) sau barbati maturi/tineri care ma cunosc. Stiu ce inseamna discretia in ciuda faptului ca ma afisez ostenativ in poze si pe acest site! Astept contact aici in PM sau pe adresa de e-mail/Ym! Bafta! Link spre comentariu
sweet glory Reputație: -366 Postat Octombrie 26, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Octombrie 26, 2015 Email sent !! Sa vedem ce se mai întâmplă. Link spre comentariu
andrei" Reputație: 180 Postat Octombrie 26, 2015 Oras:banca Oras:banca Partajează Postat Octombrie 26, 2015 nu te fute nici castravetele din auchan Link spre comentariu
xxzz Reputație: 1 Postat Octombrie 26, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Octombrie 26, 2015 Cand intri pe mess? Link spre comentariu
xrxx77 Reputație: -452 Postat Octombrie 26, 2015 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Partajează Postat Octombrie 26, 2015 Interesata de ... ca toti dupa acest site, sex! Insa eu il vreau altfel.Interesata de barbati maturi sau dotati, curati, draguti, manierati, discreti, doar din BUCURESTI.Sper sa intalnesc pe aici si tipi de la servici, colegi (Auchan Cotroceni) sau barbati maturi/tineri care ma cunosc. Stiu ce inseamna discretia in ciuda faptului ca ma afisez ostenativ in poze si pe acest site! Astept contact aici in PM sau pe adresa de e-mail/Ym! Maturi sau dotati? Nu merge si matur si dotat?Sau daca e matur nu mai conteaza marimea... Link spre comentariu
excelenta2013 Reputație: 0 Postat Octombrie 29, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Octombrie 29, 2015 Id mess excelenta2013 Link spre comentariu
vladizinho Reputație: -648 Postat Octombrie 31, 2015 Oras:UK Oras:UK Partajează Postat Octombrie 31, 2015 E aceeasi cu: https://nimfomane.com/forum/topic/52177-interesata-de-barbati-din-zona/ Link spre comentariu
darknightmare Reputație: -6 Postat Octombrie 31, 2015 Oras:UndevaCandva Oras:UndevaCandva Partajează Postat Octombrie 31, 2015 E aceeasi cu: https://nimfomane.com/forum/topic/52177-interesata-de-barbati-din-zona/Adica e aceeasi pacaleala! Link spre comentariu
sweet glory Reputație: -366 Postat Noiembrie 2, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Noiembrie 2, 2015 Sigur e aceeasi ?Eu nu înțeleg ce interes au unele sa deschida subiecte asa aiurea, fara nici o noima.... Link spre comentariu
vladizinho Reputație: -648 Postat Noiembrie 2, 2015 Oras:UK Oras:UK Partajează Postat Noiembrie 2, 2015 Sigur e aceeasi ?Eu nu înțeleg ce interes au unele sa deschida subiecte asa aiurea, fara nici o noima.... 100% I`am verificat avatarul folosit pe Y!M E aceeasi fata. Link spre comentariu
ciocolataaa Reputație: 225 Postat Noiembrie 2, 2015 Telefon: ciocolataaaaa Oras:Bucuresti Telefon: ciocolataaaaa Oras:Bucuresti Partajează Postat Noiembrie 2, 2015 Acum are cont premium, inseamna ca e rost de ceva ) Link spre comentariu
codered Reputație: 3190 Postat Noiembrie 3, 2015 Oras:Oradea Oras:Oradea Partajează Postat Noiembrie 3, 2015 Aceeasi fata, la fel de nasoala. Ceea ce era de asteptat,oricum. 1 Link spre comentariu
sweet glory Reputație: -366 Postat Noiembrie 3, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Noiembrie 3, 2015 Si a vorbit cineva cu ea pe messenger ? Eu am dezinstalat mizeria aia de program Ar merita cateva ciocane, macar asa in ciuda Link spre comentariu
sweet glory Reputație: -366 Postat Noiembrie 4, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Noiembrie 4, 2015 Hai sa va luminez. Am intrat astazi in legatura cu persoana in cauza. Nu este femeie ci barbat, gay bineînțeles. Nu am nimic cu aceasta categorie insa anuntul e postat total aiurea, fara legătură cu realitatea. 2 5 Link spre comentariu
laury Reputație: 24071 Postat Noiembrie 8, 2015 Oras:Los Angeles Oras:Los Angeles Partajează Postat Noiembrie 8, 2015 Bleahhhhhh ! Link spre comentariu
cristischneider Reputație: 9 Postat Decembrie 9, 2015 Oras:Valcea Oras:Valcea Partajează Postat Decembrie 9, 2015 Zdrente! 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate