Sari la conținut

MA RETRAG DE SCARBA HANDICAPATEI ROZ

Postări Recomandate

• Oras:$$$
  • Oras:$$$
Postat

pentru ca am ajuns sa am reflex de voma de cate ori citesc un post al retardatei roz, am sa ma retrag, ca nu ma plateste nimeni sa-i suport dejectiile imbecile.

vreu totusi sa subliniez ca spre deosebire de femeile care chiar au adus ceva pe forumul asta de-a lungul timpului, dintre care le mentionez pe LANA, pentru frumuste si ca partener de discutie, pe Sorina, pentru inteligenta si fermitate, pe Randunica, pentru persistenta in memoria colectiva, acest POKEMON in maieu murdar si cu nas de boxer nu a facut decat sa polueze brainless acest forum, in pauzele de "DOMINARE PE SKYPE", ADICA PRACTIC 24 DIN 24 DE ORE.

Va las pe voi sa va distrati cu persoana handicapata, dar tineti minte, e urat sa te joci cu rahatul.

Si ne-igienic.

• Oras:Undisclosed
Postat

vreu totusi sa subliniez ca spre deosebire de femeile care chiar au adus ceva pe forumul asta de-a lungul timpului, dintre care le mentionez pe LANA, pentru frumuste si ca partener de discutie, pe Sorina, pentru inteligenta si fermitate, pe Randunica, pentru persistenta in memoria colectiva, acest POKEMON in maieu 

https://media2.giphy.com/media/1BXa2alBjrCXC/200.gif          https://media1.giphy.com/media/14kFjikPZGRmHC/200.gif

Postat

vreu totusi sa subliniez ca spre deosebire de femeile care chiar au adus ceva pe forumul asta de-a lungul timpului, dintre care le mentionez pe LANA, pentru frumuste si ca partener de discutie, pe Sorina, pentru inteligenta si fermitate, pe Randunica, pentru persistenta in memoria colectiva

https://media.giphy.com/media/1319b2IYiS4xag/giphy.gif

• Oras:worldwide
Postat

:pope

Bravo Roz! :laugh2 :clapp

da io nu i-am facut nimic, el ma urmareste peste tot sa ma citesca obsesivo compulsiv  si sa ma jigneasca cam zilnic. ar fi trebuit sa isi ia banu de mult la cat m-a hartuit nebunu :))) nu va faceti griji mai are conturi :))

• Oras:sud
Postat

da io nu i-am facut nimic, el ma urmareste peste tot sa ma citesca obsesivo compulsiv si sa ma jigneasca cam zilnic. ar fi trebuit sa isi ia banu de mult la cat m-a hartuit nebunu :))) nu va faceti griji mai are conturi :))

tre sa.l ia miliția pentru contabilitate dubla sau multiplă

• Like 1
  • Oras:Bucuresti
Postat

da io nu i-am facut nimic, el ma urmareste peste tot sa ma citesca obsesivo compulsiv  si sa ma jigneasca cam zilnic. ar fi trebuit sa isi ia banu de mult la cat m-a hartuit nebunu :))) nu va faceti griji mai are conturi :))

:D

Clar ca nu i-ai facut nimic, cum nici el nu s-a retras din cauza ta! :laugh2

Lasa-l sa "sufere". :laugh2

:hug1

Postat

:D

Clar ca nu i-ai facut nimic, cum nici el nu s-a retras din cauza ta! :laugh2

Lasa-l sa "sufere". :laugh2

:hug1

si ce vreti mah sa-i fut sau sa flirtez cu ei sa nu se simta singuri, sinucigasi ori sa se retraga ?  :laugh2  :laugh2

seriously enough is enough asta de cand si-a colorat contu special pt mine mi-a adresat zeci de injurii pa persoana fizica...... din pacate si daca isi tine cuvantu' are si alte conturi, mereu m asperie in viata reala astfel de obsedati :)

Postat

si ce vreti mah sa-i fut sau sa flirtez cu ei sa nu se simta singuri, sinucigasi ori sa se retraga ?  :laugh2  :laugh2

seriously enough is enough asta de cand si-a colorat contu special pt mine mi-a adresat zeci de injurii pa persoana fizica...... din pacate si daca isi tine cuvantu' are si alte conturi, mereu m asperie in viata reala astfel de obsedati :)

Fani fara obsedati nu o sa vezi. :no2

In viata reala nu prea ii vezi ascunsi dupa tufish... :laugh2

• Oras:neamt
  • Oras:neamt
Postat

Subscriu, dar nu ma retrag. Pizda-i o nulitate, stie tot, face tot dar de fapt e doar maro. Rozul e doar pe ambalajul medicamentelor prescrise.

• Like 1
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat

Subscriu, dar nu ma retrag. Pizda-i o nulitate, stie tot, face tot dar de fapt e doar maro. Rozul e doar pe ambalajul medicamentelor prescrise.

Please! Și pizda tot roz e...

• Like 2
Postat

și inițiatorul topicului va reveni și va motiva că n.a găsit torte pentru retragerie

• Oras:Wasluy
  • Oras:Wasluy
Postat

teas injura si io da stiu ca nare efect

Postat

daca ma indragostesc de Coryna, inseamna ca trebuie sa ma retrag?  :slap2

te rog frumos nu confunda indragosteala cu bolile psihice  :laugh2

hai fata, stiu ca poti, pana ramanem numa noi si fetele !!!

:laugh2  :laugh2  hop tzop  :girly  :maninlove  :maninlove. ce daca dam chef si facem pillow fight

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...