siana Reputație: -1368 Postat Octombrie 30, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Octombrie 30, 2015 Te pup SIANA Eu te pup pe portofel si astept sa-mi dai inel, recunosc si iti spun drept, ca sa-l duc la amanet. 3 1
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Octombrie 30, 2015 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Octombrie 30, 2015 Frate,tu te duci la bar si comanzi ce vrea barmanul sa-ti ofere? Daca ala se pisa in paharul tau?Spune despre ce ai vrea sa scriu !Unde mă duc io, mă cunoaşte toată țara din tot județu'....nu comand, mi se oferă....asta înseamnă să fii dus cu capu' Scrie-mi ceva despre cum ai vrea să mă vezi în tine....fii sexy şi rea, aşa cum îți şade bine
siana Reputație: -1368 Postat Octombrie 30, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Octombrie 30, 2015 FA O Tema De un om in noapte dupa femei excorta Urlu de singuratateca un lup singur in noaptenoaptea-i lunga,dorul greu,as da si ultimul leuunei femei ce e-n staresa ma sfarame-ntre picioare,mintile sa-mi ia de tot,dupa ea sa nu mai pot.As vrea sa ma pierd cu fireasa ma sfasie iubireadecat neiubit sa fiusi iubirea sa n-o stiu. 5 1
joker32 Reputație: 10 Postat Octombrie 30, 2015 Autor Postat Octombrie 30, 2015 Asta este il duci ce facem
joker32 Reputație: 10 Postat Octombrie 30, 2015 Autor Postat Octombrie 30, 2015 Esti de agatat tu or bune ai ceva minte
joker32 Reputație: 10 Postat Octombrie 30, 2015 Autor Postat Octombrie 30, 2015 Dami nr tau de tel Siana
siana Reputație: -1368 Postat Octombrie 30, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Octombrie 30, 2015 Unde mă duc io, mă cunoaşte toată țara din tot județu'....nu comand, mi se oferă....asta înseamnă să fii dus cu capu' Scrie-mi ceva despre cum ai vrea să mă vezi în tine....fii sexy şi rea, aşa cum îți şade bine Sexi si rea,asa ma vreatoata lumea,asa-mi sta bine,sunt ca din filme,ce faci cu mine,daca te tine,sa dai la minenu faci cu nimeni :futai in rime;tine-te bine,cutremur vinecand sar pe tine !cum te yo,nimeneanu te mai,nu te va... 4
rozkendra Reputație: 10772 Postat Octombrie 30, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Octombrie 30, 2015 Sexi si rea,asa ma vreatoata lumea,asa-mi sta bine,sunt ca din filme,ce faci cu mine,daca te tine,sa dai la minenu faci cu nimeni :futai in rime;tine-te bine,cutremur vinecand sar pe tine !cum te yo,nimeneanu te mai,nu te va...merge rap pe asa ceva 1
siana Reputație: -1368 Postat Octombrie 30, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Octombrie 30, 2015 Dami nr tau de tel Siana E pe forum,in anunturile mele.Sunt si poze atasate.
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Octombrie 30, 2015 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Octombrie 30, 2015 Sexi si rea,asa ma vreatoata lumea,asa-mi sta bine,sunt ca din filme,ce faci cu mine,daca te tine,sa dai la minenu faci cu nimeni :futai in rime;tine-te bine,cutremur vinecand sar pe tine !cum te yo,nimeneanu te mai,nu te va...Săr'na mult dă toooot!!! 1
siana Reputație: -1368 Postat Octombrie 30, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Octombrie 30, 2015 Unde mă duc io, mă cunoaşte toată țara din tot județu'....nu comand, mi se oferă....asta înseamnă să fii dus cu capu' Scrie-mi ceva despre cum ai vrea să mă vezi în tine....fii sexy şi rea, aşa cum îți şade bine Intru-n scena,fac prezentasi-mi creste audienta ;Trollescoviciulos sarehopa sus,in trei picioarecand il strig la catalog ; Zic: -Credeam ca esti olog-Nu sunt,doamna profesoaradar nu prea ies eu pe-afaraca sunt dependent de netsi vreau sa ma fac poet,am inalte aspiratiide ma ia cu transpiratii.-Tu nu prea iesi nici din bancasa mirosi o fofoloanca,asa ca iesi azi la tablasa ne compui ceva,draga !Sterge tabla mai intaisi apuca-te sa scrii !-N-am burete ud s-o stergsi la baie vreau sa mergca nu ma mai tin deloc,vezica imi face poc.-Dar ai limba,pulifrici,treci si sterge-aici si-aici !Hai,spala tabla cu limbade nu-am sa te bat cu rigla !In pauza ce-ai facutsi ce naiba ai bautde-acum stai sa faci pe tinesi-a te ghemui iti vine?-Ma scuzati,va rog eu mult,doar un Red Bull am bautca sa va pot face fatasa nu raman cu restanta.-Limbricule,treci si scriepe tabla o poeziepana fac control la teme !Sa nu te scapi in izmene ! Cat temele-am controlatsi pe unii-am corectatce facu bietul baiat?In galeata s-a pisat.In galeata de gunoi,ca il cam durea un coisi,vazandu-m-aplecataisi scoase maciuca toatasi privind la fundul meuisi trase laba la greu. Eu m-am intors dintr-o data,l-am surprins cu ea sculatasi pentru obrazniciei-am dat peste jucariec-un caiet si cu o rigla,ca statea mai sa mi-o-nfigasi i-am luat-o si la palmeca statea sa-mi dea la rame. - Na si na si mai ia una,sa ai toata saptamanavizibila-n pula urmapalmei profei tale dragi !Stiu ca ai vrea sa mi-o tragi ,Baga-ti scula in nadragi !Sa ti-o scoti doar cand ti-ordon !Vrei halat,dar mai pardon,tu n-ai bani nici de cordon. Ii dau palme,se ridicasi mai tare aia micasi asa,infuriata,isi varsa furia toatape fustita mea cea nouamai ca am crezut ca ploua. Vai,dar ce s-a rusinatcand la palme eu l-am luat !S-a facut rosu in pulasi-a zis : - Vai ce nesatula !Valeu,nu se mai opreste ,da-mi place cum mi-o beleste !De-atunci scula ii bocestedupa mine si ar vreasa ma traga tare-n ea. Si de-atunci la ora meatremura chiar si bancain care sta Labusica,dar sa stiti,ca nu de fricasi se-aude-un scartaitsi-apoi cate-un plescaitcand m-aplec sau scriu la tabla;inima nu ma mai rabdasi ma-ntorc sa vad ce-o fice naiba o scartai?Stati,ca nu e de la creta !Ca sa fiu cat mai concreta :Trollescoviciulos faceo labuta si-si desfaceun pachet de servetelesa se stearg-apoi cu eleplescaid satisfacutca-n gandul lui m-a futut.M-a futut cum a putut,dar macar nu l-a durut. - Te-am prins iar cu ea prin gard...cu laba de leopard,spusei eu cand l-am surprinscu obrajii rosu-aprins.-Am emotii,asa de toamnacand intrati in clasa,doamna.- Iar aud aceeasi placa...Ce tot fasai pe sub banca?- Pachetelul cu mancare.- Aoleu ce hod dog mare ! 9
siana Reputație: -1368 Postat Octombrie 30, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Octombrie 30, 2015 Săr'na mult dă toooot!!! Asta a fost de incalzire... 1
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Octombrie 30, 2015 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Octombrie 30, 2015 Intru-n scena,fac prezentasi-mi creste audienta ;Trollescoviciulos sarehopa sus,in trei picioarecand il strig la catalog ; Zic: -Credeam ca esti olog-Nu sunt,doamna profesoaradar nu prea ies eu pe-afaraca sunt dependent de netsi vreau sa ma fac poet,am inalte aspiratiide ma ia cu transpiratii.-Tu nu prea iesi nici din bancasa mirosi o fofoloanca,asa ca iesi azi la tablasa ne compui ceva,draga !Sterge tabla mai intaisi apuca-te sa scrii !-N-am burete ud s-o stergsi la baie vreau sa mergca nu ma mai tin deloc,vezica imi face poc.-Dar ai limba,pulifrici,treci si sterge-aici si-aici !Hai,spala tabla cu limbade nu-am sa te bat cu rigla !In pauza ce-ai facutsi ce naiba ai bautde-acum stai sa faci pe tinesi-a te ghemui iti vine?-Ma scuzati,va rog eu mult,doar un Red Bull am bautca sa va pot face fatasa nu raman cu restanta.-Limbricule,treci si scriepe tabla o poeziepana fac control la teme !Sa nu te scapi in izmene ! Cat temele-am controlatsi pe unii-am corectatce facu bietul baiat?In galeata s-a pisat.In galeata de gunoi,ca il cam durea un coisi,vazandu-m-aplecataisi scoase maciuca toatasi privind la fundul meuisi trase laba la greu. Eu m-am intors dintr-o data,l-am surprins cu ea sculatasi pentru obrazniciei-am dat peste jucariec-un caiet si cu o rigla,ca statea mai sa mi-o-nfigasi i-am luat-o si la palmeca statea sa-mi dea la rame. - Na si na si mai ia una,sa ai toata saptamanavizibila-n pula urmapalmei profei tale dragi !Stiu ca ai vrea sa mi-o tragi ,Baga-ti scula in nadragi !Sa ti-o scoti doar cand ti-ordon !Vrei halat,dar mai pardon,tu n-ai bani nici de cordon. Ii dau palme,se ridicasi mai tare aia micasi asa,infuriata,isi varsa furia toatape fustita mea cea nouamai ca am crezut ca ploua. Vai,dar ce s-a rusinatcand la palme eu l-am luat !S-a facut rosu in pulasi-a zis : - Vai ce nesatula !Valeu,nu se mai opreste ,da-mi place cum mi-o beleste !De-atunci scula ii bocestedupa mine si ar vreasa ma traga tare-n ea. Si de-atunci la ora meatremura chiar si bancain care sta Labusica,dar sa stiti,ca nu de fricasi se-aude-un scartaitsi-apoi cate-un plescaitcand m-aplec sau scriu la tabla;inima nu ma mai rabdasi ma-ntorc sa vad ce-o fice naiba o scartai?Stati,ca nu e de la creta !Ca sa fiu cat mai concreta :Trollescoviciulos faceo labuta si-si desfaceun pachet de servetelesa se stearg-apoi cu eleplescaid satisfacutca-n gandul lui m-a futut.M-a futut cum a putut,dar macar nu l-a durut. - Te-am prins iar cu ea prin gard...cu laba de leopard,spusei eu cand l-am surprinscu obrajii rosu-aprins.-Am emotii,asa de toamnacand intrati in clasa,doamna.- Iar aud aceeasi placa...Ce tot fasai pe sub banca?- Pachetelul cu mancare.- Aoleu ce hod dog mare !Je t'aime 2
siana Reputație: -1368 Postat Octombrie 30, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Octombrie 30, 2015 Je t'aime Si eu iubesc barbatii,dar nu vreau sa recunosc. Poate doar o arat...sub diverse forme...ceea ce valoreaza mai mult decat cuvintele. 3
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Octombrie 30, 2015 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Octombrie 30, 2015 Si eu iubesc barbatii,dar nu vreau sa recunosc.Bărbații cu B mare, bănuiesc
vypushka Reputație: 4156 Postat Octombrie 30, 2015 Oras:Wasluy Oras:Wasluy Postat Octombrie 30, 2015 Bărbații cu B mare, bănuiesc http://cartype.com/pics/1593/full/bentley_trunk_emblem_1.jpg 1
siana Reputație: -1368 Postat Octombrie 30, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Octombrie 30, 2015 Bărbații cu B mare, bănuiesc Deageaba are B maredaca in piept suflet n-are. De-i doar sufletul de elmai bun mi-e un straponel. Vreau saorma cu de toate;amandoua combinate ! 5
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Octombrie 30, 2015 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Octombrie 30, 2015 Deageaba are B maredaca in piept suflet n-are. De-i doar sufletul de elmai bun mi-e un straponel. Vreau saorma cu de toate;amandoua combinate !Ai strapon d-ăla care stropeşte? Sorina are
phoenix Reputație: -585 Postat Octombrie 30, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 30, 2015 Ai strapon d-ăla care stropeşte? Sorina are Sorina stie ca te dai la Siana?
phoenix Reputație: -585 Postat Octombrie 30, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 30, 2015 Bărbații cu B mare, bănuiesc varule,i-ai dat si tu o dedicatie gen? 1 4
harrypoker77 Reputație: -411 Postat Octombrie 30, 2015 Telefon: harrypoker77 Oras:Lalaland Telefon: harrypoker77 Oras:Lalaland Postat Octombrie 30, 2015 https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xfa1/t31.0-8/s960x960/10623479_988098377882222_5974523865878194884_o.jpg 4 5
phoenix Reputație: -585 Postat Octombrie 31, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 31, 2015 daca te troznesc cu Dexul in cap incepi a prinde si turcamoară mama ,pt.treaba asta te-am declarat fanul meuP.S sau se zice fana?Ca dracu mai stie ce sex ai
rozkendra Reputație: 10772 Postat Octombrie 31, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Octombrie 31, 2015 moară mama ,pt.treaba asta te-am declarat fanul meuP.S sau se zice fana?Ca dracu mai stie ce sex ainici eu nu stiu ce sex ai cand ti se urca alcoolul la cap, ca sunt orbita de dezgust si sila 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum