Sari la conținut

caut nevasta

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

Nu-s misogin la fel isi pierd norocul si femeile dupa casatorie ! Ma rog, varsta ne face mai rai, dar, never say never ! Devine greu sa zici ca ai lua pe cineva acasa ! Totusi nu-i imposibil !

Libertatea e cel mai de pret dar  :laugh2

• Like 2
  • Minus 3
  • Oras:bucuresti
Postat

Nu-s misogin la fel isi pierd norocul si femeile dupa casatorie ! Ma rog, varsta ne face mai rai, dar, never say never ! Devine greu sa zici ca ai lua pe cineva acasa ! Totusi nu-i imposibil !

Mie imi este indeajuns carnatul,de ce sa iau acasa tot porcul ?

Postat

Joker,fetele vor sa te cunoasca mai bine si sa stie cati ani ai,ce ocupatie ai .

• Oras:Lost in the wind
Postat

Mie imi este indeajuns carnatul,de ce sa iau acasa tot porcul ?

Daca as fi rautacios as zice si eu ca gasesc lapte la alimentara, de ce sa-mi cumpar vaca, dar, nu-s rautacios si nu zic ! ;)

Postat

Daca as fi rautacios as zice si eu ca gasesc lapte la alimentara, de ce sa-mi cumpar vaca, dar, nu-s rautacios si nu zic ! ;)

Viteii intotdeauna au nevoie de vaca,sunt atatia barbati copii la neveste,iar boii simt nevoia permanenta pentru a trage in jug pentru o vaca tatoasa,asa ca nu putem fi la egalitate.Cate un taur comunal Casanova,mai rar.

post-84499-0-77250800-1447405173_thumb.jpg

Postat

Viteii intotdeauna au nevoie de vaca,sunt atatia barbati copii la neveste,iar boii simt nevoia permanenta pentru a trage in jug pentru o vaca tatoasa,asa ca nu putem fi la egalitate.Cate un taur comunal Casanova,mai rar.

Fara nici un misto, putem continua in versuri vreo 3 zile, dar, pari un pic mai ancorata in realitate decat marea masa si nu eu nu fac circ decat cu cine isi cere si nici atunci intotdeauna, depinde de dispozitie !

• Like 1
Postat

Fara nici un misto, putem continua in versuri vreo 3 zile, dar, pari un pic mai ancorata in realitate decat marea masa si nu eu nu fac circ decat cu cine isi cere si nici atunci intotdeauna, depinde de dispozitie !

Dar poți sa glumesti ;)

PS: siana pare fata faina :)

• Like 1
  • Minus 3
Postat

Da numa de Black Friday , ca are tarife mari ! ;)

Pana la urma ajung sa imi dau intalnire cu altii pe topicul lui Joker. Ar fi culmea sa ma si marit cu vreunul. Jokerule,te cauta femeile,au facut coada,unde te-ai ascuns mai,in buda?

Postat

Pana la urma ajung sa imi dau intalnire cu altii pe topicul lui Joker. Ar fi culmea sa ma si marit cu vreunul. Jokerule,te cauta femeile,au facut coada,unde te-ai ascuns mai,in buda?

Eu is de departe si in Bucuresti, n-am curaj fara Diana, ca ea ii fata cumsecade !

Postat

Eu is de departe si in Bucuresti, n-am curaj fara Diana, ca ea ii fata cumsecade !

Cu un telefon poti fi mai aproape si nu ai nevoie nici de Diana...ofer si sex la telefon...iesi ieftin si e bine de tot.

Postat

Cu un telefon poti fi mai aproape si nu ai nevoie nici de Diana...ofer si sex la telefon...iesi ieftin si e bine de tot.

La mine asta-i ca si cu ozn-urile, nu cred pana nu pun mana !

Postat

:laugh2 Știu ca te gândești la mine, da' daca fata nu mă vrea..... :laugh2

• Like 1
  • Minus 3
Postat

Joker, îmi cer scuze pentru poluarea topicului :hug1

Me to nenea Joker ! Gata !

Postat

Am 32ani sunt ing. La o companie de chimie

Eu sunt laborant chimist. Imi place sa ma joc cu eprubeta,sa experimentez reactii chimice noi. Alchimista innascuta din mine a descoperit formula prin care dintr-o putica mica fac una mai maricica.

Am 34 de ani. Pe termen lung,prefer barbatii un pic mai mici ca varsta fata de mine.

• Like 1
  • Minus 1

Postat

Eu sunt laborant chimist. Imi place sa ma joc cu eprubeta,sa experimentez reactii chimice noi.

Sa fii atenta cu scateile ca ai văzut ce fac ;)

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.