Sari la conținut

caut nevasta

Postări Recomandate

• Oras:bucuresti
Postat

Siana

Carei nationalitati apartii ? Vrei sa te stabilesti in Romania ? Locuiesti cu chirie? Ai masina ? Ai venituri care iti permit sa intretii o familie ?

• Oras:Lost in the wind
Postat

Eu sunt laborant chimist. Imi place sa ma joc cu eprubeta,sa experimentez reactii chimice noi. Alchimista innascuta din mine a descoperit formula prin care dintr-o putica mica fac una mai maricica.

Am 34 de ani. Pe termen lung,prefer barbatii un pic mai mici ca varsta fata de mine.

D-aia incercai sa ma agati ?    :thinking

Postat

Daca ma marit,pe Pisicuts il fac nas la nunta si la restul le trimit invitatii online la nunta.

Postat

D-aia incercai sa ma agati ?    :thinking

Si tu vrei o casatorie de proba? Cati ani ai? Ce masina ai? Ai casa? Iti place sa-ti dau bataita la fund ? Esti gospodin? Ai limba destul de lunga?

Cine mai vrea casatorie de proba cu mine,sa se inscrie pe lista care am deschis-o ! Atentie ! Aveti rabdare,sa va iau pe rand,pentru ca datele nuntilor sa nu coincida !

Postat

Daca ma marit,pe Pisicuts il fac nas la nunta si la restul le trimit invitatii online la nunta.

Sa vezi acum puzderie de conturi sterse, ca altceva sa sperie romanii mai tare ca invitatiile la nunta, nu exista !
Postat

Si tu vrei o casatorie de proba? Cati ani ai? Ce masina ai? Ai casa?

Nuuu, eu nu-s bun de sot, intreaba fosta nevasta daca nu ma crezi !   :laugh2

• Like 1
Postat

Uite,asta da,reconversie profesionala ! Din laborant chimist devin mireasa de ocazie sau de proba.

• Like 1
  • Minus 1
Postat

Sa vezi acum puzderie de conturi sterse, ca altceva sa sperie romanii mai tare ca invitatiile la nunta, nu exista !

Ha ha ha ha ! Eu zic ca romanilor le plac petrecerile. Si lasa fiecare cat poate ca dar de nunta. Si poate,impreuna cu domnisoarele de onoare le fac o surpriza frumoasa nuntasilor,cate o muita  pe sub mese. Cu nasul va trebui sa fim mai generoase.

Postat

:laugh2 Știu ca te gândești la mine, da' daca fata nu mă vrea..... :laugh2

Ba te vreau,cum sa nu,el poate veni ca simplu spectator.

• Like 1
  • Minus 1
Postat

Nuuu, eu nu-s bun de sot, intreaba fosta nevasta daca nu ma crezi !   :laugh2

Hai,mai,ce te-ai rusinat asa ? Asa parere proasta ai despre tine? Ti-a indus-o cumva fosta nevasta? Te-a facut sa te simti in inferioritate fata de ea? Asta este o tactica a nevestelor,ca sa tina barbatul sub papuc si sa nu le fuga de acasa.

Postat

Hai,mai,ce te-ai rusinat asa ? Asa parere proasta ai despre tine? Ti-a indus-o cumva fosta nevasta? Te-a facut sa te simti in inferioritate fata de ea? Asta este o tactica a nevestelor,ca sa tina barbatul sub papuc si sa nu le fuga de acasa.

Stai linistita, ca nu-s asa rusinos cum par, is la curent si cu tacticile, dar, dupa ce ti-ai recapatat libertatea ii dai drumul mai greu ! In plus, mi-e bine ! :)

Ala-i alt topic, pentru rolul de spectator, am tembelizor !
Postat

Eu 32 timisoara

Bravo bo$$!!!!

Un loc mai bun nu gaseai.

Sigur gasesti ceva foarte proaspat, una care e virgina si la buzele de sus.

Postat

Bravo bo$$!!!!

Un loc mai bun nu gaseai.

Sigur gasesti ceva foarte proaspat, una care e virgina si la buzele de sus.

Una virgina poate sub varsta de 14 ani sa mai gasesti azi,asa ca nu o poate decat infia.

Postat

Una virgina poate sub varsta de 14 ani sa mai gasesti azi,asa ca nu o poate decat infia.

Nu zi niciodata, niciodata ca se reface virginitatea chirurgical, ca n-a zis nimeni virgina prima data !   :laugh2

• Like 1
  • Oras:sud
  • Oras:sud
Postat

conform dictonului:femeie,fute-ti bărbatu bine,că daca nu ti-l fute alta

• Like 1
Postat

conform dictonului:femeie,fute-ti bărbatu bine,că daca nu ti-l fute alta

Este valabil si viceversa/

• Like 1
  • Minus 1
Postat

Nu zi niciodata, niciodata ca se reface virginitatea chirurgical, ca n-a zis nimeni virgina prima data !   :laugh2

Ok. Cine ma vrea virgina,imi plateste operatia de himen. Pentru gurita folosesc zilnic apa de gura si periuta de limba,periuta interdentara,periuta electrica.

Postat

Se intelege cu fata si parintii ei. O ia, o creste, ii face ghiozdanelul si o duce la scoala pana la 18 ani cand are unda verde.

Si apoi vede ca `a belit-o` altul prin liceu.

Il vedem la stirile de la ora 17.00.

• Like 1
Postat

Cand nevasta nu te pune destul la treaba si iti lasa un ragaz,exista riscul sa iti faci de lucru prin vecini...

post-84499-0-97683500-1447438733_thumb.jpg

Postat

Cand nevasta nu te pune destul la treaba si iti lasa un ragaz,exista riscul sa iti faci de lucru prin vecini...

:laugh2

Foarte bun bancul !

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Spectator?! E baiat fin si face treaba buna ;) :laugh2

• Like 1
  • Minus 3

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...