siana Reputație: -1368 Postat Noiembrie 13, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Noiembrie 13, 2015 Siana Carei nationalitati apartii ? Vrei sa te stabilesti in Romania ? Locuiesti cu chirie? Ai masina ? Ai venituri care iti permit sa intretii o familie ?
killbill13 Reputație: 8009 Postat Noiembrie 13, 2015 Oras:Lost in the wind Oras:Lost in the wind Postat Noiembrie 13, 2015 Eu sunt laborant chimist. Imi place sa ma joc cu eprubeta,sa experimentez reactii chimice noi. Alchimista innascuta din mine a descoperit formula prin care dintr-o putica mica fac una mai maricica. Am 34 de ani. Pe termen lung,prefer barbatii un pic mai mici ca varsta fata de mine.D-aia incercai sa ma agati ?
siana Reputație: -1368 Postat Noiembrie 13, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Noiembrie 13, 2015 Daca ma marit,pe Pisicuts il fac nas la nunta si la restul le trimit invitatii online la nunta.
siana Reputație: -1368 Postat Noiembrie 13, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Noiembrie 13, 2015 D-aia incercai sa ma agati ? Si tu vrei o casatorie de proba? Cati ani ai? Ce masina ai? Ai casa? Iti place sa-ti dau bataita la fund ? Esti gospodin? Ai limba destul de lunga? Cine mai vrea casatorie de proba cu mine,sa se inscrie pe lista care am deschis-o ! Atentie ! Aveti rabdare,sa va iau pe rand,pentru ca datele nuntilor sa nu coincida !
killbill13 Reputație: 8009 Postat Noiembrie 13, 2015 Oras:Lost in the wind Oras:Lost in the wind Postat Noiembrie 13, 2015 Daca ma marit,pe Pisicuts il fac nas la nunta si la restul le trimit invitatii online la nunta.Sa vezi acum puzderie de conturi sterse, ca altceva sa sperie romanii mai tare ca invitatiile la nunta, nu exista !
killbill13 Reputație: 8009 Postat Noiembrie 13, 2015 Oras:Lost in the wind Oras:Lost in the wind Postat Noiembrie 13, 2015 Si tu vrei o casatorie de proba? Cati ani ai? Ce masina ai? Ai casa?Nuuu, eu nu-s bun de sot, intreaba fosta nevasta daca nu ma crezi ! 1
siana Reputație: -1368 Postat Noiembrie 13, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Noiembrie 13, 2015 Uite,asta da,reconversie profesionala ! Din laborant chimist devin mireasa de ocazie sau de proba. 1 1
siana Reputație: -1368 Postat Noiembrie 13, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Noiembrie 13, 2015 Sa vezi acum puzderie de conturi sterse, ca altceva sa sperie romanii mai tare ca invitatiile la nunta, nu exista ! Ha ha ha ha ! Eu zic ca romanilor le plac petrecerile. Si lasa fiecare cat poate ca dar de nunta. Si poate,impreuna cu domnisoarele de onoare le fac o surpriza frumoasa nuntasilor,cate o muita pe sub mese. Cu nasul va trebui sa fim mai generoase.
siana Reputație: -1368 Postat Noiembrie 13, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Noiembrie 13, 2015 Știu ca te gândești la mine, da' daca fata nu mă vrea..... Ba te vreau,cum sa nu,el poate veni ca simplu spectator. 1 1
siana Reputație: -1368 Postat Noiembrie 13, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Noiembrie 13, 2015 Nuuu, eu nu-s bun de sot, intreaba fosta nevasta daca nu ma crezi ! Hai,mai,ce te-ai rusinat asa ? Asa parere proasta ai despre tine? Ti-a indus-o cumva fosta nevasta? Te-a facut sa te simti in inferioritate fata de ea? Asta este o tactica a nevestelor,ca sa tina barbatul sub papuc si sa nu le fuga de acasa.
killbill13 Reputație: 8009 Postat Noiembrie 13, 2015 Oras:Lost in the wind Oras:Lost in the wind Postat Noiembrie 13, 2015 Hai,mai,ce te-ai rusinat asa ? Asa parere proasta ai despre tine? Ti-a indus-o cumva fosta nevasta? Te-a facut sa te simti in inferioritate fata de ea? Asta este o tactica a nevestelor,ca sa tina barbatul sub papuc si sa nu le fuga de acasa.Stai linistita, ca nu-s asa rusinos cum par, is la curent si cu tacticile, dar, dupa ce ti-ai recapatat libertatea ii dai drumul mai greu ! In plus, mi-e bine ! Ba te vreau,cum sa nu,el poate veni ca simplu spectator.Ala-i alt topic, pentru rolul de spectator, am tembelizor !
silent_bay Reputație: 35 Postat Noiembrie 13, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Noiembrie 13, 2015 Eu 32 timisoaraBravo bo$$!!!! Un loc mai bun nu gaseai.Sigur gasesti ceva foarte proaspat, una care e virgina si la buzele de sus.
siana Reputație: -1368 Postat Noiembrie 13, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Noiembrie 13, 2015 Bravo bo$$!!!! Un loc mai bun nu gaseai.Sigur gasesti ceva foarte proaspat, una care e virgina si la buzele de sus. Una virgina poate sub varsta de 14 ani sa mai gasesti azi,asa ca nu o poate decat infia.
killbill13 Reputație: 8009 Postat Noiembrie 13, 2015 Oras:Lost in the wind Oras:Lost in the wind Postat Noiembrie 13, 2015 Una virgina poate sub varsta de 14 ani sa mai gasesti azi,asa ca nu o poate decat infia.Nu zi niciodata, niciodata ca se reface virginitatea chirurgical, ca n-a zis nimeni virgina prima data ! 1
klm112 Reputație: 5026 Postat Noiembrie 13, 2015 Oras:sud Oras:sud Postat Noiembrie 13, 2015 Hai,mai,ce te-ai rusinat asa ? Asa parere proasta ai despre tine? Ti-a indus-o cumva fosta nevasta? Te-a facut sa te simti in inferioritate fata de ea? Asta este o tactica a nevestelor,ca sa tina barbatul sub papuc si sa nu le fuga de acasa.conform dictonului:femeie,fute-ti bărbatu bine,că daca nu ti-l fute alta 1
siana Reputație: -1368 Postat Noiembrie 13, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Noiembrie 13, 2015 conform dictonului:femeie,fute-ti bărbatu bine,că daca nu ti-l fute alta Este valabil si viceversa/ 1 1
klm112 Reputație: 5026 Postat Noiembrie 13, 2015 Oras:sud Oras:sud Postat Noiembrie 13, 2015 Este valabil si viceversa/egalitatea in dreptu...și in stangu și intre ele
siana Reputație: -1368 Postat Noiembrie 13, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Noiembrie 13, 2015 Nu zi niciodata, niciodata ca se reface virginitatea chirurgical, ca n-a zis nimeni virgina prima data ! Ok. Cine ma vrea virgina,imi plateste operatia de himen. Pentru gurita folosesc zilnic apa de gura si periuta de limba,periuta interdentara,periuta electrica.
silent_bay Reputație: 35 Postat Noiembrie 13, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Noiembrie 13, 2015 Una virgina poate sub varsta de 14 ani sa mai gasesti azi,asa ca nu o poate decat infia. Se intelege cu fata si parintii ei. O ia, o creste, ii face ghiozdanelul si o duce la scoala pana la 18 ani cand are unda verde.Si apoi vede ca `a belit-o` altul prin liceu.Il vedem la stirile de la ora 17.00. 1
siana Reputație: -1368 Postat Noiembrie 13, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Noiembrie 13, 2015 Cand nevasta nu te pune destul la treaba si iti lasa un ragaz,exista riscul sa iti faci de lucru prin vecini...
silent_bay Reputație: 35 Postat Noiembrie 13, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Noiembrie 13, 2015 Cand nevasta nu te pune destul la treaba si iti lasa un ragaz,exista riscul sa iti faci de lucru prin vecini... Foarte bun bancul !
diana petra Reputație: -261 Postat Noiembrie 13, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 13, 2015 Ba te vreau,cum sa nu,el poate veni ca simplu spectator.Spectator?! E baiat fin si face treaba buna 1 3
killbill13 Reputație: 8009 Postat Noiembrie 13, 2015 Oras:Lost in the wind Oras:Lost in the wind Postat Noiembrie 13, 2015 Spectator?! E baiat fin si face treaba buna Esti tu draguta ! Pup !
joker32 Reputație: 10 Postat Noiembrie 13, 2015 Autor Postat Noiembrie 13, 2015 Sunt român din timisoara dar sunt in uk am acsa masina.. astea sunt k
joker32 Reputație: 10 Postat Noiembrie 13, 2015 Autor Postat Noiembrie 13, 2015 Cred ca numai nevasta imi lipseste
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum