symona Reputație: 548 Postat Septembrie 25, 2018 Oras:Bd.Nerva Traian Oras:Bd.Nerva Traian Partajează Postat Septembrie 25, 2018 Disponibila pana la ora 20!! :* :* :* Link spre comentariu
symona Reputație: 548 Postat Septembrie 26, 2018 Oras:Bd.Nerva Traian Oras:Bd.Nerva Traian Partajează Postat Septembrie 26, 2018 Buna baieti!!Astazi sunt disponibila pana la ora 20!! Link spre comentariu
symona Reputație: 548 Postat Octombrie 1, 2018 Oras:Bd.Nerva Traian Oras:Bd.Nerva Traian Partajează Postat Octombrie 1, 2018 Buna dragii mei!!Astazi sunt disponibila pana la ora 20!! Va pup si va doresc un inceput de saptamana excelent!! :* Link spre comentariu
symona Reputație: 548 Postat Octombrie 2, 2018 Oras:Bd.Nerva Traian Oras:Bd.Nerva Traian Partajează Postat Octombrie 2, 2018 :* :* :* :* :* Link spre comentariu
symona Reputație: 548 Postat Octombrie 4, 2018 Oras:Bd.Nerva Traian Oras:Bd.Nerva Traian Partajează Postat Octombrie 4, 2018 Disponibila pana la ora 20!! Pupici!! :* :* :* Link spre comentariu
symona Reputație: 548 Postat Octombrie 8, 2018 Oras:Bd.Nerva Traian Oras:Bd.Nerva Traian Partajează Postat Octombrie 8, 2018 Buna baieti!!Astazi sunt disponibila pana la ora 20!!Va pup si va doresc o saptamana usoara!! 1 Link spre comentariu
ronny999 Reputație: 63 Postat Octombrie 8, 2018 Oras:salajan Oras:salajan Partajează Postat Octombrie 8, 2018 Buna baieti!!Astazi sunt disponibila pana la ora 20!!Va pup si va doresc o saptamana usoara!!BunaVin cu un rose si ne facem de cap ;) Link spre comentariu
symona Reputație: 548 Postat Octombrie 9, 2018 Oras:Bd.Nerva Traian Oras:Bd.Nerva Traian Partajează Postat Octombrie 9, 2018 BunaVin cu un rose si ne facem de cap ;)Buna! Te astept! Link spre comentariu
symona Reputație: 548 Postat Octombrie 10, 2018 Oras:Bd.Nerva Traian Oras:Bd.Nerva Traian Partajează Postat Octombrie 10, 2018 Disponibila pana la ora 20!! :* :* :* :* :* Link spre comentariu
symona Reputație: 548 Postat Octombrie 11, 2018 Oras:Bd.Nerva Traian Oras:Bd.Nerva Traian Partajează Postat Octombrie 11, 2018 Buna dragilor!!Astazi sunt la birou pana la ora 20!! Link spre comentariu
symona Reputație: 548 Postat Octombrie 12, 2018 Oras:Bd.Nerva Traian Oras:Bd.Nerva Traian Partajează Postat Octombrie 12, 2018 Disponibila pana la ora 20!! Va pup!! :* :* :* Link spre comentariu
symona Reputație: 548 Postat Octombrie 16, 2018 Oras:Bd.Nerva Traian Oras:Bd.Nerva Traian Partajează Postat Octombrie 16, 2018 Buna dragii mei!!Astazi sunt disponibila pana la ora 20!! Va pup!!:* Link spre comentariu
symona Reputație: 548 Postat Octombrie 18, 2018 Oras:Bd.Nerva Traian Oras:Bd.Nerva Traian Partajează Postat Octombrie 18, 2018 Disponibila pana la ora 20!! Link spre comentariu
symona Reputație: 548 Postat Octombrie 19, 2018 Oras:Bd.Nerva Traian Oras:Bd.Nerva Traian Partajează Postat Octombrie 19, 2018 Disponibila pana la ora 20!! Va pup!! :* :* :* Link spre comentariu
symona Reputație: 548 Postat Octombrie 20, 2018 Oras:Bd.Nerva Traian Oras:Bd.Nerva Traian Partajează Postat Octombrie 20, 2018 Disponibila pana la ora 18!! Link spre comentariu
symona Reputație: 548 Postat Octombrie 23, 2018 Oras:Bd.Nerva Traian Oras:Bd.Nerva Traian Partajează Postat Octombrie 23, 2018 Buna dragilor!!Astazi sunt disponibila pana la ora 20!! Va pup si va doresc o zi buna!! :* :* :* :* :* Link spre comentariu
symona Reputație: 548 Postat Octombrie 24, 2018 Oras:Bd.Nerva Traian Oras:Bd.Nerva Traian Partajează Postat Octombrie 24, 2018 Disponibila pana la ora 20!! :*:*:* Link spre comentariu
septarul Reputație: 267 Postat Octombrie 24, 2018 Oras:Pantelimon Oras:Pantelimon Partajează Postat Octombrie 24, 2018 Disponibila pana la ora 20!! :*:* :*ai colega sau esti singura in locatie ? Link spre comentariu
symona Reputație: 548 Postat Octombrie 30, 2018 Oras:Bd.Nerva Traian Oras:Bd.Nerva Traian Partajează Postat Octombrie 30, 2018 ai colega sau esti singura in locatie ?Locuiesc singura!! Link spre comentariu
symona Reputație: 548 Postat Octombrie 30, 2018 Oras:Bd.Nerva Traian Oras:Bd.Nerva Traian Partajează Postat Octombrie 30, 2018 Buna baieti!!Astazi sunt la birou pana la ora 20!!Va pup!! :* :* :* Link spre comentariu
symona Reputație: 548 Postat Octombrie 31, 2018 Oras:Bd.Nerva Traian Oras:Bd.Nerva Traian Partajează Postat Octombrie 31, 2018 Disponibila pana la ora 20!! Link spre comentariu
symona Reputație: 548 Postat Noiembrie 2, 2018 Oras:Bd.Nerva Traian Oras:Bd.Nerva Traian Partajează Postat Noiembrie 2, 2018 Disponibila pana la ora 20!! Va pup!! :* Link spre comentariu
symona Reputație: 548 Postat Noiembrie 5, 2018 Oras:Bd.Nerva Traian Oras:Bd.Nerva Traian Partajează Postat Noiembrie 5, 2018 Buna dragii mei!!Astazi sunt la birou pana la ora 20!!Va pup si va doresc o zi buna! :* 2 Link spre comentariu
pidsadera Reputație: 41577 Postat Noiembrie 7, 2018 Oras:California Sacramento Oras:California Sacramento Partajează Postat Noiembrie 7, 2018 RECENZIE:Locatie: 8.5 (Nerva Traian)Aspect: 8 (doamna simpatica undeva la 1.65 cm , ochi caprui, sani maricei lasati, fund rotund)Oral: 8 (neprotejat, bun, lins, atentie la bijuterii, umed, cateva viteze, batai peste gurita, fara deep)Normal: 9 (protejat, se implica, accepta pozitii)Gfe: 8 (saruta doar pe corp, fara FK)Atitudine: 10 (placuta, amabila, politicoasa)Igiena: 10 (foarte curata, piele fina)Halat: 200 RON (pentru o ora)Naratiunea:Am luat legatura telefon cu domnisoara si am stabilit intalnirea in aceasta perioada, urmand sa confirm cu 30 minute inainte de intalnire.Locatia este usor de gasit, Nerva Traian, detaliile fiind furnizate ulterior. Apartamentul este ok, la etaj inferior, un minus este patul care scartie daca se incing spiritele.In locatie am fost intampinat de o doamna simpatica undeva la 1.70 cm, ochi caprui, sani maricei lasati, fund rotund. Simona m-a asteptat intr-o tinuta sexy cu dresuri negre, pe tocuri.Am facut un dus dupa ce am primit prosop, papuci si am vorbit putin, este foarte deschisa, placuta.Oralul a fost neprotejat, bun, lins, atentie la bijuterii, umed, cateva viteze, batai peste gurita, fara deep. Normalul a fost protejat, schimbat mai multe pozitii, finalizare in balonas. Notite1)Lasat banutii inainte de plecare fara ca ea sa fi mentionat ceva2)Nu am auzit telefonul sunand pe durata intalnirii3)Pozitia care o avantajeaza este doggy4)Simona este o femeie multi-orgasmica5)Nu accepta FK si nici nu saruta din spusele ei 32 Link spre comentariu
symona Reputație: 548 Postat Noiembrie 12, 2018 Oras:Bd.Nerva Traian Oras:Bd.Nerva Traian Partajează Postat Noiembrie 12, 2018 RECENZIE:Locatie: 8.5 (Nerva Traian)Aspect: 8 (doamna simpatica undeva la 1.65 cm , ochi caprui, sani maricei lasati, fund rotund)Oral: 8 (neprotejat, bun, lins, atentie la bijuterii, umed, cateva viteze, batai peste gurita, fara deep)Normal: 9 (protejat, se implica, accepta pozitii)Gfe: 8 (saruta doar pe corp, fara FK)Atitudine: 10 (placuta, amabila, politicoasa)Igiena: 10 (foarte curata, piele fina)Halat: 200 RON (pentru o ora)Naratiunea:Am luat legatura telefon cu domnisoara si am stabilit intalnirea in aceasta perioada, urmand sa confirm cu 30 minute inainte de intalnire.Locatia este usor de gasit, Nerva Traian, detaliile fiind furnizate ulterior. Apartamentul este ok, la etaj inferior, un minus este patul care scartie daca se incing spiritele.In locatie am fost intampinat de o doamna simpatica undeva la 1.70 cm, ochi caprui, sani maricei lasati, fund rotund. Simona m-a asteptat intr-o tinuta sexy cu dresuri negre, pe tocuri.Am facut un dus dupa ce am primit prosop, papuci si am vorbit putin, este foarte deschisa, placuta.Oralul a fost neprotejat, bun, lins, atentie la bijuterii, umed, cateva viteze, batai peste gurita, fara deep. Normalul a fost protejat, schimbat mai multe pozitii, finalizare in balonas. Notite1)Lasat banutii inainte de plecare fara ca ea sa fi mentionat ceva2)Nu am auzit telefonul sunand pe durata intalnirii3)Pozitia care o avantajeaza este doggy4)Simona este o femeie multi-orgasmica5)Nu accepta FK si nici nu saruta din spusele ei :* :* :* 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum