tarfu Reputație: 245 Postat Martie 23, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Martie 23, 2017 Up Link spre comentariu
tarfu Reputație: 245 Postat Martie 23, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Martie 23, 2017 Link spre comentariu
bubutz38 Reputație: 2520 Postat Martie 23, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Martie 23, 2017 Of Tarfule. Zici ca esti cel mai tare proxenet. Link spre comentariu
cinestie Reputație: -39 Postat Martie 23, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Martie 23, 2017 Of Tarfule. Zici ca esti cel mai tare proxenet. Lasa-l frate este placerea lui ce sa-i faci Link spre comentariu
tarfu Reputație: 245 Postat Martie 23, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Martie 23, 2017 Of Tarfule. Zici ca esti cel mai tare proxenet. mi-am ales gresit meseria. 1 1 Link spre comentariu
bubutz38 Reputație: 2520 Postat Martie 23, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Martie 23, 2017 Lasa-l frate este placerea lui ce sa-i faci Stii ca apropos de chestia asta cu postarile automate, as putea pune pariu ca au aparut programatorii si pe aici. Sunt doua fete, colege, care au anuturile publicate una dupa alta si intervale de fix o ora. Le-a facut unul vreun program din asta de automatizare. 2 Link spre comentariu
cinestie Reputație: -39 Postat Martie 23, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Martie 23, 2017 Stii ca apropos de chestia asta cu postarile automate, as putea pune pariu ca au aparut programatorii si pe aici. Sunt doua fete, colege, care au anuturile publicate una dupa alta si intervale de fix o ora. Le-a facut unul vreun program din asta de automatizare. Se poate 17 21 Link spre comentariu
bubutz38 Reputație: 2520 Postat Martie 23, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Martie 23, 2017 Se poate Mai mult ca sigur. Eu prost nu sunt. Ia vezi la anunturi cele ale Andrei 25 de ani Bloom Bank si ale Vanessei Zapacita. Sunt publicate una dupa alta la intervale regulate de aproape fix o ora, plus minus un minut cat poate fi intarziata executia datorita connexiunii. De exemplu: ultimele doua anunturi sunt la 17:51 (17:52) si 18:52 (18:53). Astea sunt facute clar de un program de automatizare, poate ceva folosit in testarea programelor web. Nici un om nu are precizia asta. Mai intarzie ca fumeaza o tigara, mai o cafea. @tarfu, esti depasit. Uite cum se lucreaza in stil mare. Link spre comentariu
laury Reputație: 24071 Postat Martie 23, 2017 Oras:Los Angeles Oras:Los Angeles Partajează Postat Martie 23, 2017 Bai nene, mai futeti sau ii stricati topicul Symonei?Am fost la ea, garso misto pe nerva, etaj inferior. Mandra imbracata sexy si pe tocuri, amabila, draguta. Cam coada la ea dar am gasit un loc.Notez si comentez ca sa scurtez...ca oricum nu va intereseaza. 😊Locatia 9Aspect Symona 9, o adevarata milf, cur bun, sani cu niste sfarcuri tocmai bune de lins, pizda misto cu creasta de cocosOral 9, sustinut, implicat, gemete, limbi pe ooNormal 9, se excita, ii place, da contre, final in balonIgiena 10Experienta personala 9Cadou 100 fin/200 oraFacut click cu ea, placut mandra, nu am cerut fk deci nu stiu daca face, fara anal.O sa ii mai fac o vizita cand sunt prin zona, o recomand familistilor si pasionatilor de milf.Lasati vorba si spor la buci! 14 Link spre comentariu
robert323 Reputație: -142 Postat Martie 24, 2017 Partajează Postat Martie 24, 2017 Bai nene, mai futeti sau ii stricati topicul Symonei?Am fost la ea, garso misto pe nerva, etaj inferior. Mandra imbracata sexy si pe tocuri, amabila, draguta. Cam coada la ea dar am gasit un loc.Notez si comentez ca sa scurtez...ca oricum nu va intereseaza. Locatia 9Aspect Symona 9, o adevarata milf, cur bun, sani cu niste sfarcuri tocmai bune de lins, pizda misto cu creasta de cocosOral 9, sustinut, implicat, gemete, limbi pe ooNormal 9, se excita, ii place, da contre, final in balonIgiena 10Experienta personala 9Cadou 100 fin/200 oraFacut click cu ea, placut mandra, nu am cerut fk deci nu stiu daca face, fara anal.O sa ii mai fac o vizita cand sunt prin zona, o recomand familistilor si pasionatilor de milf.Lasati vorba si spor la buci!Bravo frate! Am fost...super ok a fost si cu mine si cu siguranta o voi revedea 1 1 Link spre comentariu
laury Reputație: 24071 Postat Martie 24, 2017 Oras:Los Angeles Oras:Los Angeles Partajează Postat Martie 24, 2017 Bravo frate! Am fost...super ok a fost si cu mine si cu siguranta o voi revedeaDa frate, este o fata super ok! 3 Link spre comentariu
bubutz38 Reputație: 2520 Postat Martie 24, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Martie 24, 2017 Doar nu va indragostiti. Atentie ca nu e nici una blanda. 1 Link spre comentariu
sfantul_parinte_pipilica Reputație: 6819 Postat Martie 24, 2017 Oras:Falastoaca Oras:Falastoaca Partajează Postat Martie 24, 2017 Doar nu va indragostiti. Atentie ca nu e nici una blanda.Lăsaţi iubirea să înflorească 4 Link spre comentariu
robert323 Reputație: -142 Postat Martie 24, 2017 Partajează Postat Martie 24, 2017 Doar nu va indragostiti. Atentie ca nu e nici una blanda.Hai ma Bubutz...tot cu ochii pe noi? Doar pe noi ne vezi? 1 Link spre comentariu
robert323 Reputație: -142 Postat Martie 24, 2017 Partajează Postat Martie 24, 2017 Doar nu va indragostiti. Atentie ca nu e nici una blanda.Hai ma Bubutz...tot cu ochii pe noi? Doar pe noi ne vezi? 1 Link spre comentariu
cinestie Reputație: -39 Postat Martie 24, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Martie 24, 2017 Doar nu va indragostiti. Atentie ca nu e nici una blanda.Dragoste cu nabadai? 22 21 Link spre comentariu
robert323 Reputație: -142 Postat Martie 24, 2017 Partajează Postat Martie 24, 2017 Doar nu va indragostiti. Atentie ca nu e nici una blanda.Hai ma Bubutz...tot cu ochii pe noi? Doar pe noi ne vezi? 1 1 Link spre comentariu
robert323 Reputație: -142 Postat Martie 24, 2017 Partajează Postat Martie 24, 2017 Ne indragostim...macar sa nu fim toti in acelasi timp, sa ne certam intre noi. 1 Link spre comentariu
symona Reputație: 548 Postat Martie 24, 2017 Oras:Bd.Nerva Traian Oras:Bd.Nerva Traian Partajează Postat Martie 24, 2017 Bai nene, mai futeti sau ii stricati topicul Symonei?Am fost la ea, garso misto pe nerva, etaj inferior. Mandra imbracata sexy si pe tocuri, amabila, draguta. Cam coada la ea dar am gasit un loc.Notez si comentez ca sa scurtez...ca oricum nu va intereseaza. Locatia 9Aspect Symona 9, o adevarata milf, cur bun, sani cu niste sfarcuri tocmai bune de lins, pizda misto cu creasta de cocosOral 9, sustinut, implicat, gemete, limbi pe ooNormal 9, se excita, ii place, da contre, final in balonIgiena 10Experienta personala 9Cadou 100 fin/200 oraFacut click cu ea, placut mandra, nu am cerut fk deci nu stiu daca face, fara anal.O sa ii mai fac o vizita cand sunt prin zona, o recomand familistilor si pasionatilor de milf.Lasati vorba si spor la buci!Ms! Te pup si te astept cu drag!!! 1 Link spre comentariu
symona Reputație: 548 Postat Martie 24, 2017 Oras:Bd.Nerva Traian Oras:Bd.Nerva Traian Partajează Postat Martie 24, 2017 Bravo frate! Am fost...super ok a fost si cu mine si cu siguranta o voi revedea Link spre comentariu
bubutz38 Reputație: 2520 Postat Martie 24, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Martie 24, 2017 Lăsaţi iubirea să înflorească Mai bine. Dupa ce am vazut astazi, nu ma indoiesc de ce spui. Link spre comentariu
del rey Reputație: 3954 Postat Martie 24, 2017 Oras:Comuna cu Tramvai Oras:Comuna cu Tramvai Partajează Postat Martie 24, 2017 Mai bine. Dupa ce am vazut astazi, nu ma indoiesc de ce spui.Ce ai văzut ? 1 Link spre comentariu
bubutz38 Reputație: 2520 Postat Martie 24, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Martie 24, 2017 Ce ai văzut ? Pe cine crezi ca vad pe bani pe Bulevardul Decebai cautand pe telefon un loc sa inchirieze ceva sa doarma cateva ore ca nu are unde sta? Avea vreo 70 RON in buzunar, i-am mai dat eu ce avea. 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum