skopelos Reputație: -407 Postat Mai 15, 2017 Postat Mai 15, 2017 Faci asa ? http://www.xvideos.com/video13342587/amateur_sex_bomb_-_incredible_milf_facialE supermeseria in pozitia aceea. Incearc-o ! Se misca belea, fata ! 1 4
symona Reputație: 548 Postat Mai 16, 2017 Oras:Bd.Nerva Traian Oras:Bd.Nerva Traian Postat Mai 16, 2017 Disponibila pana la ora 20!! Va pup si va astept!!
symona Reputație: 548 Postat Mai 17, 2017 Oras:Bd.Nerva Traian Oras:Bd.Nerva Traian Postat Mai 17, 2017 Disponibila pana la ora 20! Va
symona Reputație: 548 Postat Mai 18, 2017 Oras:Bd.Nerva Traian Oras:Bd.Nerva Traian Postat Mai 18, 2017 Disponibila pana la ora 20!
symona Reputație: 548 Postat Mai 19, 2017 Oras:Bd.Nerva Traian Oras:Bd.Nerva Traian Postat Mai 19, 2017 Disponibila pana la ora 20!!! Va pup si va astept!
symona Reputație: 548 Postat Mai 20, 2017 Oras:Bd.Nerva Traian Oras:Bd.Nerva Traian Postat Mai 20, 2017 Disponibila pana la ora 19!
symona Reputație: 548 Postat Mai 22, 2017 Oras:Bd.Nerva Traian Oras:Bd.Nerva Traian Postat Mai 22, 2017 Disponibila pana la ora 20! Va pup si va astept! 1
udrzone Reputație: 29 Postat Mai 22, 2017 Postat Mai 22, 2017 Vizitat astazi pe symona , programare prin telefon, totul a decurs foarte bine. Am avut probleme in gasirea locatiei dar a fost foarte amabila si mi-a explicat prin telefon pana am ajuns la scara blocului . Intrat , făcut cunostinţă, am baut un pahar de suc, apoi am trecut la treaba .Eu putin pe graba, am inceput printr-un oral din partea ei , executat foarte bine, placut pentru mine , continuat cu ea deasupra si cam asta a fost. terminat rapid, sters, pupat, plecat.Pentru o finalizare eu am fost multumit, personal o sa revin si pentru o ora . Note:Oral- 9Normal - 9Gfe- nu stiu, nu caut asta . Igiena-10Locatia- 9 1
symona Reputație: 548 Postat Mai 23, 2017 Oras:Bd.Nerva Traian Oras:Bd.Nerva Traian Postat Mai 23, 2017 Vizitat astazi pe symona , programare prin telefon, totul a decurs foarte bine. Am avut probleme in gasirea locatiei dar a fost foarte amabila si mi-a explicat prin telefon pana am ajuns la scara blocului . Intrat , făcut cunostinţă, am baut un pahar de suc, apoi am trecut la treaba .Eu putin pe graba, am inceput printr-un oral din partea ei , executat foarte bine, placut pentru mine , continuat cu ea deasupra si cam asta a fost. terminat rapid, sters, pupat, plecat.Pentru o finalizare eu am fost multumit, personal o sa revin si pentru o ora . Note:[/size]Oral- 9[/size]Normal - 9[/size]Gfe- nu stiu, nu caut asta . [/size]Igiena-10[/size]Locatia- 9 [/size]Multumesc!! Te pup si te mai astept!
symona Reputație: 548 Postat Mai 24, 2017 Oras:Bd.Nerva Traian Oras:Bd.Nerva Traian Postat Mai 24, 2017 Disponibila pana la ora 20!!
symona Reputație: 548 Postat Mai 25, 2017 Oras:Bd.Nerva Traian Oras:Bd.Nerva Traian Postat Mai 25, 2017 Disponibila pana la ora 18!!
symona Reputație: 548 Postat Mai 26, 2017 Oras:Bd.Nerva Traian Oras:Bd.Nerva Traian Postat Mai 26, 2017 Disponibila pana la ora 20!!!
symona Reputație: 548 Postat Mai 27, 2017 Oras:Bd.Nerva Traian Oras:Bd.Nerva Traian Postat Mai 27, 2017 Disponibila pana la ora 19!!! Va pup si va astept!!!
symona Reputație: 548 Postat Mai 29, 2017 Oras:Bd.Nerva Traian Oras:Bd.Nerva Traian Postat Mai 29, 2017 Disponibila pana la ora 20!!
bubutz38 Reputație: 2520 Postat Mai 29, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 29, 2017 Disponibila pana la ora 20!! Acum venim in pas alergator.
symona Reputație: 548 Postat Mai 30, 2017 Oras:Bd.Nerva Traian Oras:Bd.Nerva Traian Postat Mai 30, 2017 Disponibila pana la ora 20!
bebe2014 Reputație: 3448 Postat Mai 30, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Mai 30, 2017 Pe ce număr de telefon poti fi contactată ? Am sunat pe cel din topic şi este închis
symona Reputație: 548 Postat Mai 30, 2017 Oras:Bd.Nerva Traian Oras:Bd.Nerva Traian Postat Mai 30, 2017 Pe ce număr de telefon poti fi contactată ? Am sunat pe cel din topic şi este închis 0761912955
symona Reputație: 548 Postat Mai 31, 2017 Oras:Bd.Nerva Traian Oras:Bd.Nerva Traian Postat Mai 31, 2017 Disponibila pana la ora 20!!!
symona Reputație: 548 Postat Iunie 1, 2017 Oras:Bd.Nerva Traian Oras:Bd.Nerva Traian Postat Iunie 1, 2017 Disponibila pana la ora 18!
symona Reputație: 548 Postat Iunie 2, 2017 Oras:Bd.Nerva Traian Oras:Bd.Nerva Traian Postat Iunie 2, 2017 Disponibila pana la ora 19!
symona Reputație: 548 Postat Iunie 5, 2017 Oras:Bd.Nerva Traian Oras:Bd.Nerva Traian Postat Iunie 5, 2017 Buna baieti!!!Astazi sunt disponibila pana la ora 20!!!
symona Reputație: 548 Postat Iunie 6, 2017 Oras:Bd.Nerva Traian Oras:Bd.Nerva Traian Postat Iunie 6, 2017 Disponibila pana la ora 20!!
Membru Premium castellano Reputație: 10455 Postat Iunie 6, 2017 Oras:... Oras:... Membru Premium Postat Iunie 6, 2017 In urma cu ceva timp am vizitat-o pe Symona, fosta Alyina, fosta colega de-a lui Betty de la drept. Programare la Symona fără probleme, respectată la minut, telefon 0761912955.Am regasit-o intr-o locatie discreta, linistita, curată, pe Nerva Traian, capatul spre Timpuri Noi, stă singurică intr-o garsonieră, așteptând s-o viziteze domni discreți și respectuoși. Symona – minionă, corp armonios, sâni mari nr.3, dar ușor lăsați (vedeți pozele in premieră cu sânii Symonei, cu acordul ei, bineînțeles), piele fină ingrijită, mani-pedi efectuate, drăguță la față, igiena ok, epilata total, estimez undeva la 33-35 ani (dacă am exagerat, probabil fața m-a indus in eroare), aproximez inaltime fără tocuri 160 cm cu vreo 50 kg. La față seamănă cu Mona de la Top.M-a așteptat cocoțată pe tocuri, imbrăcată (dezbracată) cu body și desuuri negre (bikinii roz sunt doar la poze – nu a fost tinuta de așteptare), un zâmbet formal până să se destindă atmosfera. Ca și atitudine, e o fată liniștită, ușor timidă, ascultătoare, la o țigară si apă (pentru mine) s-a mai acomodat cu persoana mea. GFE – 8.La capitolul sex e mai curajoasă: oral neprotejat umed (nota 8), nu reușește DT, dar suge cât e nevoie, ceva limbi pe coaie, iar supt capul pulii, sărutări pe gât/urechi, piept, am incercat FK dar a lăsat sa se ințeleagă că nu acceptă (păcat), revenim la oral, dar pentru că acceptă CIM doar contracost, am preferat să mă călărească si bine am făcut pentru că Symona știe să se unduiască bine in pula: ba pe vine, ba in brațele mele cu acces la sânii cu sfârcuri mari, ba opt-uri foarte excitante. Un normal protejat cam de 9, mult mai bun decât oralul, ce a condus evident la o finalizare in prezervativ, cu bruneta in brațe. Concluzii: o fată ok, liniștită, ce oferă servicii corecte la un preț ok. Eu voi reveni, voi faceți cum credeți că e mai bine pentru voi!Achitat 100 lei pentru vreo 30-35 min, fără grabă, fără stress, fără gălăgie.Raport calitate/preț - bun! 34
symona Reputație: 548 Postat Iunie 6, 2017 Oras:Bd.Nerva Traian Oras:Bd.Nerva Traian Postat Iunie 6, 2017 In urma cu ceva timp am vizitat-o pe Symona, fosta Alyina, fosta colega de-a lui Betty de la drept. Programare la Symona fără probleme, respectată la minut, telefon 0761912955.Am regasit-o intr-o locatie discreta, linistita, curată, pe Nerva Traian, capatul spre Timpuri Noi, stă singurică intr-o garsonieră, așteptând s-o viziteze domni discreți și respectuoși. Symona – minionă, corp armonios, sâni mari nr.3, dar ușor lăsați (vedeți pozele in premieră cu sânii Symonei, cu acordul ei, bineînțeles), piele fină ingrijită, mani-pedi efectuate, drăguță la față, igiena ok, epilata total, estimez undeva la 33-35 ani (dacă am exagerat, probabil fața m-a indus in eroare), aproximez inaltime fără tocuri 160 cm cu vreo 50 kg. La față seamănă cu Mona de la Top.M-a așteptat cocoțată pe tocuri, imbrăcată (dezbracată) cu body și desuuri negre (bikinii roz sunt doar la poze – nu a fost tinuta de așteptare), un zâmbet formal până să se destindă atmosfera. Ca și atitudine, e o fată liniștită, ușor timidă, ascultătoare, la o țigară si apă (pentru mine) s-a mai acomodat cu persoana mea. GFE – 8.La capitolul sex e mai curajoasă: oral neprotejat umed (nota 8), nu reușește DT, dar suge cât e nevoie, ceva limbi pe coaie, iar supt capul pulii, sărutări pe gât/urechi, piept, am incercat FK dar a lăsat sa se ințeleagă că nu acceptă (păcat), revenim la oral, dar pentru că acceptă CIM doar contracost, am preferat să mă călărească si bine am făcut pentru că Symona știe să se unduiască bine in pula: ba pe vine, ba in brațele mele cu acces la sânii cu sfârcuri mari, ba opt-uri foarte excitante. Un normal protejat cam de 9, mult mai bun decât oralul, ce a condus evident la o finalizare in prezervativ, cu bruneta in brațe. Concluzii: o fată ok, liniștită, ce oferă servicii corecte la un preț ok. Eu voi reveni, voi faceți cum credeți că e mai bine pentru voi!Achitat 100 lei pentru vreo 30-35 min, fără grabă, fără stress, fără gălăgie.Raport calitate/preț - bun! Multumesc pentru recenzie! Te pup si te astept cu drag!! 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum