Sari la conținut

Symona 0761912955

Postări Recomandate

• Oras:Bd.Nerva Traian
Postat

Disponibila pana la ora 20!!

Va pup si va astept!!

Postat

Disponibila pana la ora 20!!!

Va pup si va astept!

Postat

Disponibila pana la ora 20!

Va pup si va astept!

• Like 1
Postat

Vizitat astazi pe symona , programare prin telefon, totul a decurs foarte bine. 

Am avut probleme in gasirea locatiei dar a fost foarte amabila si mi-a explicat prin telefon pana am ajuns la scara blocului . :D

Intrat , făcut cunostinţă, am baut un pahar de suc, apoi am trecut la treaba .

Eu putin pe graba, am inceput printr-un oral din partea ei , executat foarte bine, placut pentru mine , continuat cu ea deasupra si cam asta a fost. terminat rapid, sters, pupat, plecat.

Pentru o finalizare eu am fost multumit, personal o sa revin si pentru o ora . :D

Note:
Oral- 9
Normal - 9
Gfe- nu stiu, nu caut asta . :D
Igiena-10
Locatia- 9 

• Like 1
Postat

Vizitat astazi pe symona , programare prin telefon, totul a decurs foarte bine. 

Am avut probleme in gasirea locatiei dar a fost foarte amabila si mi-a explicat prin telefon pana am ajuns la scara blocului . :D

Intrat , făcut cunostinţă, am baut un pahar de suc, apoi am trecut la treaba .

Eu putin pe graba, am inceput printr-un oral din partea ei , executat foarte bine, placut pentru mine , continuat cu ea deasupra si cam asta a fost. terminat rapid, sters, pupat, plecat.

Pentru o finalizare eu am fost multumit, personal o sa revin si pentru o ora . :D

Note:[/size]Oral- 9[/size]Normal - 9[/size]Gfe- nu stiu, nu caut asta . :D[/size]Igiena-10[/size]Locatia- 9 [/size]

Multumesc!! Te pup si te mai astept! :*
Postat

Disponibila pana la ora 19!!!

Va pup si va astept!!!

• Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat

Pe ce număr de telefon poti fi contactată ? Am sunat pe cel din topic şi este închis

Postat

Pe ce număr de telefon poti fi contactată ? Am sunat pe cel din topic şi este închis

0761912955

Postat

Buna baieti!!!

Astazi sunt disponibila pana la ora 20!!!

• Membru Premium
  • Oras:...
  • Oras:...
Postat

In urma cu ceva timp am vizitat-o pe Symona, fosta Alyina, fosta colega de-a lui Betty de la drept.

Programare la Symona fără probleme, respectată la minut, telefon 0761912955.

Am regasit-o intr-o locatie discreta, linistita, curată, pe Nerva Traian, capatul spre Timpuri Noi, stă singurică intr-o garsonieră, așteptând s-o viziteze domni discreți și respectuoși.

Symona – minionă, corp armonios, sâni mari nr.3, dar ușor lăsați (vedeți pozele in premieră cu sânii Symonei, cu acordul ei, bineînțeles), piele fină ingrijită, mani-pedi efectuate, drăguță la față, igiena ok, epilata total, estimez undeva la 33-35 ani (dacă am exagerat, probabil fața m-a indus in eroare), aproximez inaltime fără tocuri 160 cm cu vreo 50 kg. La față seamănă cu Mona de la Top.

M-a așteptat cocoțată pe tocuri, imbrăcată (dezbracată) cu body și desuuri negre (bikinii roz sunt doar la poze – nu a fost tinuta de așteptare), un zâmbet formal până să se destindă atmosfera.

Ca și atitudine, e o fată liniștită, ușor timidă, ascultătoare, la o țigară si apă (pentru mine) s-a mai acomodat cu persoana mea. GFE – 8.

La capitolul sex e mai curajoasă: oral neprotejat umed (nota 8), nu reușește DT, dar suge cât e nevoie, ceva limbi pe coaie, iar supt capul pulii, sărutări pe gât/urechi, piept, am incercat FK dar a lăsat sa se ințeleagă că nu acceptă (păcat), revenim la oral, dar pentru că acceptă CIM doar contracost, am preferat să mă călărească si bine am făcut pentru că Symona știe să se unduiască bine in pula: ba pe vine, ba in brațele mele cu acces la sânii cu sfârcuri mari, ba opt-uri foarte excitante. Un normal protejat cam de 9, mult mai bun decât oralul, ce a condus evident la o finalizare in prezervativ, cu bruneta in brațe.

Concluzii: o fată ok, liniștită, ce oferă servicii corecte la un preț ok.

Eu voi reveni, voi faceți cum credeți că e mai bine pentru voi!

Achitat 100 lei pentru vreo 30-35 min, fără grabă, fără stress, fără gălăgie.

Raport calitate/preț - bun! 

post-15533-0-52059700-1496755459_thumb.jpgpost-15533-0-71266600-1496755469_thumb.jpgpost-15533-0-74941800-1496755479_thumb.jpg

• Like 34

Postat

In urma cu ceva timp am vizitat-o pe Symona, fosta Alyina, fosta colega de-a lui Betty de la drept.

Programare la Symona fără probleme, respectată la minut, telefon 0761912955.

Am regasit-o intr-o locatie discreta, linistita, curată, pe Nerva Traian, capatul spre Timpuri Noi, stă singurică intr-o garsonieră, așteptând s-o viziteze domni discreți și respectuoși.

Symona – minionă, corp armonios, sâni mari nr.3, dar ușor lăsați (vedeți pozele in premieră cu sânii Symonei, cu acordul ei, bineînțeles), piele fină ingrijită, mani-pedi efectuate, drăguță la față, igiena ok, epilata total, estimez undeva la 33-35 ani (dacă am exagerat, probabil fața m-a indus in eroare), aproximez inaltime fără tocuri 160 cm cu vreo 50 kg. La față seamănă cu Mona de la Top.

M-a așteptat cocoțată pe tocuri, imbrăcată (dezbracată) cu body și desuuri negre (bikinii roz sunt doar la poze – nu a fost tinuta de așteptare), un zâmbet formal până să se destindă atmosfera.

Ca și atitudine, e o fată liniștită, ușor timidă, ascultătoare, la o țigară si apă (pentru mine) s-a mai acomodat cu persoana mea. GFE – 8.

La capitolul sex e mai curajoasă: oral neprotejat umed (nota 8), nu reușește DT, dar suge cât e nevoie, ceva limbi pe coaie, iar supt capul pulii, sărutări pe gât/urechi, piept, am incercat FK dar a lăsat sa se ințeleagă că nu acceptă (păcat), revenim la oral, dar pentru că acceptă CIM doar contracost, am preferat să mă călărească si bine am făcut pentru că Symona știe să se unduiască bine in pula: ba pe vine, ba in brațele mele cu acces la sânii cu sfârcuri mari, ba opt-uri foarte excitante. Un normal protejat cam de 9, mult mai bun decât oralul, ce a condus evident la o finalizare in prezervativ, cu bruneta in brațe.

Concluzii: o fată ok, liniștită, ce oferă servicii corecte la un preț ok.

Eu voi reveni, voi faceți cum credeți că e mai bine pentru voi!

Achitat 100 lei pentru vreo 30-35 min, fără grabă, fără stress, fără gălăgie.

Raport calitate/preț - bun! 

Multumesc pentru recenzie! Te pup si te astept cu drag!!

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...