funnydog Reputație: -8 Postat Mai 14, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 14, 2018 Taci ba, fututi regatronu matii de infect... 1 Link spre comentariu
symona Reputație: 548 Postat Mai 14, 2018 Oras:Bd.Nerva Traian Oras:Bd.Nerva Traian Partajează Postat Mai 14, 2018 Salutare, Am vizitat-o si pe Symona. Locatia undeva pe Nerva Traian, programat usor, pentru o ora. Mie mi-a placut gagica, recunosc ca fizic e pe gustul meu, genul MILF cu forme, sani maricei, fund bombat, poate ar merge ceva tonifiere, dar din punctul meu de vedere, are un fizic foarte bun. E draguta si la fata. O adevarata placere sa o tii in brate. Actiunea a debutat cu preludiu, oral np din partea fetei, 69, apoi s-a urcat pe mine, unde recunosc ca se misca extraordinar, am mai schimbat in doggy, apoi in lateral si in final am terminat in prezervativ. Mi-a facut si un masaj, ca nu mai mergea al 2-lea numar. E o tipa comunicativa, dar nu exagerat. Note: Locatie: 9 ( central, dar nu e un apt de lux)Aspect Symona: 9 ( Nu stiu daca toti ar vedea-o de 9, eu recunosc ca fizic ma simteam f atras de ea, are formele la locul ei, e draguta si la fata, pt mine conteaza si ca e mai in varsta, decat mine cel putin, ca milfeta e f buna. Nu e tonifiata in schimb.) Oral: 8 ( are incercari de deep, dar nu ii iese mereu, pt finalizare orala, se percepe un tariful extra de 50 ron, eu nu am optat pt asta)Normal: 10 ( foarte stramta, calda, se misca foarte bine deasupra, mi-a placut mult)GFE: 8 ( Tipa e comunicativa, draguta, imbratiseaza, dar nu saruta asa ca din acest motiv nu o sa dau mai mult)Igiena 10: Pasarica tare gustoasa Tarif :100 ron fin/ 200 ron/h O experienta reustia si personal, ma atrage prea rau fizic ca sa nu revin. :* :* :* :* Link spre comentariu
symona Reputație: 548 Postat Mai 14, 2018 Oras:Bd.Nerva Traian Oras:Bd.Nerva Traian Partajează Postat Mai 14, 2018 Buna baieti!!Astazi sunt la birou pana la ora 20!! Va doresc un inceput de saptamana excelent!! :* Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 14, 2018 Partajează Postat Mai 14, 2018 Ba infectie de mos senil ....MARS![/quote Ce cauti pe aici ?Ai intrat in vrie si nu mai stii pe ce lume esti....Avertismentul meu pentru tine este inca valabil.Baga la cap.Si asa nu ai clienti. 1 Link spre comentariu
funnydog Reputație: -8 Postat Mai 15, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 15, 2018 Fututi mortii matii de zoofil, ramai cu infecta ta din germania... lasa fata in pace, diaree de broasca ce esti. Link spre comentariu
symona Reputație: 548 Postat Mai 15, 2018 Oras:Bd.Nerva Traian Oras:Bd.Nerva Traian Partajează Postat Mai 15, 2018 Disponibila pana la ora 20!! :* :* :* Link spre comentariu
symona Reputație: 548 Postat Mai 17, 2018 Oras:Bd.Nerva Traian Oras:Bd.Nerva Traian Partajează Postat Mai 17, 2018 Buna baieti!!Astazi sunt disponibila pana la ora 20!! :* :* :* Link spre comentariu
symona Reputație: 548 Postat Mai 21, 2018 Oras:Bd.Nerva Traian Oras:Bd.Nerva Traian Partajează Postat Mai 21, 2018 Buna dragilor!!Astazi sunt disponibila pana la ora 20!! Pupici!! :* Link spre comentariu
symona Reputație: 548 Postat Mai 22, 2018 Oras:Bd.Nerva Traian Oras:Bd.Nerva Traian Partajează Postat Mai 22, 2018 Disponibila pana la ora 20!! Va pup!! :* :* :* Link spre comentariu
symona Reputație: 548 Postat Mai 23, 2018 Oras:Bd.Nerva Traian Oras:Bd.Nerva Traian Partajează Postat Mai 23, 2018 Disponibila pana la ora 20!! :* :* :* Link spre comentariu
symona Reputație: 548 Postat Mai 24, 2018 Oras:Bd.Nerva Traian Oras:Bd.Nerva Traian Partajează Postat Mai 24, 2018 Buna baieti!!Astazi sunt la birou pana la ora 20!! Va pup!! :* :* :* Link spre comentariu
mutter Reputație: -16 Postat Mai 24, 2018 Partajează Postat Mai 24, 2018 Ceapă cu pâine putem servi la tine? Link spre comentariu
symona Reputație: 548 Postat Mai 25, 2018 Oras:Bd.Nerva Traian Oras:Bd.Nerva Traian Partajează Postat Mai 25, 2018 Disponibila pana la ora 20!! :* :* :* Link spre comentariu
symona Reputație: 548 Postat Mai 29, 2018 Oras:Bd.Nerva Traian Oras:Bd.Nerva Traian Partajează Postat Mai 29, 2018 Buna dragilor!!Astazi sunt la birou pana la ora 20!! Va pup!! :* Link spre comentariu
scorilo13 Reputație: 316 Postat Mai 29, 2018 Oras:București Oras:București Partajează Postat Mai 29, 2018 Ca sa nu mai fiu criticat ca nu las recenzii, scriu prima sau a doua oară pe topic la Simona.Cred ca am de 5-6 ori la Simona și niciodată nu M-a dezamăgit.Având program numai de zi iar timpul meu ziua fiind foarte limitat, nu am stat niciodată mai mult de o finalizare.Locația o știe toată lumea, foarte Ok, centrală, locuri de parcare la discreție.După părerea mea fata arată Ok pentru vârsta ei(aproximez 30), curată, tot timpul a făcut dus înainte sa intre.ON cu atenție mare la zone adiacente, OP, nu comentează la poziții, se mișca bine...un singur defect: geme fals.Cadoul e bine știut de toată lumea 100/200. Spor baieti! 3 Link spre comentariu
symona Reputație: 548 Postat Mai 31, 2018 Oras:Bd.Nerva Traian Oras:Bd.Nerva Traian Partajează Postat Mai 31, 2018 Ca sa nu mai fiu criticat ca nu las recenzii, scriu prima sau a doua oară pe topic la Simona.Cred ca am de 5-6 ori la Simona și niciodată nu M-a dezamăgit.Având program numai de zi iar timpul meu ziua fiind foarte limitat, nu am stat niciodată mai mult de o finalizare.Locația o știe toată lumea, foarte Ok, centrală, locuri de parcare la discreție.După părerea mea fata arată Ok pentru vârsta ei(aproximez 30), curată, tot timpul a făcut dus înainte sa intre.ON cu atenție mare la zone adiacente, OP, nu comentează la poziții, se mișca bine...un singur defect: geme fals.Cadoul e bine știut de toată lumea 100/200.Spor baieti!Te pup !! :* Link spre comentariu
symona Reputație: 548 Postat Iunie 4, 2018 Oras:Bd.Nerva Traian Oras:Bd.Nerva Traian Partajează Postat Iunie 4, 2018 Buna dragilor!!Astazi sunt la birou pana la ora 20!! :* :* :* Link spre comentariu
symona Reputație: 548 Postat Iunie 5, 2018 Oras:Bd.Nerva Traian Oras:Bd.Nerva Traian Partajează Postat Iunie 5, 2018 Disponibila pana la ora 20!! Link spre comentariu
symona Reputație: 548 Postat Iunie 6, 2018 Oras:Bd.Nerva Traian Oras:Bd.Nerva Traian Partajează Postat Iunie 6, 2018 Buna baieti!!Astazi sunt disponibila pana la ora 19!! :* :* :* Link spre comentariu
symona Reputație: 548 Postat Iunie 8, 2018 Oras:Bd.Nerva Traian Oras:Bd.Nerva Traian Partajează Postat Iunie 8, 2018 Buna dragii mei!!Astazi sunt la birou pana la ora 20!! :* :* :* Link spre comentariu
panoramic Reputație: -1920 Postat Iunie 9, 2018 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Partajează Postat Iunie 9, 2018 Azi nu? Vrea regatron sa vina la tine :-) :-) Link spre comentariu
symona Reputație: 548 Postat Iunie 11, 2018 Oras:Bd.Nerva Traian Oras:Bd.Nerva Traian Partajează Postat Iunie 11, 2018 Buna baieti!!Astazi sunt disponibila pana la ora 20!!Pupici!! :* Link spre comentariu
symona Reputație: 548 Postat Iunie 13, 2018 Oras:Bd.Nerva Traian Oras:Bd.Nerva Traian Partajează Postat Iunie 13, 2018 Buna dragii mei!!Astazi sunt la birou pana la ora 20!! Pupicei!! :* :* :* Link spre comentariu
symona Reputație: 548 Postat Iunie 14, 2018 Oras:Bd.Nerva Traian Oras:Bd.Nerva Traian Partajează Postat Iunie 14, 2018 Disponibila pana la ora 20!! :* :* :* Link spre comentariu
symona Reputație: 548 Postat Iunie 18, 2018 Oras:Bd.Nerva Traian Oras:Bd.Nerva Traian Partajează Postat Iunie 18, 2018 Buna baieti!!Astazi sunt disponibila pana la ora 20!!Va pup si va doresc o saptamana usoara!! :* :* :* Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum