fanicaboierica Reputație: 9 Postat Ianuarie 6, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 6, 2016 Am fost la domnisoara sunand la numarul din anunt.Locatia este pe Decebal langa Rond Alba Iulia. Actiunea:Ma primeste in casa, aleg fata, ca paranteza ambele erau imbracate. Mai are o colega care merita incercaya la pretl asta, adica 50 lei tragerea.Mabpofteste in camera fara prea mult GFE, ma roaga sa ii dau banii dupa care se dezbraca. Incepe cu un oral destul de naspa dupa are imi spunr sa i-o bag. Poxitia misionatului este cam singura pe are o accepta. Te intreaba daca nu termini mai remede...concluzoa o trageti voi. Note de trecere dar nu mai mult:Gfe 5Oral 5 - simplu si fara artificiiNormal 5 - nu se uda si nu foloseste lubrifiabtAnal - nu faceIgiena 8 - am simtit ceva mirosuri (posibil de gel de dus dar nu cel mai placut) in ciuda faptului ca atunci cand am terminat a sarit la baie Ps: fata este super miniona si skiny. Parca futi ocipila de 14 ani. NU RECOMAND 1
alexa reala Reputație: 11 Postat Ianuarie 6, 2016 Telefon: xxx Oras:BUCURESTI Telefon: xxx Oras:BUCURESTI Autor Postat Ianuarie 6, 2016 Experta in domeniu, 18 ani, 1.60, 45 kg. -Intr-o lume in care doar banii conteaza si timpul este cel mai pretios lucru, te invit alaturi de mine sa petrecem clipe minunate, pasind intr-ununivers in care suntem doar noi doi, valorificand si traind intens fiecare secunda. Astfel, daca vrei sa pasesti pentru o clipa in lumea mea, astept sa ma contactezi.Discretia este cuvantul cheie aici. Ce poti face cu mine? Depinde de tine cum vrei sa imi inchiriezi timpul... Putem sa discutam despre UNIVERS, sau sa ne futem*. Tu ce vrei?! Timpul petrecut cu mine costa astfel: 120 RON /60 min50 RON 25/30 MIN Conversatia, conditiile si gazda placuta, incluse in pret. *Nu practic sexul anal, in rest totul e permis. Unde ma gasesti !? Locatie: DECEBALTELEFON, 0768.300.863
shendu506 Reputație: 129 Postat Ianuarie 6, 2016 Telefon: shendu506 Oras:bucuresti Telefon: shendu506 Oras:bucuresti Postat Ianuarie 6, 2016 Am fost la domnisoara sunand la numarul din anunt.Locatia este pe Decebal langa Rond Alba Iulia. Actiunea:Ma primeste in casa, aleg fata, ca paranteza ambele erau imbracate. Mai are o colega care merita incercaya la pretl asta, adica 50 lei tragerea.Mabpofteste in camera fara prea mult GFE, ma roaga sa ii dau banii dupa care se dezbraca. Incepe cu un oral destul de naspa dupa are imi spunr sa i-o bag. Poxitia misionatului este cam singura pe are o accepta. Te intreaba daca nu termini mai remede...concluzoa o trageti voi. Note de trecere dar nu mai mult:Gfe 5Oral 5 - simplu si fara artificiiNormal 5 - nu se uda si nu foloseste lubrifiabtAnal - nu faceIgiena 8 - am simtit ceva mirosuri (posibil de gel de dus dar nu cel mai placut) in ciuda faptului ca atunci cand am terminat a sarit la baie Ps: fata este super miniona si skiny. Parca futi ocipila de 14 ani. NU RECOMAND ejacularea unde a avut loc? accepta pe fata sau macar in gura sau ai terminat in prezervativ tot in misionar?
fanicaboierica Reputație: 9 Postat Ianuarie 7, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 7, 2016 Frate cim sigur nu. Cob nu ai pe ce.Eu finalizez in pizda sau cur. In cazul ei in pizda
sokrat Reputație: 40 Postat Ianuarie 7, 2016 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Ianuarie 7, 2016 Cand esti disponibila astazi?
alexa reala Reputație: 11 Postat Ianuarie 8, 2016 Telefon: xxx Oras:BUCURESTI Telefon: xxx Oras:BUCURESTI Autor Postat Ianuarie 8, 2016 Cand esti disponibila astazi?Sunt in fiecare zi dupe orele 18:00 20:00 pupic
mod_gl Reputație: 19 Postat Ianuarie 8, 2016 Oras:Galati, Bucuresti Oras:Galati, Bucuresti Postat Ianuarie 8, 2016 saruti, accepti cunilingus, anilingus ?
alexa reala Reputație: 11 Postat Ianuarie 9, 2016 Telefon: xxx Oras:BUCURESTI Telefon: xxx Oras:BUCURESTI Autor Postat Ianuarie 9, 2016 saruti, accepti cunilingus, anilingus ? Sarut pe gura nu anilingus doar pasiv disponibila prntru voi frumosilor va astept cu drag pentru clipe de ne uitat 0768300863
shendu506 Reputație: 129 Postat Octombrie 2, 2016 Telefon: shendu506 Oras:bucuresti Telefon: shendu506 Oras:bucuresti Postat Octombrie 2, 2016 Sarut pe gura nu anilingus doar pasiv disponibila prntru voi frumosilor va astept cu drag pentru clipe de ne uitat 0768300863mai activezi sau esti plecata pe alte meleaguri?
colorado sukaru Reputație: 1011 Postat Octombrie 2, 2016 Oras:Splaiul Unirii Oras:Splaiul Unirii Postat Octombrie 2, 2016 mai activezi sau esti plecata pe alte meleaguri?Utimul click 21 ianuarie 2016 Asteaptă puțin că o să îți raspundă
Postări Recomandate