penetrator2 Reputație: 595 Postat Octombrie 28, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Postat Octombrie 28, 2015 100 LDOUA fete noi in domeniu, masaj corporal de relaxare, iti oferim masaj terapeutic si de relaxare la hotel la noi sau la tine pt. mai multe detalii suna, zona Tineretului, 27 Oct 23:30 Ideea e in felul urmator. Poze false, servicii de tot rahatul.Sunt doua tipe - o foca si un paianjen (ai slaaba arata mai binisor, grasa te momeste cu deepthroat) AM ales grasa - big mistake.Brothers, nu credeam ca o sa traiesc sa mi se intample asta. Nu a facut dus ci pur si simplu s-a dezbracat de haine si m-a asteptat pe mine sa ies de la dus. Cand m-am apropiat de ea.... II PUTEAU PICIOARELE ( LE SCOSESE DIRECT DIN TENISI) Prospoul cu care m-am sters nu mirosea a curat si mi-a spus sa il pun pe ventilator sa se usuce... what? zic: pentru urmatorul? si aici s-a blocat, nu a zis nici da nici nu. Putin deepthroat la oral..... dar muuuuulte multe figuri si comentarii, ce mai? penala.Nu v-o recomand. La 100 L gasiti ceva mult mai bun (eu.... asa sunt, mai masochist uneori) Nu stiu de slabatura dar nici ei nu crecd ca - i prea place pula straina .... vedeti voi.... daca aveti chef.Sunt dezgustat.... nu mai calc acolo.Haidi pa! 8
budoar Reputație: 3 Postat Iunie 19, 2016 Postat Iunie 19, 2016 Bruneta dulce si sexi-curata si discreta,Ofer sex oral si normal pasional in diferite poziti la domiciliul tau sau la hotel 250 ora pOZE REALE 1
carolanjou Reputație: 597 Postat Septembrie 9, 2016 Telefon: [email protected] Oras:bucuresti Telefon: [email protected] Oras:bucuresti Postat Septembrie 9, 2016 cica masj corporal , parca ofera si altfel de masaj eventual la frecat de menta asu la picior de lemn . bai frate astea ar trebui interzise
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum