Sari la conținut

Ce conteaza cel mai mult la sexul oral ?

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti

sa ai parte de el cu minim de efort exact atunci cand ai nevoie

pe mine ma dispera cand a mea e plecata, amanta e si ea "prinsa" si tre sa ma mobilizez, sa ma fac baiat salon, sa sun, sa ma programez, sa etc..etc..etc..pentru 15 min de ON+eventual NP, intr-o dupa amiaza cand sunt mahmur si ma doare capu de mor si abia m-am trezit, si am pula batz....stii ce zic ;)

Link spre comentariu
  • Oras:Sfantu Gheorghe (CV)

sa ai parte de el cu minim de efort exact atunci cand ai nevoie

pe mine ma dispera cand a mea e plecata, amanta e si ea "prinsa" si tre sa ma mobilizez, sa ma fac baiat salon, sa sun, sa ma programez, sa etc..etc..etc..pentru 15 min de ON+eventual NP, intr-o dupa amiaza cand sunt mahmur si ma doare capu de mor si abia m-am trezit, si am pula batz....stii ce zic ;)

Si pt cele doua fmei din viata ta nu te mobilizezi, pt oralul ofrit de ele nu te faci baiat de salon?

• Like 1
Link spre comentariu

Sa ai pula sculata.

Nu e necesar :) se scoala oricum

Ho restul, stop cu partile pulii, initiatorul n-a zis felatie a zis sex oral, deci logic gandidnd el asteapta si raspunsul fetelor cu privire la limbi

Conteaza sa fi atent la reactia partenerului sa stii ca esti pe calea cea buna. Valabil atat la fete cat si la baieti.

Si mai sus s-a spus ce conteaza cel mai mult.. sa nu fii paralele cu el/ea, sa stii sa interpretezi reactiile, ca sa stii ce sa faci, cu totii stim ce pagube pot provoca miscarile facute gresit cand esti aproape  la orgasm (ele se opresc, ei schimba ceva aiurea ),

Link spre comentariu

Un prieten imi spunea: Femeia trebuie sa fie frumoasa, e important sa vezi un chip frumos care-ti suge pula. Asa este!!

Apoi, fata trebuie  sa stranga buzele cat trebuie pentru a fi presiune si neaparat sa stie sa alinte capul pulii.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...