Sari la conținut

Postări Recomandate

• Oras:București
Postat

Bună dimi băieți azi mă găsiți la birou intre orele 12:00 & 23:00 vă sărut dulce :* :*

post-185609-0-93525100-1468390197_thumb.jpg

• Like 5
  • Oras:Bucuresti
Postat

Buna Alexa ! Esti superba si te voi vizita din nou curand. Roberta mai lucreaza cu tine ?

• Like 1
Postat

Buna te astept cu drag ... Roberta ptr moment nu lucreaza ! 💋💋💋

Postat

Buna nu sa schimbat nimic in ceea ce priveste serviciile mele iar tarifele tot aceleasi raman pupici 💋💋💋

• Like 1
Postat

Buna seara,

Am vizitat o pe Alexa in seara asta. O mai vizitasem o data, acum cateva luni, dar uitasem sa fac recenzie atunci. Programare prompta, peste o ora dupa ce am sunat..un mare plus..pentru mine unul inseamna mult sa pot vizita o  femeie repede, nu intr-o saptamana, cum se mai practica, ca pot interveni mii de alte chestii pana atunci. In fine, voi fi succint:

Locatie: 9 usor de gasit, central , multe locuri de parcare in preajma. in interior curat, aer conditionat,  baie dotata cu tot ce trebuie, mi s a oferit prosop curat.

Aspect Alexa: 10 indiscutabil. blonda, peste 1 70 , peste 30 de ani..genul acesta de femei ar trebui sa avem la top.

Oral:8 neprotejat, umed, atentie acordata si vecinatatilor.. m-am excitat foarte repede vazand-o cu ea in gura, uitandu-se in ochii mei.. imaginea e unica..

Normal: aici o nota nu este chiar relevanta, deoarece a durat foarte putin (2 minute).. a fost bine, pozitie misionar, e stramta, geme foarte frumos.

Igiena: 10 mirosea bine, nimic de reprosat.

GFE: 10 mie mi a placut cum s a comportat si cum am interactionat.. ai ce vorbi cu ea, e peste medie la inteligenta.

Halatul: 200 RON o finalizare. eu voi mai reveni.

O seara buna !

• Like 4
Postat

Buna Duminica nu lucrez cu mare placere de Luni pana Sambata incepand cu ora 11:00 / 23:00 pupici !

Postat

Buna Alexa te tot sun dar nu reusesc sa te prind telefonic poti sa imi dai te rog un semn cand esti libera nr de tel se termina cu ***823 multam !

• Oras:Oradea
  • Oras:Oradea
Postat

Alexa : aspect fizic 7-8, pe la 1.65-1.70,vreo 50kg ; draguta si are costumatii interesante. Varsta estimata : 33 ani. Are un corp proportional si frumosi. Singurul lucru care nu mi-a placut este ca are foarte multe alunite si tot timpul dadeam cu mana peste ele.

Apartament : ok, cam de 8.

Atitudine : placuta,eleganta, pare o persoana cu bun simt.

Joaca : cu ceva preludiu reciproc,destul de priceputa la oral. La sexul normal au intervenit mici ... limitari..de pozitie, sau poate e ea mai stramta . FK mai rezervat, cam de 7. Finalizare cu CIM.

Cadou : 300

Concluzia : o tipa draguta cu servicii corecte,insa nu cred ca ar avea ceva de aratat in plus la o alta vizita fata de ceea ce am simtit deja. Experienta "la general" primeste nota 7-8.

• Like 8
Postat

Multumesc frumos ptr vizita si ptr recezia facuta te pup si iti doresc o zi frumoasa 😘😘😘

Postat

Buna dimineata azi ma gasiti la birou pana la ora 17:00 va sarut dulce si va doresc o Duminica frumoasa 😘😘😘

post-185609-0-12076400-1471755205_thumb.jpeg

• Like 7

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...