carolanski Reputație: 191 Postat Octombrie 28, 2015 Oras:constanta Oras:constanta Postat Octombrie 28, 2015 Salutare,Locuieste undeva pe langa biserica de la CiresicaBlonda ,creata,cam 1,78 m,sani mari(cam lasati),nici prea multa,nici putina carnita pe ea,mie mi-a deschis usa complet dezbracata,un pic cu aere de capitala,tariful 70nr-150 ora oral-normal,oralul protejat sau nu,daca vrei fin orala mai pui ceva,negociezi....:) ,vorbesc serios,îmi zice"cat mai dai tu?"daca vrei mai mult de atat trebuie sa mai pulsezi cateva sute,nu sunt un povestitor înnascut,nu este UAUUU dar nici Naspa,per total îi dau un 8-8,5,chiar pot spune ca aproape recomand, poate vizita nr 2 va fi UauuuEra sa uit.....,pozele nu îi apartin, nu au nici o treaba cu realitatea(poate ma ajuta cineva cu ele,doar pt a vedea anunturile),zicea ca mai sta in Ct 2-3 saptamani,mai are o colega pe care nu am vazut-o,spune ca ar fi facut show dar nu are cu cine,colega este cu dusa cu capul Spor 1
sugardaddy Reputație: -354 Postat Octombrie 29, 2015 Oras:. Oras:. Postat Octombrie 29, 2015 http://nimfomane.com/forum/topic/56520-bucuresteanca-0733861952/
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum