secret.squirrel Reputație: 289 Postat Octombrie 29, 2015 Postat Octombrie 29, 2015 "ALINA, noua in domeniu, foarte simpatica, prietenoasa si expansiva, ofer masaj de relaxare, doar la domiciliul meu. Pt. mai multe detalii despre mine si despre servicii, ma puteti contacta telefonic, reala, 28 Oct 17:58" In cuibul de la Altex Obor e lume noua Nu am sunat inca, nu am timp sa ma duc, din pacate.
mar89 Reputație: 0 Postat Octombrie 29, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 29, 2015 Pare cunoscuta:https://nimfomane.com/forum/topic/20182-lavinia-obor-0737192285/?hl=lavinia
secret.squirrel Reputație: 289 Postat Octombrie 30, 2015 Autor Postat Octombrie 30, 2015 Pare cunoscuta:https://nimfomane.com/forum/topic/20182-lavinia-obor-0737192285/?hl=laviniaNah, cu o singura exceptie pe care o stiu, noile aparitii din cuibul asta sunt si noi in domeniu.
putzifer77 Reputație: 5755 Postat Octombrie 30, 2015 Oras:bucharest Oras:bucharest Postat Octombrie 30, 2015 Pare cunoscuta:https://nimfomane.com/forum/topic/20182-lavinia-obor-0737192285/?hl=laviniaIntradevar,nu este Lavinia...Desi,mi-ar placea sa o revad...
putzifer77 Reputație: 5755 Postat Octombrie 30, 2015 Oras:bucharest Oras:bucharest Postat Octombrie 30, 2015 Am citit si eu anuntul domnisoarei si dupa cateva incercari mi-a raspus dar dupa ora 16.Cerut detalii...Oral normal,oral fara preze in functie de igiena si normal protejat,nu ca asi fi facut neprotejat,dar spun asa.Incerc sa o vizitez,daca imi place raman si revin cu recenzie.Daca nu imi place,nu raman si tot revin cu recenzie.Bafta!!!
putzifer77 Reputație: 5755 Postat Noiembrie 2, 2015 Oras:bucharest Oras:bucharest Postat Noiembrie 2, 2015 Asadar si prin urmare...Am marcat si la domnisoara Alina.O sa fiu scurt si la obiect deoarece nu am timpul necesar pentru lasarea unei recenzii cum imi place mie.Sunat si progamat astazi pentru ora 18.Voce ok,apartamentul bine cunoscut,Bucur-Obor etaj superior.Ajuns in fata usi imi deschide usa o faptura cam de 1-50,1-60,imbracata in niste poxeri si sutien.un mare minus pt asta.Ajuns in camera,ne tocmim asupra halatului si ma hotarasc sa raman.Mers la dus,improspatat si trecut la actiune.Am cerut masaj,pe care l-am si primit,continuat cu un oral protejat fara prea multe artificii.Il ia foarte putin in gura si alt minus pt prezervativ.Continuat cu 69.APP.Cred ca are cea mai mare pizda,labii,pe care le-am vazut si vizitat de pe AT.Continuat cu pozitia unde am si finalizat deoarece,are un fund bestial,pacat ca nu face anal.A2A finalizare nu am mai facut-o deoarece eram asteptat in alta parte.Note...oral...slabut 6 cu indulgenta. Normal...8,un organ genital destul de generos,geme frumos la cuni,se umezeste natural,si un mare plus pentru fund. Masaj...9...chiar se pricepe sau am simtit eu nevoia.Daca m-ar fi primit imbracata altfel,probabil i-as da note mai mariChiar este noua in domeniu,mi-a spus ca este a 4 a zi.De revenit...?nu stiu,poate in lipsa de alt ceva.Am platit 100 ron pt o ora dar am stat decat o finalizare.nr domnisoarei......0721921099...Bafta si presiune in instalatie. 4 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum