Sari la conținut

Cine stie despre EL???

yka

Postări Recomandate

• Oras:București
Postat

eu zic sa cam vorbesti frumos cu doamna Bombardieru ...

Uau, ce frumos, m-am udat toată!

Postat

E noapte la tine?

Dimineață, sunt cu 6 ore in urmă :)

• Oras:Bucuresti
Postat

Dimineață, sunt cu 6 ore in urmă :)

de fapt vroiam sa te intreb daca e intuneric,da plm,cum eu am baut pana la 6 dimineata...

• Like 2
  • Minus 4
Postat

zerrcore ce parere are de toate astea ?

asta astept si eu nerabdatoare, :eek

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Nu ți-a dat pemeu?

Ika nu are p.m! ;)

Vizitator
Postat

Nu ți-a dat pemeu?

pa fix  :laugh2

• Like 1
Postat

Nu ți-a dat pemeu?

pana nemereste,urla prin alte parti  :girly

Postat

Da, s-a deslusit. E foarte simplu. Oamenii care au ceva in cap aleg sa ocoleasca aceasta pseudodoamna si in acelasi timp, cei care ar avea ceva de spus aleg sa n-o faca, intrucat prefera sa-si vada de viata si sa nu aiba de-a face cu o isterica radicala, fara pic de discernamant, barfitoare si lipsita totalmete de bun simt. 

Mai exista o categorie, respectiv cei carora le-a pus pizda pe ochi pentru o scurta perioada de timp si care vor constata ulterior cele mentionate anterior, dar va fi prea tarziu si tot pentru a nu se complica, vor alege, de asemenea, sa isi vada de treaba. Si iata cum in acest mod, pseudodoamna zburda libera si abereaza pe unde poate si ea.

Mai idiotule,tu nu iti iei seama ???

Orice postezi pe forum te iei de curu meu???

daca ai insomnii,ia si papa seminte;daca ai frustrari ia topul la rand sunt o gramada de fete,banuiesc ca cineva isi va face pomana cu tine si ai rezolvat problema,dar nu te mai face de ras.

ai cumva fetite la produs,si nu ai loc de mine???

:girly

• Oras:Capitala
Postat

Mai idiotule,tu nu iti iei seama ???

Orice postezi pe forum te iei de curu meu???

daca ai insomnii,ia si papa seminte;daca ai frustrari ia topul la rand sunt o gramada de fete,banuiesc ca cineva isi va face pomana cu tine si ai rezolvat problema,dar nu te mai face de ras.

ai cumva fetite la produs,si nu ai loc de mine???

:girly

Vorbeste frumos, pseudodoamna!

Stai linistita, nu te mai vedea asa importanta incat sa ma iau doar de tine. Chiar nu esti! Daca ai activa neuronul ala care ti-a mai ramas, ai vedea printre postarile mele ca am avut astfel de reactii si cu altele asemenea tie, precum si recenzii la adevarate doamne si domnisoare. Dar ce sa-ti cerem? Tu te vezi miezul, cand de fapt esti fix zero.

N-am nevoie de pomana, nici cu tine n-a fost pomana, a fost pe bani, cum era si normal.

Iar in legatura cu facutul de ras, orice om care are ceva in cap si citeste 2 postari ale tale isi da seama cine se face de ras ;)

Postat

Vorbeste frumos, pseudodoamna!

Stai linistita, nu te mai vedea asa importanta incat sa ma iau doar de tine. Chiar nu esti! Daca ai activa neuronul ala care ti-a mai ramas, ai vedea printre postarile mele ca am avut astfel de reactii si cu altele asemenea tie, precum si recenzii la adevarate doamne si domnisoare. Dar ce sa-ti cerem? Tu te vezi miezul, cand de fapt esti fix zero.

N-am nevoie de pomana, nici cu tine n-a fost pomana, a fost pe bani, cum era si normal.

Iar in legatura cu facutul de ras, orice om care are ceva in cap si citeste 2 postari ale tale isi da seama cine se face de ras ;)

Din punctul meu de vedere,niciodata nu mi-am permis sa ma iau de tine inainte sa o faci tu !

Cat despre ceea ce postez eu,daca chiar ma fac de ras e pur problema mea,a ta care e???

Vorbesc exact pe aceeasi lungime cu o persoana infecta ca si tine.

Daca vrei respect,invata sa ii respecti si pe altii.

Ma bucur nespus,ca acel nume ales de tine chiar te reprezinta :girly  

Postat

Pai nici n-ai cum sa te iei de mine, normal ca nu-ti permiti. Iar despre vorbitul pe aceeasi lungime de unda, iti mai trebuie 2 vieti si multa scoala ca sa faci asta, deci nici aici n-ai nimerit-o. Nu imi trebuie respectul tau, intrucat respectul unei persoane cu caracterul tau sau de fapt ar trebui sa-i spunem lipsa de caracter, este nul de drept.

• Like 1
  • Minus 1
Postat

Pai nici n-ai cum sa te iei de mine, normal ca nu-ti permiti. Iar despre vorbitul pe aceeasi lungime de unda, iti mai trebuie 2 vieti si multa scoala ca sa faci asta, deci nici aici n-ai nimerit-o. Nu imi trebuie respectul tau, intrucat respectul unei persoane cu caracterul tau sau de fapt ar trebui sa-i spunem lipsa de caracter, este nul de drept.

Fa-ti o " manuella " mai bine,decat sa piezi timpul-descarca-te la timp pentru a sta " noi "doi de vorba.

Sa ai o finalizare de vis ! :girly

Postat

Pai nu e cazul, deoarece nu caut sub nicio forma sa stau de vorba cu tine din simplul motiv ca, in mod evident, nu avem ce vorbi.

Numai tu esti in stare sa faci off topic pe topicul deschis chiar de tine. Atat de isteata esti =))

Postat

Pai nu e cazul, deoarece nu caut sub nicio forma sa stau de vorba cu tine din simplul motiv ca, in mod evident, nu avem ce vorbi.

Numai tu esti in stare sa faci off topic pe topicul deschis chiar de tine. Atat de isteata esti =))

:rax2  :rax2  :rax2 in acest caz nu te bga in seama  :bye

Postat

Ti-ai dori sa te lase toata lumea in pace in prostia si nebunia ta, este? Nu se poate ;)

Postat

Ti-ai dori sa te lase toata lumea in pace in prostia si nebunia ta, este? Nu se poate ;)

mi-as dori in mod normal sa te bat cu biciul,in timp ce manerul ti-l indes in cur 

• Oras:in cramă
  • Oras:in cramă
Postat

Pe mine sincer ma bufneste rasul

Cu siguranta niciodata Yka nu va spune lucrurilor pe nume,nu este stilul ei

Cat despre Individul Zercorre,vai pula lui,un alt lingerica fara coaie

P.S evident ca acest topic este o razbunare din partea Yka-i,ramane doar sa aflam motivul

Vizitator
Postat

M-a rugat Pic-Poc astazi sa va transmit ca maine vine cu dezvaluiri complete.Cica a aflat adevarul absolut :laugh2

zici sa cumpar semintze ?

• Oras:poplaca
  • Oras:poplaca
Postat

asta astept si eu nerabdatoare, :eek

pt ca esti nerabdatoare ia de aci.

este adevarat ca ai deschis topicul ca o razbunare impotriva lui zercore pe motiv ca a spus anumite lucruri lui Michele?

:X  :yl2jump  :ylsuper

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...