Sari la conținut

Cine stie despre EL???

yka

Postări Recomandate

• Oras:sud
Postat

pai si daca Amada ma pomeneste tu ma vari asa automat in pula ta fara voia mea? baga-mi-as pula asta-i viol bre

violu ăsta e cu acceptarea băgării pulii?io așa inteleg

• Oras:Bucuresti
Postat

Nu am reusit sa`mi dau seama daca se face referire si la mine...

In caz ca da... Se stie replica mea care ar fi fost... "Taci in pula mea!"

Replica ta va fi intotdeauna cea a unui frustrat,asa ca,mai du-te-n pula mea,incheiat citatul.

Puța,stii de ce nu poti mai mult? Pt ca tu niciodata nu vei avea capacittea sa distingi realul de virtual.Vei trai intotdeauna in lumea ta imaginara inexistenta,vei pupa in pula pe unul si pe altul dupa cum bate vantul,si la final,cand vei avea varsta mea,vei descoperi ca esti un graunte de nisip intr-un ocean ,pe fundul existentei tale.Langa tine,se vor afla zdrentele care acum te sustin in acest minunat mediu virtual..Multe succesuri iti doresc,in aventura vietii tale.Nu uita sa ne scrii la fel,cand nu vei mai avea bani sa-ti platesti netul ca sa fii un ninjutzu virtual

P.S nu mi-am dorit niciodata sa ma intalnesc cu prosticunoscuti in mediul online,dar iti jur ca pt tine pun la bataie 4000 de euro daca te tine,doar ca sa te inva ce inseamna smecheria

Postat

babele din vaslui avea coaie mai mari ca vladiziniu

vladut leofi perdut la piticot

• Like 1
Postat

sa ti fut atunci, deja devin confuza care cu care se cearta, faceti si mie rezumat plus scor pe partide plzzz

vezi cum vorbesti,da?

Postat

poate imi explicati si mie fiecare dintre voi 2  de ce cand va harjoniti ma bagati pe mine la mijloc? v-am tarat cumva dupa mine pe unul din voi cand ma freca pe mine cineva? wthats wrong with u two? 

Roz, ar trebui sa caut acum 2 postari ale tale, sunt racita, slabita si pohuista.

Inca sper ca esti beata, oricum ma pune pe ganduri ca poate retii ceva ce uiti ca ar fi discret...

• Oras:worldwide
Postat

vezi cum vorbesti,da?

auzi mah la el acu protesteaza daca vreau sa il fut, iesi acas si dezbraca-te  :laugh2

Postat

Roz, ar trebui sa caut acum 2 postari ale tale, sunt racita, slabita si pohuista.

Inca sper ca esti beata, oricum ma pune pe ganduri ca poate retii ceva ce uiti ca ar fi discret...

Stai dracu fă in plm cumintică in cosmelia ta

Tu vb de bautura? 

Tu vb de discretie?

Mancami-ai pula si tu si toate zdrentele masculine/feminine care dati din casa

V-ati gasit loc de joaca aici,in realitate sunteti niste terminati.Stati in plm cuminti unde va e locul,nu o ardeti aiurea

Postat

auzi mah la el acu protesteaza daca vreau sa il fut, iesi acas si dezbraca-te  :laugh2

Fă,te-ai stricat la diblă? Pai stau in pula goala de o ora si tu o arzi aiurea pe nimfo

Postat

sunt f treaza si am fost super discreta, tu in schimb cred ca ai tras. eu doar am spus sa nu ma pomeniti cand tu cu Phoenix va razboiti intre voi. despre ce altceva vorbesti numai tu stii, eu nu stau sa tastez beata Amada si nici nu stau sa ma cert cu tine ca-s pe iesite in cateva minute. Cred ca si el este baut. Asteapta si tu pana maine si reciteste ca sa intelegi daca acum nu se p[oate :) nu-s suparata pe tine, dar intr-o confruntare viitoare si tu si Phoenix ar fi de apreciat sa nu ma bagati in discutiile voastre contradictorii, multumesc :)

• Like 1
Postat

gata nu va mai certati

Tu vb de bautura? 

Tu vb de discretie?

V-ati gasit loc de joaca aici,in realitate sunteti niste terminati.Stati in plm cuminti unde va e locul,nu o ardeti aiurea

Postat

Tu vb de bautura?

Tu vb de discretie?

ai întors armele?
Postat

sunt f treaza si am fost super discreta, tu in schimb cred ca ai tras. eu doar am spus sa nu ma pomeniti cand tu cu Phoenix va razboiti intre voi. despre ce altceva vorbesti numai tu stii, eu nu stau sa tastez beata Amada si nici nu stau sa ma cert cu tine ca-s pe iesite in cateva minute. Cred ca si el este baut. Asteapta si tu pana maine si reciteste ca sa intelegi daca acum nu se p[oate :) nu-s suparata pe tine, dar intr-o confruntare viitoare si tu si Phoenix ar fi de apreciat sa nu ma bagati in discutiile voastre contradictorii, multumesc :)

Te fut si p tine,cand sunt matol,anunt

Stai dreaq cuminte si baga-te la somn

Postat

Fă,te-ai stricat la diblă? Pai stau in pula goala de o ora si tu o arzi aiurea pe nimfo

nu eram in zona , hai fiti cuminti si dati mana in semn de pace :) pune boxeru pe tine ca racesti jos :*

Postat

Roz, tu faci Njde mii de postari, stau eu acum sa caut unde ai vorbit o prostie sa arat ca si acum vorbesti prostii? :slap2

Te pup!

:hug1

• Like 1
Postat

ai întors armele?

ti se pare ca suntem in perioada wwr2?

Baiete,n-am intors niciodata armele in viata mea.Cu prostii m-am purtat la fel indiferent de situatie

Postat

Roz, tu faci Njde mii de postari, stau eu acum sa caut unde ai vorbit o prostie sa arat ca si acum vorbesti prostii? :slap2

Te pup!

Mai bine te citezi singura in plm,la cate ai debitat...

Postat

Te pup!

pai tu crezi ca eu imi amintesc tot ce am zis, fiti cuminti . noapte faina  :hug1    nu am zis ca nu as fi spus asa, stii bine ca am avut discutioile mele cu el. Dar cand le aveti pe ale voastre, intre voi 2 lasati-ma pe mine in afara lor :*

Postat

ti se pare ca suntem in perioada wwr2?

Baiete,n-am intors niciodata armele in viata mea.Cu prostii m-am purtat la fel indiferent de situatie

păi ai terminat cu unii dar ai multă muniție inutilă cu care nu vrei să te întorci acasă

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...