Sari la conținut

Cine stie despre EL???

yka

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

Daca este zerrcore, Yka il cam " iubea " acum cateva zile :

PLM....

eiii,pai tocmai am iecsplificat,am pus aceea postare sa prind soarecele adica-se lauda ca il sun intr-una eu;si am vrut sa se dea de gol-asta a facut,ii tremurau outele ca nu cumva sa imi fi spus persoana respectiva. :blushing2

Vizitator
Reputație: 0
Postat

ce e ăla rezumat? mai rău ne bagi în ceaţă :(

Cred ca un fel de chestie in care te rezămi sau te răzemi, dupa caz.... :laugh2 :laugh2 :blushing2

• Like 1
  • Oras:Wasluy
  • Oras:Wasluy
Postat

mia venit o ideie imi bag telefonu pe privat si sun la o fata nonstop sa vaz daca ma dan gat paicea

Postat

Dallas, ce mai tura-vura... Asteptam sa apara J.R. !

acest jar,il astept si io cu deosebita placere-

Nu imi sta in caracter sa tai geci/sa sparg usi/sa plec noaptea dupa masculi/sa ii sun....

Intrebare :de ce mi-a pus atata cacatel mie in cap???asta nu inteleg :slap2  :slap2  :slap2

• Like 1
Vizitator
Postat

acest jar,il astept si io cu deosebita placere-

Nu imi sta in caracter sa tai geci/sa sparg usi/sa plec noaptea dupa masculi/sa ii sun....

Intrebare :de ce mi-a pus atata cacatel mie in cap???asta nu inteleg :slap2  :slap2  :slap2

Cu ce i-ai taiat geaca, cu lama sau cu briceagu' ? :laugh2 :laugh2 :blushing2

Postat

cu limba-si ce vb /si ce fac cu dansa-o devenit pericolosa nebuna :girly

• Like 1
  • Oras:fara
  • Oras:fara
Postat

Drujba...

cu mana/maneca  dreapta cu tot :laugh2

• Like 2
  • Oras:sud
  • Oras:sud
Postat

mia venit o ideie imi bag telefonu pe privat si sun la o fata nonstop sa vaz daca ma dan gat paicea

cu atenție la amigdale

• Like 1
  • Oras:Capitala
Postat

Uite cum reusesc sa mai intru si eu pe aici pe la joaca dupa ceva timp, ma duc, imi fac treaba pe la cate-o domnisoara si zic ia sa intru si pe la DG. Cand colo ce sa vezi? Pseudodoamna e in verva pe aici, bineinteles, spunand exact NIMIC! Bine, era de asteptat acest lucru, intrucat ea nu este in stare sa lege 2 cuvinte, dar chiar sa abereze in continuu nu ma asteptam. Ei bine, se poate.

Noroc ca am citit cateva postari articulate ale colegilor si ale altor domnisoare si astfel am inteles ce se intampla. Deci ce se intampla? Un nene i-a dat teapa, atat ei cat si altor fete. Wow! Eu credeam ca numai noi luam teapa :)

Intrebarea este de ce cacat ne-ar interesa pe noi chestia asta? Ca sa vezi situatie, exista o sectiune care se numeste Clienti tepari si hoti. Dar nu! Pseudodoamna trebuie sa se planga pe aici, cand foarte bine putea avertiza colegele de problema si punct. Ea trebuie sa fie miezul, trebuie sa fie in centru. Doamne! 

Vezi ca te faci de ras mai mult decat esti ;) Ne doare exact in pula ca ti-ai luat teapa de la oricine.

Postat

Uite cum reusesc sa mai intru si eu pe aici pe la joaca dupa ceva timp, ma duc, imi fac treaba pe la cate-o domnisoara si zic ia sa intru si pe la DG. Cand colo ce sa vezi? Pseudodoamna e in verva pe aici, bineinteles, spunand exact NIMIC! Bine, era de asteptat acest lucru, intrucat ea nu este in stare sa lege 2 cuvinte, dar chiar sa abereze in continuu nu ma asteptam. Ei bine, se poate.

Noroc ca am citit cateva postari articulate ale colegilor si ale altor domnisoare si astfel am inteles ce se intampla. Deci ce se intampla? Un nene i-a dat teapa, atat ei cat si altor fete. Wow! Eu credeam ca numai noi luam teapa :)

Intrebarea este de ce cacat ne-ar interesa pe noi chestia asta? Ca sa vezi situatie, exista o sectiune care se numeste Clienti tepari si hoti. Dar nu! Pseudodoamna trebuie sa se planga pe aici, cand foarte bine putea avertiza colegele de problema si punct. Ea trebuie sa fie miezul, trebuie sa fie in centru. Doamne! 

Vezi ca te faci de ras mai mult decat esti ;) Ne doare exact in pula ca ti-ai luat teapa de la oricine.

ceteste mai bine-handicap **spam editat** ce esti-tu de mult timp incerrci cu disperare sa ma lingi si tu pe unde apuci,insa niciodata nu dai cu limba cat imi trebuie mie pana la orgasm (intreaba'l pe Examinatorul)si de aceea raman neterminata;mars aripioara cu nume de mascul !!!

• Like 1
Postat

Ai avut conflict cu IKA in februarie 2015

N-ai ce cauta pe aici

Mars in PLM !

• Like 1
Postat

tiugoooo-mie nu mi-a dat teapa,da ai ceata in ochi cand dai de mine,

nu te lua de mine fara sa ma iau eu-ca eu fac treaba cu suflet.

Postat

hai RAMA datatoare de sperma fara efect(banuiesc ca nu ai mastenitori)raspunde  :rax2  :rax2  :rax2

Postat

ceteste mai bine-handicap **spam editat** ce esti-tu de mult timp incerrci cu disperare sa ma lingi si tu pe unde apuci,insa niciodata nu dai cu limba cat imi trebuie mie pana la orgasm (intreaba'l pe Examinatorul)si de aceea raman neterminata;mars aripioara cu nume de mascul !!!

Vorbeste frumos, draga. Stai putin, n-ai cum, deoarece nu stii. Te-am lins, draga si a fost ok, dar rezuma-te la sex, ca n-ai legatura cu nimic altceva in viata asta. 

tiugoooo-mie nu mi-a dat teapa,da ai ceata in ochi cand dai de mine,

nu te lua de mine fara sa ma iau eu-ca eu fac treaba cu suflet.

Bine ca n-ai tu ceata in cap :D Ma iau cand vreau eu, de cine vreau eu cand vad numai prostii, aberatii si nonsensuri.

Ai avut conflict cu IKA in februarie 2015

N-ai ce cauta pe aici

Mars in PLM !

Gata sefu', am inteles. Acum plec!

Postat

Vorbeste frumos, draga. Stai putin, n-ai cum, deoarece nu stii. Te-am lins, draga si a fost ok, dar rezuma-te la sex, ca n-ai legatura cu nimic altceva in viata asta. 

Bine ca n-ai tu ceata in cap :D Ma iau cand vreau eu, de cine vreau eu cand vad numai prostii, aberatii si nonsensuri.

Gata sefu, am inteles. Acum plec!

Ti-am transmis inca de atunci,ca nu esti in stare de mine.

o aberatie aci esti tu,si cei care citesc au vazut mereu cate limbi incerci sa imi dai-

iecsplicatie-nu ma satur doar din limba incearca sa dai si din cur,fara sa te plangi de carcei/febra musculara :laugh2  :laugh2  :laugh2 

Vizitator sarlatanu
Postat

Io nu pot decat sa rad :))))))

ADPLM.

Postat

Gata sefu, am inteles. Acum plec!

Topicul asta nu-ti este destinat tie !

Daca ai avut conflict cu fata, chiar nu ai ce cauta aici !

Aici este vorba de un tepar.

Inteleg ca la tine este o alta problema. Nu reusesti sa satisfaci femeile !

Deci este alt subiect .

• Like 2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.