Sari la conținut

Isabela 0736582406

Postări Recomandate

Postat

Nu cred ca mai e prin bv, nu am mai vazut anuntul. Oricum, de cate ori am sunat nu prea a raspuns si cand a raspuns prima data, a doua oara nu am mai reusit sa o prind la telefon. Eu zic ca neseriozitate sau nu stiu cum sa o numesc

Postat

O fi revenit la brasov....ca si asta e plecata prin turneu prin tara. Si ea raspunde greu spre deloc la telefon. De cativa ani de cand e anuntul tot 43 are 😂😂😂

• Oras:Brasov
  • Oras:Brasov
Postat

Vad ca a revenit pe brasov ,detalii a mai fost cineva ?

• Oras:Ghimbav
  • Oras:Ghimbav
Postat

Are vreo patruzeci și ceva e o tipa plinuță sânii mari fff curată drăgăstoasă oral adânc la normal face tot ce vrei anal ff mișto te așteaptă sexi îmbrăcată

Când am fost am linso ma lins și la coaie și mai jos i-am băgat un deget in fund Apoi pula e strâmtă rău dar ii place am pălmuit o peste cur am sărutat-o cu limba când o futeam in pizda ii băgăm degetul in cur și ea ma săruta

E mișto mie mi-a plăcut Acum ce sa zic depinde de gusturi

• Like 1
  • Oras:Undeva
  • Oras:Undeva
Postat

Are vreo patruzeci și ceva e o tipa plinuță sânii mari fff curată drăgăstoasă oral adânc la normal face tot ce vrei anal ff mișto te așteaptă sexi îmbrăcată

Când am fost am linso ma lins și la coaie și mai jos i-am băgat un deget in fund Apoi pula e strâmtă rău dar ii place am pălmuit o peste cur am sărutat-o cu limba când o futeam in pizda ii băgăm degetul in cur și ea ma săruta

E mișto mie mi-a plăcut Acum ce sa zic depinde de gusturi

Mmmm.......un MILF revenit!

• Like 1
  • Oras:-
  • Oras:-
Postat

S-a ingrasat peste limita. Acum are burta mai mare decat sanii, si a inceput sa se uite stramb cu un ochi.

• Like 1
Postat

S-a ingrasat peste limita. Acum are burta mai mare decat sanii, si a inceput sa se uite stramb cu un ochi.

doamne apara si regleaza-i farurile !!!

:)))

Vizitator damian69
Reputație: 0
Postat

Ce tarif are ? 200 ora era ultima data

Postat

Da ii la Sibiu si din ce m-i a spus nu o sa mai plece o perioada din sb . Eu merg la dansa doar pentru op si ap . Acolo ii forta

• Like 1

Postat

Am sunat eu, 250 ora, nu cred ca merita...acum gusturile nu se discuta. Sunt ecorte la 200 foarte bune, de ce as merge cu 250 la50+

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...