Sari la conținut

Zeita placerilor 0759131827 / 0757712230

rayvan889

Postări Recomandate

• Oras:arad
  • Oras:arad
Postat

Vizitat prima dată după revenirea în arad.de revenit cu siguranta cu orice ocazie.

Programat cu o ora inainte,locație super ok.te poți parca liniștit si zici ca esti la cumpărături.

Am optat pt o finalizare,atmosfera f relaxanta,Se face foarte plăcută. Acțiune fara cuvinte,peste ce avem pe aici....sper sa ramana aceleași servicii in continuare.

ON 8 nu sunt mare fan oral

Fk 10 pt mine conteaza asta f mult

Op 9 eu zic ca dată viitoare va fi

10ðŸ˜

Atitudine 10

Pret 300 (on+np)

Top/netop.....atâta timp cât va sta in arad,eu nu cred ca mai ajung in alta parte...

• Like 1
  • Oras:Secret
  • Oras:Secret
Postat

Buna băieti vas ruga pe cei care sunteti neseriosi si plictisiti de viata sa nu ma mai deranjati.Nu am timp de tampeniile voastre in fiecare zi o seara buna.

• Oras:TM
  • Oras:TM
Postat

Nihonjin wa shizen to shūi no sekai to no tsuyoi tsunagari o mochi, sono shunkan o tanoshinde imasu.

Taiyō wa hito no ma de nani no chigai mo arimasen. Netsu o kuwaeru hito o erabu koto wa arimasen. Jitsugen sa reru hito wa taiyō no yōna monodesu.

• Oras:Lat. 46.57 Long. 23.78
  • Oras:Lat. 46.57 Long. 23.78
Postat

Aerul nu poate fi folosit pentru o saună săptămânală, indiferent de ce înseamnă.

Este un moment minunat să știți despre arimasen. Cenușa părului alb al bolurilor arimasene. Jitsugen a avut multe probleme în viața lui.

A scris si el sa aiba post-uri. E in limba hawaiana.

• Like 1
Vizitator curvar111
Reputație: 0
Postat

Superba:)

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...