Sari la conținut

Zeita placerilor 0759131827 / 0757712230

rayvan889

Postări Recomandate

Vizitator curvar111
Reputație: 0
Postat

Buna seara tuturor

Astazi miam facut programare la zeita palcerilor si  nu pot decat sa o laud pretul  ofst pt o ora 300 d ron zona nul mentionez cn o fost la ea suna si afla atunci ca si servicii e de nota 10+ nu am efectiv ce sa zic la intalnorea respectiva eu am fost care o fost veriga slaba are un corp mega sexy si dupa mine e perfecta asa siliconaele  is superbi aicea chiar nu am ce sa  reprozsez si in general nam decat cuvinte de lauda pt ea.

Mergeti cu incredere pretul e ft corect avand in vedere serviciile atitudinea de nota 10+ e ft lipicoasa  si se msica perfect si arata absolut demential zeita palcerilor

Multumesc ca mai primit sper ca floarea o fost ok si sa ai o saeara frumoasa

Ps cainele cjharlie e ft haios si sar  juca tot timpul o seara frumoasa

• Like 2
Vizitator curvar111
Postat

Multumnesc ca mai primit stiu ca nah la aparenta las de dorit.Multumesc pt seara asta pup

Vizitator curvar111
Postat

Te pup printesa razboinica :)

Reputație: 14100
  • Oras:Secret
Postat

Buna tarifu ptr doua ore este de 550 cu doua finalizari si locatia este la ared kaufland.

Postat

😉 ma termin destul de greu. Raluca iti poate confirma treaba asta 😀 . De aia am intrebat cat e o sedinta de 2 ore.ðŸ‘

Reputație: 14100
Postat

Domule nu o sa intreb cine esti in spatele la acest user.In primul rand nici nu am nevoie sa imi spui cine esti pe forum cand o sa ma vizitezi ptr ca nu sunt curioasa cine este fiecare in spatele userului .

• Like 4

Postat

Ce prostie😂 ..si zici ca primesti doar barbati peste 30 cum faci le ceri buletinu la intrare?😂😂

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...