Sari la conținut

Sudenta 0733844086

Postări Recomandate

• Oras:Kabul
  • Oras:Kabul
Postat

O alta fata interesanta, poate confirma cineva daca e reala:STUDENTA, blonda dulce si apetisanta, stilata si cu bun gust, care stie sa satisfaca un barbat la maxim, nu te fac sa vii degeaba si sa pleci dezamagit, poze reale din locatie, 21 Feb 11:48 0733.844.086 post-3203-133409739119_thumb.jpgpost-3203-13340973912_thumb.jpgpost-3203-133409739121_thumb.jpgpost-3203-133409739123_thumb.jpgpost-3203-133409739124_thumb.jpgpost-3203-133409739125_thumb.jpgpost-3203-133409739126_thumb.jpg

Postat

sper sa nu fie offtopic dar o filez si eu de ceva timp fara insa a gasi informatii , asa ca astept baietii(sau fetele) sa ne scrie despre domnisoara in cauza !

Postat

Dragi confrati nimfomani, vazand ca nimeni nu se incumeta sa o viziteze pe domnisoara "studenta" am decis sa i fac o vizita si va povestesc experienta. (o experienta frumoasa speram eu). Bun...am sunat, am intrebat toate detaliile si am stabilit o programare care s-a respectat. Ajuns la fata locului am avut neplacerea de a constata ca nu este fata din poze. POZE FALSE..diferenta fiind de la cer la pamant. (in niciun caz oricum de 150 ron/h) O tarancuta putin mai copanoasa m-a intampinat, nici urata nici frumoasa...dar avea ceva forme si am decis sa raman. O decizie total neinspirata dupa cum se va vedea. Am fost condus intr-un living cam pustiu...doar cu o canapea, un pat micut si un televizor. Dupa ce am intrebat o inca odata daca e ok cu tot ce am stabilit la telefon, i-am dat banii si m-am dus sa mi fac un dus. La baie bineinteles igiena deficitara nu tu un gel de dus nimic, singurul lucru decent fiind ca am primit un prosop curat. Despre prestatie prefer sa nu vb pt ca este total irelevant. De ce? Dupa ce s-a consumant primul numar si m-am intors de la baie vad ca domnisoara era deja imbracata. Zic mai sa fie....imi pastrez calmul, ma asez langa langa ea nu i zic nimic...incerc fara succes sa leg un inceput de conversatie . Fata era total necomunicativa si putin impacientata. Intr-un final o intreb daca ne apucam de al doilea numar...si aici imi plaseaza "bomba"..."Pai nu se poate a doua finalizare...ai platit doar una." WTF..."Da, tu ai vb cu colega mea...dar eu am alt tarif sa stii..". Fata chiar avea tupeu, nu gluma!. Totusi era mai slaba de inger..si dupa un mic set de replici mai dure din partea mea, si a chemat colega mai infipta (0720.658.879). Colega alta tarancuta venita de la coada vacii...cu poze bineinteles FALSE, gura mare si de zece ori mai tupeista ca blonduta. A urmat un scandal monstru...lucrurile fiind la un pas sa degenereze. Intr-un final mi-am recuperat o parte din bani, si dus am fost.Recapitulare:Anunt AT STUDENTA!!!!!!!!!!!! blonda dulce si apetisanta, stilata si cu bun gust, care stie sa satisfaca un barbat la maxim, nu te fac sa vii degeaba si sa pleci dezamagit, poze reale din locatieNr de tel: 0733844086Pret: 150/h la telefon...la fata locului pretul se dubleaza...300 ron!?Locatie: Bvd Mircea Voda..primul bloc pe dreapta dinspre Timpuri Noi..e un magazin langa scara.Poze: FALSE (nu au nicio treaba cu realitatea)Igiena: precara atat la baie...cat si cea a domnisoarei in cauza.Servicii: -Atitudine: 0 Concluzie: 2 taranci de la coada vacii venite in Bucuresti sa faca un ban rapid si sa fraiereasca lumea. Vb frumos la telefon, iti promit marea cu sarea, respecta programarile...totul bine si frumos pana le dai banii...pe urma incearca sa te dea pe usa afara sau sa te mai jumuleasca de niste bani in plus. Aveti grija de buzunarul vostru si feriti-va de aceste TEPARE:-/Bafta

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Apare si aici,la de evitat cu ele.http://heraklion1.blogspot.com/2012/02/blog-post_8380.html

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.