trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Noiembrie 2, 2015 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Noiembrie 2, 2015 cre'ca si-n mine ......... prea tremura carnea pa mine La tine pleacă tremuriciul din coaie, ca şi la mine dealtfel....nu mai poooooooot )
laurelian Reputație: 2012 Postat Noiembrie 2, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Noiembrie 2, 2015 cre'ca si-n mine ......... prea tremura carnea pa mine Liniștește-te! Se tratează cu orice are mai mult de 40%...
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Noiembrie 2, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 2, 2015 Nu mai o intindeţi cu ea când o vedeţi beată...... Ma intreb de ce ai fost atat de exagerat prietenoasa si te-ai bagat in seama cu o "betiva"?Curios ca m-ai acuzat de alcoolism tocmai cand nu am mai baut periodic.Cauta tu ce meriti, ai sarit ca te-am pomenit in postare desi tu asta ai tot facut cu mine si altii... Pun si postarea schizo daca nu mai stii.
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 2, 2015 Postat Noiembrie 2, 2015 La tine pleacă tremuriciul din coaie, ca şi la mine dealtfel....nu mai poooooooot ) schimba amotizoarele
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 2, 2015 Postat Noiembrie 2, 2015 cre'ca si-n mine ......... prea tremura carnea pa mine o tuica fiarta si impachetari cu craci 1
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Noiembrie 2, 2015 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Noiembrie 2, 2015 schimba amotizoareleTu de unde ştii?Eşti pățit?
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 2, 2015 Postat Noiembrie 2, 2015 La tine pleacă tremuriciul din coaie, ca şi la mine dealtfel....nu mai poooooooot )azi iesclus , tebuie sa mai merga unu' sa futa'n locu meu
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 2, 2015 Postat Noiembrie 2, 2015 Liniștește-te! Se tratează cu orice are mai mult de 40%...de la alea 40 mi-se trage 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 2, 2015 Postat Noiembrie 2, 2015 o tuica fiarta si impachetari cu cracisa nu mai aud de tarie
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Noiembrie 2, 2015 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Noiembrie 2, 2015 azi iesclus , tebuie sa mai merga unu' sa futa'n locu meu Deceu
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 2, 2015 Postat Noiembrie 2, 2015 Tu de unde ştii?Eşti pățit? de curand
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 2, 2015 Postat Noiembrie 2, 2015 de la alea 40 mi-se trage sa nu mai aud de tarie ti-am zis sa nu mai bei apa multa la birou ca uite asa te strici 1
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Noiembrie 2, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 2, 2015 Mei, totusi nu este suficient cat s-au chinuit unii/unele pentru Cassy?Stiu ca scriu tampenii deseori, acum serios, s-a dus pulii de suflet orice chef de cand cu nesatula de bani... O fi strans destui sa mai citim si altceva?
rozkendra Reputație: 10772 Postat Noiembrie 2, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Noiembrie 2, 2015 Mei, totusi nu este suficient cat s-au chinuit unii/unele pentru Cassy?Stiu ca scriu tampenii deseori, acum serios, s-a dus pulii de suflet orice chef de cand cu nesatula de bani... O fi strans destui sa mai citim si altceva? Tu eşti de o mârşăvie şi nesimţire greu de imaginat, efectiv mi-e greu să îmi dau seama cum poate exista atâta răutate şi venin într-o persoană. Să îţi fie ruşine tu pramatie. Nu te obosi să îmi răspunzi că doar în ignor permanent o să rămâi definitiv. 1
klm112 Reputație: 5026 Postat Noiembrie 2, 2015 Oras:sud Oras:sud Postat Noiembrie 2, 2015 Dacă grădiniţele de copii sunt in vacanţă , cineva tre să le ia locul , nu-i aşa ?
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 2, 2015 Postat Noiembrie 2, 2015 Tu eşti de o mârşăvie şi nesimţire greu de imaginat, efectiv mi-e greu să îmi dau seama cum poate exista atâta răutate şi venin într-o persoană. Să îţi fie ruşine tu pramatie. Nu te obosi să îmi răspunzi că doar în ignor permanent o să rămâi definitiv. mai ai loc?
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Noiembrie 2, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 2, 2015 Tu eşti de o mârşăvie şi nesimţire greu de imaginat, efectiv mi-e greu să îmi dau seama cum poate exista atâta răutate şi venin într-o persoană. Să îţi fie ruşine tu pramatie. Nu te obosi să îmi răspunzi că doar în ignor permanent o să rămâi definitiv. Sunt nesimtita? Venind din partea ta ma flatezi, stii cel mai mult din toti pe forum ce reprezinta nesimtirea.Fetita draga, invata de la mamica sa vorbesti frumos, are clasa, tu doar aere. 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 2, 2015 Postat Noiembrie 2, 2015 Dacă grădiniţele de copii sunt in vacanţă , cineva tre să le ia locul , nu-i aşa ?..... http://www.bacauexpres.ro/wp-content/uploads/2013/03/globus2-470x182.jpg 1
laurelian Reputație: 2012 Postat Noiembrie 2, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Noiembrie 2, 2015 Mei, totusi nu este suficient cat s-au chinuit unii/unele pentru Cassy?Stiu ca scriu tampenii deseori, acum serios, s-a dus pulii de suflet orice chef de cand cu nesatula de bani... O fi strans destui sa mai citim si altceva? Chilometrule, ziceai ce?
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Noiembrie 2, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 2, 2015 Chilometrule, ziceai ce? Nimic iesit din comun, ca toti merita o sansa la viata si nu e corect sa nenorocesti alte vieti ca nu te mai saturi... La inceput a fost de inteles, de, boala grava, apoi gravitatea s-a pus exagerat pe fiinte care si asa au de dus...Stiu ca Yka ma spurca ca cica nu vreau sa ajute, vreau, nebuno, dar huooo, ai si tu o viata si responsabilitati!Nu mai profitati de suflete... Bani de tratament sunt, acum e doar sadism egoist!
klm112 Reputație: 5026 Postat Noiembrie 2, 2015 Oras:sud Oras:sud Postat Noiembrie 2, 2015 Chilometrule, ziceai ce?Zic că oamenii sunt nişte făpturi minunate şi complexe , pe care nu trebuie să-i judeci chiar şi după 1000 de postări pe un forum de acest profil, insuficientă ar fi chiar o viaţă petrecută ochi in ochi cu o persoană. Asă că eu m-aş abţine in a judeca oamenii obişnuiţi , ca noi, prea aspru. Amada a pus cap -la- cap anumite date si a ajuns la anumite concluzii. Cred că nu sunt chiar de neluat in seamă la o analiză mai rece. Să incercăm să judecăm cu mai putin sentimentalism pătimaş , niţică obiectivitate nu strică niciodată.
cosmin r Reputație: -982 Postat Noiembrie 2, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Noiembrie 2, 2015 Ma asteptam la un pic mai multa decenta din partea tuturor, mai ales dupa tragedia care a avut loc. Nu de alta, dar parca asta era si in titlul topicului de fata!Chiar nu va puteti abtine sa va varsati dejectiile aici? E mare forumul asta! Cufuriti-va in alta parte! 4 5
laurelian Reputație: 2012 Postat Noiembrie 2, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Noiembrie 2, 2015 Zic că oamenii sunt nişte făpturi minunate şi complexe , pe care nu trebuie să-i judeci chiar şi după 1000 de postări pe un forum de acest profil, insuficientă ar fi chiar o viaţă petrecută ochi in ochi cu o persoană. Asă că eu m-aş abţine in a judeca oamenii obişnuiţi , ca noi, prea aspru. Amada a pus cap -la- cap anumite date si a ajuns la anumite concluzii. Cred că nu sunt chiar de neluat in seamă la o analiză mai rece. Să incercăm să judecăm cu mai putin sentimentalism pătimaş , niţică obiectivitate nu strică niciodată.Teoretic, orice ființă umană, este dotată cu empatie și bun simț. Cam asta ne deosebește de euglene, în principiu... Când cele două lipsesc cu desăvârșire, mai ales în momente în care e implicată multă durere și suferință, e bine să te abții. În pula mea!!! Astea patru excremente au ratat momentul. De fiecare dată... Btw, nu îi judec eu! Se judecă singuri, prin fiecare postare "gen". 2
monica.nomaci Reputație: 2930 Postat Noiembrie 2, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 2, 2015 O mare de lumanari, o mare de oameni, un ocean de tristete.... 1
klm112 Reputație: 5026 Postat Noiembrie 2, 2015 Oras:sud Oras:sud Postat Noiembrie 2, 2015 Teoretic, orice ființă umană, este dotată cu empatie și bun simț. Cam asta ne deosebește de euglene, în principiu... Când cele două lipsesc cu desăvârșire, mai ales în momente în care e implicată multă durere și suferință, e bine să te abții. În pula mea!!! Astea patru excremente au ratat momentul. De fiecare dată... Btw, nu îi judec eu! Se judecă singuri, prin fiecare postare "gen"."Bunul-simţ" cu "pula ta" nu prea merg alături. Durerea şi suferinţa se rezolvă şi cu empatie , cum zici , şi cu mângâiere sufletească şi cu lacrimi , dar şi cu creier - adică şi cu o raţionaliate rece , care , paradoxal , poate fi opusul empatiei. Chirurgul nu trebuie sa bocească atunci când taie in carne vie. N-au fost totuşi prea multe cădelniţe si bocitoare ?
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum