Sari la conținut

Tragedie In Capitala!!!

yka

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti

Eu nu inteleg de ce lumea este socata la evenimente de genul asta.

Zilnic vedem drame, traume, suferinte, de data asta au avut de suferit mai multi oameni la un loc, dar daca ii vedeai aleatoriu ca pe ceilalti... ramaneai la fel de orb?

Shit happens, viata duce la moarte, nu-ti pierzi demnitatea cand mori (ce aberatii!), conteaza cum ai trait!

Un accident stupid.

Link spre comentariu
Vizitator
Reputație: 0

A murit si al doilea chitarist al trupei... Basistul este cat de cat in stare mai buna, solistul trupei are sanse minime, iar tobosarul este - pana in acest moment - dat disparut.

La ce fel era "construit" clubul ala, era un adevarat cavou mortuar... NU AVEA VOIE SA FUNCTIONEZE !!!!! Punct ! :no2 :no2 :no2 :no2

• Like 1
Link spre comentariu
Vizitator sarlatanu
Reputație: 0

Eu nu inteleg de ce lumea este socata la evenimente de genul asta.

Zilnic vedem drame, traume, suferinte, de data asta au avut de suferit mai multi oameni la un loc, dar daca ii vedeai aleatoriu ca pe ceilalti... ramaneai la fel de orb?

Shit happens, viata duce la moarte, nu-ti pierzi demnitatea cand mori (ce aberatii!), conteaza cum ai trait!

Un accident stupid.

Eu stiu de ce nu intelegi.

Tu ai trait intotdeauna singura si nu ai cum sa intelegi.

Din ce am "citit" despre tine, te cam doare in barca de familia ta, asa ca nu are cum sa iti pese de altii, bineinteles, asa cum si pe ei ii doare sau i-a durut in barca de tine.

Ai sa fii surprinsa, dar multi, de fapt cei mai multi oameni nu traiesc dupa regulile astea.

Sunt multi care ar fi preferat sa fie ei in locul celor morti. 

Stiu personal asemenea persoane, ii vad mereu, aproape ca sunt epave fara copii lor :(, asa ca, daca nu empatizezi cu ei, mai bine sa te abtii...

• Like 5
  • Minus 1
Link spre comentariu

Eu stiu de ce nu intelegi.

Tu ai trait intotdeauna singura si nu ai cum sa intelegi.

Din ce am "citit" despre tine, te cam doare in barca de familia ta, asa ca nu are cum sa iti pese de altii, bineinteles, asa cum si pe ei ii doare sau i-a durut in barca de tine.

Ai sa fii surprinsa, dar multi, de fapt cei mai multi oameni nu traiesc dupa regulile astea.

Sunt multi care ar fi preferat sa fie ei in locul celor morti. 

Stiu personal asemenea persoane, ii vad mereu, aproape ca sunt epave fara copii lor :(, asa ca, daca nu empatizezi cu ei, mai bine sa te abtii...

Stii personal oameni, stii cum gandesc eu si de ce? :laugh2

Daca iti mureau la fel de multe rude si persoane apropiate de suflet... nu mai trancaneai acum.

Ce stii tu despre familia mea? Dupa moartea mamei am fost efectiv abandonata, pana la 14 ani am avut unde sa stau, dar numai eu stiu daca mancam ceva sau nu, daca aveam temele facute si am purtat numai lucruri purtate...

I-am abandonat si eu.

Mai bine spus pe sor-mea si sotul ei care mi-a ejaculat intre picioare cand aveam 12 ani.

Sunt prea indiferenta la suferinta altora?

Nu sunt, dar nu mai am suflet de dat.

• Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:belgravistan
  • Oras:belgravistan

Stii personal oameni, stii cum gandesc eu si de ce? :laugh2

Daca iti mureau la fel de multe rude si persoane apropiate de suflet... nu mai trancaneai acum.

Ce stii tu despre familia mea? Dupa moartea mamei am fost efectiv abandonata, pana la 14 ani am avut unde sa stau, dar numai eu stiu daca mancam ceva sau nu, daca aveam temele facute si am purtat numai lucruri purtate...

I-am abandonat si eu.

Mai bine spus pe sor-mea si sotul ei care mi-a ejaculat intre picioare cand aveam 12 ani.

Sunt prea indiferenta la suferinta altora?

Nu sunt, dar nu mai am suflet de dat.

**spam editat** cumnat

Link spre comentariu
  • Oras:Cluj Napoca
  • Oras:Cluj Napoca

u nu cred ca exista un mod ”frumos” de a iesi din viata...Oricat ai incerca sa iti pastrezi demnitatea, oricare ar fi modul in care iti dai ultima suflare (foarte rapid si violent, sau lent si agonizant), Saltul Final e un moment urat, lipsit de demnitate si injositor pentru orice om.

Sa stii ca s-ar putea sa existe un mod frumos de a iesi din viata. Dar e putin mai complicat. In sensul ca ar trebui sa mori inca din timpul vietii, probabil vei gasi sensul a ceea ce spun.

Link spre comentariu

Bai muistilor, in afara faptului ca initiatorii unor astfel de topicuri sunt cretini de-a binelea, deschizand astfel de topinguri pe un forum dedicat exclusiv de pestilor si curvelor lor, si al catorva dementi scapati de la balamuc rataciti pe aici, unde interesele principale sunt pula, pizda, muia, gaozu si banii, cat mai multi bani...voi astia care mancati cacat peste tot, aveti bai o farama de suflet in voi si nu mai luati in bataie de joc moartea unor copii, indiferent buni-rai cum au fost.

Aveti o mie de topinguri in care sa va sugeti pulile si sa va futeti in cur intre voi, duceti-va in mortii vostri  de nenorociti cu chit-chatul vostru de cacat acolo.  :@

initiatorii unor asfel de topicuri sunt cretini  :hihat  :hihat  :hihat mai departe tu esti seful pentru ca ne recunosti !!!

iti stau in gat???inghite/da cu limba

spiritul uman din tine te-a facut sa postezi aici???

ps-nu esti singurul care nu ma suporta,fa-ti o echipa si joaca volei  :ellao

• Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:N.Dame

Sa stii ca s-ar putea sa existe un mod frumos de a iesi din viata. Dar e putin mai complicat. In sensul ca ar trebui sa mori inca din timpul vietii, probabil vei gasi sensul a ceea ce spun.

Eu cred ca inteleg ce vrei sa spui, insa, asa cum ai scris si tu, e foarte complicat si dificil, mai ales pentru ca majoritatea nu avem cum prevedea momentul final, astfel incat sa ne pregatim retragerea.

• Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:sud

Momentu ăla nu vine cand vrem noi , pana atunci sa fi trăit frumos , să lăsăm ceva in urmă - un copil, o casa un pom , o carte,o idee,  un destin rezolvat ,sau mai mai multe sau chiar forumu ăsta. Moartea nu trebuie sa inspire frică, ea e o trecere altundeva unde ne vom mai intălni si ne va fi mult mai bine. Pe Pământul asta avem niste treabă de rezolvat pân la momentul acela

Link spre comentariu

Momentu ăla nu vine cand vrem noi , pana atunci sa fi trăit frumos , să lăsăm ceva in urmă - un copil, o casa un pom , o carte,o idee,  un destin rezolvat ,sau mai mai multe sau chiar forumu ăsta. Moartea nu trebuie sa inspire frică, ea e o trecere altundeva unde ne vom mai intălni si ne va fi mult mai bine. Pe Pământul asta avem niste treabă de rezolvat pân la momentul acela

Link spre comentariu

@klm112, asta am spus si eu: nu stim când vine momentul...Pe de alta parte, chiar daca tu o declari ca pe o axioma, nu e sigur ca vom trece intr-o alta viata. O.K. e o credinta, o speranta, un punct de sprijin, insa nu o certitudine.

Una din ideile pe care voia sa o avanseze @Estrogen este tocmai aceea a unei pregatiri interioare pentru momentul de final.

Unii dintre noi pot crede asta pana in ultima clipa, pentru altii teama de necunoscut si suferinta din clipele agoniei spulbera acea credinta. Asta ca sa nu mai vorbim despre faptul ca majoritatea persoanelor nu mai sunt lucide cu multe ore inainte de trecere...

Link spre comentariu

Cati din noi gandim asa, eu azi eram cu ochi plansi de cate imagini am vaz la tv si ma trezesc cu un idiot de vreo 35 de ani care de cum a intrat mi a bagat o legitimatie in fata, vadit falsa, un cretin care am mai spus pe alt topic dar vad ca oamenii sunt interesati de cu totul altceva

Link spre comentariu

Nu cumva avem o voluptate mult prea mare pentru boceală si cădelniţă ? Eforturi demne pentru o cauză mai bună. Căţi dintre voi s-au futut azi ? Sexul ca strigăt impotriva morţii. Sau căţi aţi donat sânge ? E un efort prea mare abţinerea 2 zile de la un şpriţ ?

• Like 2
Link spre comentariu

Eu astazi nici nu am dat anunt nu am putut, am vrut sa primesc numai clienti cunoscuti cu care sti am ca am ce vorbi, se mai intampla am primit un client necunoscut un cretin care se da politist cu legitimatie falsa

Si nu aveai un ciomag după uşă ?

Link spre comentariu

• Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti

Ma tem ca nici macar tu nu ai habar ce vrei sa zici!

Daca te iau mai tare un pic zici ca esti la gradinita! Hai ne lasi cu dude din astea psiho-pupu-budo-fake?

Macar de erai ortodox si te mai intelegeam! Dar esti departe rau si vorbele tale n-au nici un sens!

Weekend placut!

• Like 2
  • Minus 5
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...