pamfil_007 Reputație: 2087 Postat Noiembrie 2, 2015 Oras:belgravistan Oras:belgravistan Postat Noiembrie 2, 2015 Nu am poment de chipuri satanice și nici de cântece sataniste, maestre Lopix.Am vorbit doar de indivizi pasionați...până la moarte, din păcate.Chiar mă gândeam că trollezi prost 1
roberto Reputație: 4138 Postat Noiembrie 2, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 2, 2015 Goti si Marian Slobozescu...tarani prosti si cocliti ce sunteti...ati ascultat cum vorbesc satanistii care erau la concert? Ati ascultat cum vorbeau satanistii care merg la astfel de evenimente prin tara...asa beti si cu tigara in mana? Ati ascultat pe dreaq sa va ia de ignoranti prosti si needucati!Ati citit si voi vreo carte in ultima vreme? Ati citit pe dreaq sa va ia! Ati vazut si voi vreun film in care sa nu se impuste personajele 90% din actiune? Ati vazut o pula! Dar, evident, ca trebuie sa semnalizati cat de prosti si needucati sunteti...altfel...n-ati mai fi Nu frecventez astfel de evenimente...ascult muzica rock, insa nu genul hard, genul trupei respective, dar asta nu are nicio relevanta...lucru de care ar fi trebuit sa va dati seama si voi, ignoranti nenorociti ce sunteti! Dar revin...e peste nivelul vostru de oameni ai pesterilor 8
thecat Reputație: 10279 Postat Noiembrie 2, 2015 Oras:all over (NU e o ironie...) Oras:all over (NU e o ironie...) Postat Noiembrie 2, 2015 "Cipuri și comportamente de rockeri disperați.Unul fuma, altul agita o sticlă de tărie.Numai ciudați..." Ei, na... faptul ca esti fumator, sau o sticla (probabil, de bere) ridicata in aer pe un refren muzical, te fac un ciudat / disperat? Daca pe Adrian Izvorul Minunilor il apuca de koaie mana imaginara, de zbiara Ooooooooooooooooooooooooffff, viata meaaaaaaaa... si cineva ridica paharul de uischi in ritmul muzicii, ce denota gestul asta despre el? Dar cel ce baga un cui dansand pana la epuizare, in timp ce DJ-ul mixeaza - si el - cu tigara in coltul gurii? El de ce-ar fi mai normal / anormal ca altii? Amatorii de disco, pop, muzica clasica, simfonica... or fi toti pocaiti? Nu beau, nu fumeaza? Serios acuma, de ce sa asociem unele vicii cu preferintele muzicale ale omului? Una-i una, alta-i alta... A, rockerii dau din cap. Bun, dar merita sa moara pentru asta? In alta ordine de idei, recunosc ca nu am ascultat Goodbye to Gravity pana acum.Din cate am auzit, suna bine; piese scrise binisor, sound "inchegat", interpretare live corecta, mai corecta decat nume mari si cu pretentii.Baietii erau talentati, se pare. Trist... (edit - typo) - si cu ocazia asta sa ma cac si pe functia de Edit; ca daca ai un citat in postare, evidentierea citatului dispare cand dai Save, textul aparand in continuarea celui scris de tine. Nu-i prima data cand patesc, oare nu se poate remedia? Jupane...? 7
marian cristescu Reputație: 253681 Postat Noiembrie 2, 2015 Oras:Acolo unde trebuie Oras:Acolo unde trebuie Postat Noiembrie 2, 2015 ati ascultat cum vorbesc satanistii care erau la concert? Ati ascultat cum vorbeau satanistii care merg la astfel de evenimente prin tara...asa beti si cu tigara in mana? Nu frecventez astfel de evenimente. Dacă nu frecventezi astfel de evenimente de unde știi cum vorbesc satanistii care erau la concert ? Repet, nu eu am folosit termenul de satanist.Dacă nu știi să citești, te rog să dai o pagină în urmă. Și nu face confuzii.Nu sunt și nu voi fi ceea ce crezi tu că sunt. Punct.
roberto Reputație: 4138 Postat Noiembrie 2, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 2, 2015 Dacă nu frecventezi astfel de evenimente de unde știi cum vorbesc satanistii care erau la concert ?La televizor te-ai uitat? N-ai auzit nicio declaratie de-a lor? "Chipuri și comportamente de rockeri disperați.Unul fuma, altul agita o sticlă de tărie.Numai ciudați..." Asa e...n-ai zis satanisti...ai zis ce scrie mai sus. Satanistii sunt ai celuilalt istet. P.S. Nu mai semnaliza 1
goti Reputație: 186 Postat Noiembrie 2, 2015 Oras:neinteresant Oras:neinteresant Postat Noiembrie 2, 2015 @Roberto,ti-ai scapat tesla-n coaie ???te doare capsa de la mana? melodiile care invoca moartea ,iadul ,focul sunt blues-uri sau am imbatranit degeaba?evident retoric
marian cristescu Reputație: 253681 Postat Noiembrie 2, 2015 Oras:Acolo unde trebuie Oras:Acolo unde trebuie Postat Noiembrie 2, 2015 Am văzut și eu...în imaginile postate pe pagina anterioară, în videoclipul filmat în noaptea fatilică, indivizi care pe piesa aceea dansau atătând degetul lui Satan... Nu semnalizez și nici nu fac spam.Îmi expun punctul de vedere.Și nu am atacat vreun antevorbitor că este nu știu cum pentru că are un punct de vedere care nu îmi convine. Nici eu nu sunt un rocker înrăit. Dumnezeu să îi odihnească în pace pe cei 30 de tineri !
roberto Reputație: 4138 Postat Noiembrie 2, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 2, 2015 @Roberto,ti-ai scapat tesla-n coaie ???te doare capsa de la mana? melodiile care invoca moartea ,iadul ,focul sunt blues-uri sau am imbatranit degeaba?evident retoricIdeal ar fi fost sa-si scape altcineva tesla-n coaie...poate asa nu mai apareai tu 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 2, 2015 Postat Noiembrie 2, 2015 @Roberto,ti-ai scapat tesla-n coaie ???te doare capsa de la mana? melodiile care invoca moartea ,iadul ,focul sunt blues-uri sau am imbatranit degeaba?evident retoric goti , tu esti cumva ala de pe ddc ?
goti Reputație: 186 Postat Noiembrie 2, 2015 Oras:neinteresant Oras:neinteresant Postat Noiembrie 2, 2015 tare-ti mai place rokul,da-i frate in continuare ...din cap,sau...in cap
pamfil_007 Reputație: 2087 Postat Noiembrie 2, 2015 Oras:belgravistan Oras:belgravistan Postat Noiembrie 2, 2015 @Roberto,ti-ai scapat tesla-n coaie ???te doare capsa de la mana? melodiile care invoca moartea ,iadul ,focul sunt blues-uri sau am imbatranit degeaba?evident retoricSatanişti: florin salam- " mor dă ochii tăi" chris rea- " road to hell" anna lesko- "ard în flăcări" 6 1
goti Reputație: 186 Postat Noiembrie 2, 2015 Oras:neinteresant Oras:neinteresant Postat Noiembrie 2, 2015 astia-s satanisti moderati
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Noiembrie 2, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 2, 2015 Frana, zapacitilor. Marian a zis "ciudati", n-a dat cu paru', e ciudat un lucru pe care nu ai accepta sa-l faci si te dezgusta, nu judecam.In schimb @goti, perfectiunea intruchipata, care merita sa traiasca pentru ca este un incuiat, trebuia ignorat. Pisi, nu tragi o dunga?
quasim Reputație: 2451 Postat Noiembrie 2, 2015 Oras:N.Dame Oras:N.Dame Postat Noiembrie 2, 2015 frate ,eu deplang situatia?starea,insa pentru cei care viziteaza spectacole desfasurate in locuri improprii,consider ca-si asuma riscurile,asa ca..... trebuie sa stii si tu azarel ca ,la spectacolele de rok cum a fost si acesta ,participa de regula un anumit segment printre case-s si satanisti ,dragati si alcoolici Macar drogatilor si alcoolicilor le trece...Tie... ;( 4
goti Reputație: 186 Postat Noiembrie 2, 2015 Oras:neinteresant Oras:neinteresant Postat Noiembrie 2, 2015 @n-am ce face-acum....pe bune ,ce nota aveai la citire ?sau ,pe tine te trecea d-na ca-i duceai cate-o gutuie pe catedra?
roberto Reputație: 4138 Postat Noiembrie 2, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 2, 2015 Cei vizati...luati-va de mana cu ciobanul de Becali...acelasi nivel de cultura il aveti. Doar de cultura...
goti Reputație: 186 Postat Noiembrie 2, 2015 Oras:neinteresant Oras:neinteresant Postat Noiembrie 2, 2015 corect ,restul luati-va de poola...repede te mai agiti mai @Roberto,dar de,tineretea bate-o vina
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Noiembrie 2, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 2, 2015 @n-am ce face-acum....pe bune ,ce nota aveai la citire ?sau ,pe tine te trecea d-na ca-i duceai cate-o gutuie pe catedra? Am citit, merci, limba romana nu a fost limba mea natala, cred ca ma descurc totusi.Indiferent de disperarea ta sa fii vazut, singurul motiv pentru care scrii ce scrii este saracia de atentie fara de care te simti nul. Nu conteaza cum o dobandesti, metoda scurta, specifica oamenilor slabi, care nu rezista pe termen lung, pe mine nu ma surprinde.Hai pasi mici si siguri, nu te alimenteaza nimeni si pe seama unor oameni pieriti cand vroiau si ei sa uite de rahati ca tine. 1
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Noiembrie 2, 2015 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Noiembrie 2, 2015 Faceți circ până şi din astfel de tragedii...cum poola mea vă suportați, chiar nu-mi pot da seama 5
goti Reputație: 186 Postat Noiembrie 2, 2015 Oras:neinteresant Oras:neinteresant Postat Noiembrie 2, 2015 ma asteptam la un raspuns elevat de la tine,mai ales ca n-ai ce face....atentie,draga mea ,nu te-am vexat cu nimic ,asta a fost parerea dumitale!
goti Reputație: 186 Postat Noiembrie 2, 2015 Oras:neinteresant Oras:neinteresant Postat Noiembrie 2, 2015 @quasim,acum sincer ,tu cand ai tras ultima data pe nas?stii ca legislatia noastra nu incrimineaza consumatorul,asa ca poti sa te eliberezi de aceasta suferinta
alexxx101 Reputație: -664 Postat Noiembrie 2, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 2, 2015 @quasim,acum sincer ,tu cand ai tras ultima data pe nas?stii ca legislatia noastra nu incrimineaza consumatorul,asa ca poti sa te eliberezi de aceasta suferinta moshule, la cum il stiu eu pe quasim, la cat a citit omu si la cate stie pe parte de ligislatie, nu prea te vad bine....stii ce zic? 1 3
goti Reputație: 186 Postat Noiembrie 2, 2015 Oras:neinteresant Oras:neinteresant Postat Noiembrie 2, 2015 este?
andrei" Reputație: 180 Postat Noiembrie 2, 2015 Oras:banca Oras:banca Postat Noiembrie 2, 2015 sa-mi bag pula in rocku` vostru , majoritatea rockerilor sunt niste imputiti , nespalati , niste lepre. Degeaba stiu sa vorbeasca si fac nu stiu ce facultati , pt ca ei nu stiu sa se integreze in societate , sunt NESPALATI , plini de par atat in cap cat si pe fata , se imbraca cu cizme de piele vara/iarna/primavara/toama cu tapla de 5 cm . Si-au meritat-o toti ! La cat de disperati erau sa asculte despre ziua in care mor , d-aia au murit , ca puteau f bine in momentul in care au vazut ca a luat foc sa iasa unul cate unu pe usa si nimeni nu mai avea de suferit , dar ce au zis.. in betia lor .. las' ca se stinge singur. Dumnezeu sa-i ierte pentru ca au murit in chinuri groaznice , de neimaginat , dar si-au meritat-o ! de fapt ce Dumnezeu sa-i ierte , ca daca ii intrebai inainte de concert daca cred in Dumnezeu , toti iti raspundeau ca nu, asa ca... 1 1
goti Reputație: 186 Postat Noiembrie 2, 2015 Oras:neinteresant Oras:neinteresant Postat Noiembrie 2, 2015 ASA-I FRATE ,ROKU-I DA VINATRAIASCA JAZZ-UL!
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum